Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Konu ne olursa olsun.. Yardıma her zaman açığız..
016 Yorumla
Soran8 ayPersembe mulaakat yaptilar en gec iki iş gununden sonra arama yapariz dediler. Cumartrsi pazaar araya girdi pazartrsi de aramadilar sonra ben mulakata girdigim 5 6 kisiye sordum sadece 1 kisi cuma gunu donduler bana dedi digerlerinide aramamislar
Soran8 ayO kizineden aldilar sence
Soran8 ayVodofonae mplus cagri merkezi
Soran8 ayFiziksel duruş ne
Soran8 ayTip olarak mi
Soran8 ayTip olarak bakilmasi sacma degil mi? Guzellik salonu mu
Soran8 ayYakisikli bir cocukta vardi onu da almamislar
Soran8 ayHimm sacma o zaman cirkin insanlar ac kalsin😀
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu açıklamaya soruyu da yazsan ne güzel olurdu ama.
09 Yorumla
Soran8 ayPersembe mulaakat yaptilar en gec iki iş gununden sonra arama yapariz dediler. Cumartrsi pazaar araya girdi pazartrsi de aramadilar sonra ben mulakata girdigim 5 6 kisiye sordum sadece 1 kisi cuma gunu donduler bana dedi digerlerinide aramamislar
Soran8 ayCuma kizi aradilar yaa
Soran8 ayTamam bir sey demedik😀😀
Soran8 ayEvet tek ben degil 5 6 kisiyi de aramamişlar
Soran8 ayHi anladim dogru
Diğer konusunda 908 cevap paylaştı. Yaş itibarıyla zaten buradakiler bana dayı amca diyor buyur kardeşim yardımcı olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySelamünaleyküm hayırlı akşamlar buyurun Eğer elinden gelen bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım
026 Yorumla
Cevap sahibi8 aySeni aramadılar mı Onlar o zaman o aradıkları kişileri de birini işe aldılar o zaman
Soran8 ayTek ben degil digerlerni de almamislar tek ben olsam uzulurdum
Cevap sahibi8 ayBunda üzmene gerektirecek bir şey yok Güzel arkadaşım boş ver Başka işe bakarsın Ne üzerine başvuru yapmıştın
Soran8 ayCagri merkezi. Neden kizi aldilar bizi almadilar
Cevap sahibi8 ayDemek ki bir kişi lazımdı
Cevap sahibi8 ayBazen bir kişi almak için 15-20 kişinin konuşuyorlar kim onlara yakın deneyimli ise onu alıyorlar
Soran8 ay50 kisilik boşluk var
Cevap sahibi8 ayBelki kriterlerine uygun değilsindir ondan dolayı almamışlardır Belli olmaz belki yarın da ararlar belli olmaz Bugün de 10 Kasım ya
Soran8 ayCuma o kizi aradilar ama..
Soran8 ayDeneyimim yoktu😀
Cevap sahibi8 ayBelki deneyimsiz olduğun için almamışlardır
Cevap sahibi8 ayÜzme kendini çalışacak insana her zaman iş var
Soran8 ayIlk başvurumdu😀😀
Soran8 ayIlk telefonda konustugum kadin olumlu demisti ama mullakatta elediler
Cevap sahibi8 ayDediğin gibi hiç kendini üzme bir şey olmaz İş bulursun Bu arada adın ne
Soran8 ayAlinan kiza soru sorunca işe aldiklari zamani da hatirlamiyor😀 sacma degil mi
Cevap sahibi8 ayGerçekten bayağı bir saçma işe alındığını Bilmez mi insan ya ne zaman alındığını
Soran8 ayBiz ne zaman mulakata girdik diye sordu bana hi persembe aksamiydi cuma sabahi aradilar aynen boyle dedi
Soran8 aySonra ben dedim bizlere donuş yaparlar mi dedi inan bilmiyorum. hakkinizda hayirlisi olsun falan😀
Cevap sahibi8 ayDesene tam beyin özürlü bu
Soran8 ayNeden hakki olan işe girince boyle konusur ki insan sevinmesi lazim?
Cevap sahibi8 aySevinmesi lazım da o da anlamamıştır işe girdiğini hala kafa basmamıştır
Soran8 ay😀😀😀😀
Cevap sahibi8 aySenin adın ne
Soran8 ayMerve
8 ayAnca kendime yetiyor ama paylaşmayı severim buyur
014 Yorumla
- 8 ay
malesefki olumsuz sonuçlanmış gibi görünüyor fakat kurdukları cümle bahsettiğin gibi ise zaten baştan saçma bir cümle kurulmuş (en gec iki iş gununden sonra arama yapariz ) yani ucu sonsuza dayanan bir cümle :)
Soran8 ayOyle demişti en gec iki is gunu
- 8 ay
içinde dediler ise problem yok lakin sonra dedilerse vay haline al eline bir yumak ip başla örmeye yaşlanana kadar :)
Soran8 ayIcinde dediler yaa😀😀
- 8 ay
o zman hayırlı olsun çalışmaktan kurtulmuşsun al ayaklarının altına bir minder uzat bacakları aç tv yi al kahveni bak keyfine ya da bir roman önerim sana franz kafka milenaya mektuplar. :)
Soran8 ayPara nerede ya
- 8 ay
Ben 14 yıldır çalışıyorum halen bahsi geçen paranın bir faydasını görmedim kölelik düzeninden başka bir şey değil :)
Soran8 ayKoleyiz de Oyle de mecbur para kazanmak lazim
- 8 ay
Hatta atıyor bazen kafam diyorumki bulayım kendime bir afrika kabilesi elimde mızrak dötümde yaprak ha ha aşagı ho ho yukarı takılayım :)
Soran8 ayBir sey diyecem bir insan neden karşidaki kisinin sinav puanini dershaneye verdigi parayi sorar ogrenir kendisine sorulunca işte iyi degil ya ya da dershane parasi iste o civarlar der başkasindan ogrenip neden kendisini soylemio
- 8 ay
Siz kadınları bilim insanları çözememişken bu soruyu ben nasıl cevaplayabilirimki :)
Soran8 ayOlabilirr
- 8 ay
Harika canlılarsınız fakat hemcinsleriniz ile aranızdaki rekabet sizi inanılmaz derecede komik gösteriyor bazen :)
Gizli Üye(45 üstü)8 ayÇok gördüm bu soruyu , her gördüğümde bende dah fazlası yok diye yazdım.
00 Yorumla
8 ayElbette nasıl yardımcı olabilirim
01 Yorumla
Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Buyrun nasıl yardımcı olurum
012 Yorumla
Soran8 ayKizi cuma aramişlar
Soran8 ayEvet oyle yapicam
Soran8 ayOgretmenlik
Soran8 ayKolay meslek var mı
Soran8 aySenin meslek ne
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayYardımcı olmaya çalışayım
04 Yorumla
Soran8 ayPersembe mulaakat yaptilar en gec iki iş gununden sonra arama yapariz dediler. Cumartrsi pazaar araya girdi pazartrsi de aramadilar sonra ben mulakata girdigim 5 6 kisiye sordum sadece 1 kisi cuma gunu donduler bana dedi digerlerinide aramamislar. Elendik galiba
- 8 ay
Muhtemelen eğlenme durumu oldu ama tabii bunu kimse bilemez şu an
Soran8 ayEğlenme derken
- 8 ay
Sesli klavye yanlış yazmış muhtemelen elenme durumu
nasıl yardımcı olalım anlatırsan olabilir
026 Yorumla
Soran8 ayNiye carsambaya kadar
Soran8 ayHii anladim kiza cuma aramislar
Soran8 ayO da olabilirr. Vodofone cagri merkeziydi
Soran8 ayOnceden alacaklari kisiyi nasil belirliyorlar
Soran8 ayAlinan Kiza sordum mesela diyordu biz mulakati ne zaman yapmistik ha persembe aksami cuma sabahi beni aradilar diyordu.
Soran8 ayBen bir kadinla gorustum. O bana benim. icin olumlu dedi sonra da goruntulu mulakata yonlendirdi oradan arama olmadi
Soran8 ayBir insan bir işi isterse persembe aksami oldugunu bilir ilgisiz gibi davrandi
Soran8 ayOnu demedim ya o kizi almislardi ya ben kiza sorunca kiz cuma sabahi aradilar dedi ya. O kiz torpilli diye dusundugumuz kiz sevinmis gibi degildi kaçar gibiydi
Soran8 ayYok ya yalan niye soylesin😀
Soran8 ayBana daha cok torpilli geldi
Soran8 ayAynen olr
Soran8 ayCagri merkezii elazig
Gizli Üye(18-24)8 ayTabiki buyrun efendim
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayOlabilir
Gizli Üye(36-45)8 ayAynı sorular kim soruyor
10 YorumlaDiğer konusunda 508 cevap paylaştı. Buyrun nasıl yardımcı olabilirim
00 Yorumla
8 ayHangi konuda
08 Yorumla
Soran8 aypersembe aksami mulakata girdik cuma aramadilar cumartesi pazar tatildi pazartesi aramadilar 5 6 kisiye sordum onlara da donus yapmamişlar. Sadece bir kiz dedi ki cuma gunu beni aradilar.
- 8 ay
O kızı almışlardır. Kaç kişi alacaklardı
Soran8 ay50 yaziyordu demek bizi elediler
- 8 ay
Muhtemelen
Soran8 ay😀😀😀 elendim off
- 8 ay
Orayı arasaydınız
Soran8 ayNe diyelim bizi neden almadiniz mi
- 8 ay
Sonuçlar açıklanmadı mı diye sorabilirsin
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayKonu neydi
07 Yorumla
- 8 ay
Bekleyeceksin mecbur.. bazen çıkışı olacak persolen daha çıkmaadigi icin hemen almiyorlar. Bir suru sebep olabilir.
Soran8 ayKizi cuma aradilar
- 8 ay
Belki 2 kisi alacaklar.
Soran8 ay50 kisi yaziyrodu da ona haber vermisler bize vermediler
- 8 ay
Tamam oncelik o olmus demek ki. Sirada sen olabilrisin ya da olmayabilirsin. Kismet şekerim
Soran8 ayEvet
8 ayNedir sorun
010 Yorumla
- 8 ay
Aramazlar muhtemelen ümitlenme
Soran8 ayaynen
- 8 ay
Özür dilerim
Soran8 ayYok 1 2 gun bekle diyorlar ama sanmaam
- 8 ay
Türkiye'de öyle değil maalesef
Soran8 ayNeden
- 8 ay
Aramazlarsa olmamıştır uzatmazlar
Soran8 ayAnladim dogru
- 8 ay
Hangi şehir
Ne ile ilgili
015 Yorumla
Soran8 ay50 kisi
Soran8 ayBaşta ki kadin da benim icin olumlu demisti goruntulu de elediler demek
Soran8 ayAlinan kız da torpil mi vardi
Soran8 ayCagri merkezinde torpil yok diyolar ama
Soran8 ayAlinan kiza sorunca biz ne zman mulakata girdik hi persembe aksamiydi cuma sabahi aradilar dedi yani bu ne kayitsizlik
Soran8 ayKayitsiz degil mi sence
Soran8 aySey yazmis mulakata persembe mi girmistik evet evet cuma sabahti yazmiş
- Diğer konusunda 584 cevap paylaştı.
8 ayBuyur.
012 Yorumla
- 8 ay
İş görüşmelerinde eğer 3 gün sonunda seni aramadılarsa ümidi kesebilirsin. Kişisel tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Soran8 ayAynen dogru
- 8 ay
Umarım layık ve düzgün bir biçimde yaşayacağın iş bulursun.
Soran8 ayEvet sen sonunda iş buldunnmu
- 8 ay
Zaten işim var.
Soran8 ayYani seni de reddedip sonra iş buldun mu
- 8 ay
Ben en son 17 yer grzmiştim diyebilirim. Kimisinin koşullarını yerine getiremediğim kimiside personel bulduğu için girememiştim.
Soran8 ayŞimdi ki işin ne
- 8 ay
Fabrikada iş makinesi operatörlüğü
Soran8 ayAnladim güzelmiş
- 8 ay
Rica ederim
8 ayKonu nedir
09 Yorumla
- 8 ay
O zaman yarın aramazlarsa senin iş olmamış demektir. dediğine göre
Soran8 ayDaha aramazlar torpil var midir
- 8 ay
İşin ne oldugunu bilmiyorum, kaç kişi alınacak önemli olan bu. Torpil işine göre değişir, hakkında hayırlısı olsun, moralini bozma
Soran8 ayÇagri merkezi
50 yaziyordu.
- 8 ay
Bence Bi kaç gün daha bekle, yeğenim 1 ay bekledi ancak cevap verdiler, torpil oldugunu sanmıyorum,
Soran8 ayTamam da orada yazmislar zaten en gec iki iş gunu ve cuma gunu bizimle mulakata giren kizi aramişlar
- 8 ay
Bence bekle, bu arada başka işlere bak, dediğim gibi
Soran8 ayAynen
Diğer konusunda 550 cevap paylaştı. konu ne?
03 Yorumla
Soran8 ayHe yaa
Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Ne gibi bir yardım
04 Yorumla
Soran8 ayDemek kiii tek ben degil baska kisilerde vardi
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Konu nedir
06 Yorumla
Soran8 ayDemek ki
Soran8 ayTek ben degil digerlerni de almamislar tek ben olsam uzulurdum
8 ayOlurum buyrun?
03 Yorumla
- 8 ay
Elendiniz
Soran8 ayAynen
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nedir konu
06 Yorumla
Soran8 ayÇagri merkezi icin. Persembe mulaakat yaptilar en gec iki iş gununden sonra arama yapariz dediler. Cumartrsi pazaar araya girdi pazartrsi de aramadilar sonra ben mulakata girdigim 5 6 kisiye sordum sadece 1 kisi cuma gunu donduler bana dedi digerlerinide aramamislar? Neden
Soran8 ayNeden kizi aldilar bizi almadilar
Soran8 ayDogru
Evet
110 Yorumla- 8 ay
Pp den belli
- 8 ay
Kötü bisey demedim aksine dogru soyledigini teyit ettim. burada gordugum ikinci hafız sensin. Sohbet etmiyosun kismeyle degil mi
- 8 ay
Edelim o zaman
- 8 ay
Bisey sormak degil de genel sohbet etmek. Araya sorular da girer elbet
Diğer konusunda 811 cevap paylaştı. Bu sitede yok
11 Yorumla- 8 ay
E sen varsın :)
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
m 8 ayKonu ney
00 Yorumla
8 ayNedir
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baktim
00 Yorumla
8 ayBu sitede zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKonu nedir?
01 Yorumla
Ne konuda
04 Yorumla
Soran8 ayIş konusu
Soran8 ayNedem
8 ayNe konuda
03 Yorumla
- 8 ay
Aranan kişiye ne denmiş
Soran8 ayBelgelerininfalan
8 ayBuyrun
01 Yorumla
Tabii
06 Yorumla
Soran8 ayÇagri merkezi icin. Persembe mulaakat yaptilar en gec iki iş gununden sonra arama yapariz dediler. Cumartrsi pazaar araya girdi pazartrsi de aramadilar sonra ben mulakata girdigim 5 6 kisiye sordum sadece 1 kisi cuma gunu donduler bana dedi digerlerinide aramamislar
Soran8 ay50 kisilik boşluk vardi tabi bilmiom
Soran8 ayYani?
Soran8 ayNasil doldurmakkk
çözdünmü
00 Yorumla
8 ayVar ben
00 Yorumla
8 aySorun ne bacikom
00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
8 ayOlalim
04 Yorumla
- 8 ay
Olumsuzdue
Soran8 ayDemek kii
- 8 ay
Ne üzerine bir iş arıyorsun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, merhaba! 😊 Ne konuda yardımcı olabiliriz acaba? Bazen insan biraz kafa dengi birilerini arıyor, haklısın. Belki de çözüm için doğru birini bulmuşsundur! Hadi, sor bakalım aklındakileri, elimizden geldiğince buradayız! 🌟