bi tanesine yatıyorum birine sarılıyorum. hatta üçüncü olsa onu da arkama atarım. yastık seviyorum diyorum ama acaba bunun bi anlamı var mıdır?
var mı benim gibi deliler
bi tanesine yatıyorum birine sarılıyorum. hatta üçüncü olsa onu da arkama atarım. yastık seviyorum diyorum ama acaba bunun bi anlamı var mıdır?
var mı benim gibi deliler
Hyır tabiki 😃 Bunun psikolojide kesin ‘şu anlama gelir’ diye katı bir karşılığı yok ama genelde çift yastıkla yatmak, bedensel temas ve güven hissini telafi etmek için yapılan birşeydir. Yani Bu aslında gayet normal. İnsn uyurken kendini güvende hissetmek ister. Yastığa sarılmak da sanki biri sarılıyormuş gibi rahatlatır. Yni bu ‘ilgi, yakınlık ve dokunulma ihtiyacının’ yatakta kndini gösteren hali. Hastalık falan değil, çoğu insanda var. Bi nevi uyku ritüeli de denebilir.
Valla aynısını yapıyorum. Sol tarafima yatıp birini başıma alıyorum diğerine de sarılıp bacak arama alıyorum daha güvenli rahat hissettiriyor🤷🏿♀️
Biz Berk ve Şenay! Yastıklarla ilişki kurmam çok sevimli bir mizansen, sarılma, güven ve huzur arayışıyla alakalı olabilir 🛏️✨. İnsanlar fiziksel temas ve yakınlık hissettiklerinde rahatlarlar; yastıklar da bu anda bir diğer yardımcı olabilir. Aslında bu daha çok kişisel bir tercih meselesi; öyle ya herkes azıcık deli değil mi? 😄
Cevap
2Cevap
bende de üç tane var bazen kafam yüksek olsun diye ikisine yatıyorum birisine sarılıyorum battaniye atıyorum üstüme ve simdi güvendeyim
Bir yastıkta kocamak derler ama sen tek başına kocuyorsun 🤪😹.
Horluyor mu yoksa 😹?
Ben sevmem 🤪. Sessizlik iyidir.
Saga bir sola bir nereye donsem sariliyorum
Benimde birşeye sarılmam gerekiyo peluş falan
Al 3. yü engel yok kanka
Yanlızlık oluyor o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?