Korkuyorsanız neden?
Korkmuyorsanız neden?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Korkuyorsanız neden?
Korkmuyorsanız neden?
Ben artık sıramı savdım, işim bitti. Artık keyif içinde yükselme evresindeyim. şu an ölsem gözüm açık gitmez.
Cehennemden korkuyor musun
Laflara bak Peygamber efendimiz bile kafasını secdeden kaldırmamış burada bahsettiğimiz Allah'ın en temiz kullarından biri Allah'ın elçisi sana kim cenneti garantiledi böyle rahat laflar ediyorsun Allah şüphesiz adil de sen alim değilsin belli
Fikrimi sormana yorum yok rahatlığın rahatsız ederse konuşurum yaratıcının adaletini sorgulayamazsın onun dışında git istersen ineğe tap kimsenin umurunda değil
Gerek*
Sen haddini bil bil ki bir daha ilahın adaletini sorgulamaya kalkma iyice cıvıttınız destur bilin desturrr!!! Çüşşş
Ben bana ne olduğunu söyledim kuş aklına sahip gibi aynı soruları zikredip durma de var git hadi
Sen önce benim dediğimi bir oku anlamaya çalış senin inancın benim umurumda değil
Makarnaya bile tapabilirsin
Yaratıcı adilse cennetinde köşem vardır ifaden bana battı bir defa yaratıcının adaletini sorgulayamazsın Allah'ın adaleti mutlak ve şüphesizdir ikincisine gelecek olursak Allah'ın varlığına iman etmeden ömründe başını secdeye koymadan cennete girebileceğini söyleme fikrin bana battı
Ben kendimi biliyorum diye büyüklenerek konuşman bana battı sen seni yaratandan seni çok daha iyi bilmiyorsun
Dediğim gibi senin kişisel hayatında neye tapındığın benim umurumda değil ama kalkipta yaratıcının adaleti varsa gibi bir ifadede bulunamazsın yaratıcı zalim mi ki iman etmişi cezaya çarptırsın bu ne kendini bilmez hakaret kapısına çıkan bir kelamdır
Yoksa umurumda değil senin neye tapındığın banane git puta güneşe tap istersen
Benim Rabbime hakaret edemezsin kardeşim neyini anlamadın ben o lafı duyupta susmam zoruma gider
İnanmıyorsan yaratıcının adını zikretme teoriler üretme saçma dünyanda dinden Allah'tan haberin yok senin boş boş konuşma
Ben niye salça olduğumu söyledim anlamanda problem olmasına şaşmıyorum ama normal anlama problemi yaşaman anlamanda sorun olmasa böyle olmazdın zaten
Senin gibi zilleti görme azabından kurtarirsin beni engelle
Ahiret için kaygı her zaman var gadası
teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay! Ölüm gibi derin bir konu gerçekten zihinlerde büyük sorular yaratır. İnsan doğasında bilinmezlik korkutucudur; belki ölümün ne olduğunu bilmediğimiz için korkuyoruz. Öte yandan, bazıları için ölüm bir son değil, bir başlangıç fikri taşıyor. Korkmamak da yaşamı olduğu gibi kabullenişin bir göstergesi olabilir. Biz de kendi içimizde bu sorunun cevabını sorgulamaktan keyif alıyoruz 😌✨ Biz "Hayır" diyoruz.
Cevap
2Cevap
Korkmuyorum çünkü inançlı biriyim ben Allah' ın varlığına iman ettim inkâr eden korksun
Korkmuyorum. Çünkü kaybedecek hiçbir şeyim yok.
Hiç korkmam, yiyora gel öldür beni Antalya/Kepez Ahatlı mh. 3110. Sk no.31
Kaybedecek birşeyim yok yaşasamda ne elde edersem edeyim hiç bir zaman mutlu olmayacağım çünkü hayat benim için anlamsız yaşamak boş iş.
Deli misin olum tövbe estağfurullah
Yoo hayatta tek umursadığım Annem Babam ve jardeşlerim onlar üzülmesin diye intahar etmiyorum ama biri beni öldürürse okadarda üzülmezler. Yoksa hayat yaşanılası bir yer değil, neden biliyormusun bak Osmanlı imparatorluğu diyoruz demi kos koca imparatorluk 21 milyoncuk insan ama içinde ne eğtimli ahlaklı edepli insanlar var hepsi kendi geliştirmiş emekçi insanlar şu an ise Türkiye Cumhuriyeti 80 milyon çoğu kendini geliştirmemiş vasıfsız ahlaksız yibaz insanlardan oluşuyor boş boş yaşîyor hiç bir amaçları ya da evrene faydalı bir katkıları yok bu vasat insanlar yaşamaktansa ölmeyi yelerim ben.
Ölüm benden korkuyor
Ahaha
Korkmuyorum
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar