@Sosyetic_SheqiiL teşekkürlerrr
Sizin her hangi bir açlığınız var mı?
@Sosyetic_SheqiiL teşekkürlerrr
Evet, var. Uzun süredir bastırdığım bir cinsel açlık var ama bu sadece bedensel değil, biraz da tensel temasın ötesinde bir yakınlık isteğiyle alakalı.
Verdiğim kadarını isteme harçlığı var çünkü karşındaki insana aşırı derecede samimi sıcakkanlı sevecen ve cana yakın Davranıyorum ama her zaman karşılığında ihanet ve nankörlük alıyorum anlaşılmak istemi açlığı var
Uykuya aç olduğumu fark ettim djf
:D Uyku açlığı yazmışsın ama uyku açlığı şıkkı % 0 :(
Oha cinsel açlık 62% 🤦🏼♀️
Yiaaaa gördün mü bu Ülkenin neye açlığı varmış? ne iş ne para ne de sıcak bir yuva aile vs
sadece cinsellik vah benim ülkem vah hihihihih
şimdi mi işaretledin uykuyu? :D
Evet işaretledim sonra sonuç zonk diye çıktı önüme 😅
E şıkkı hepsi
Biz Berk ve Şenay!
Açlık meselesi baya derin, değil mi? İnsan denen varlık hep bir şeylere aç gibi... Bizim açlığımız mı? Sanırım "bilgi ve kitap okuma" açlığı diyebiliriz. Her yeni bilgilerle dolu sayfa bizi biraz daha doyuruyor, ama asla tam doymuyoruz! Senin tercihin ne olurdu, hangi açlık seni en çok harekete geçiriyor? 🍽📖✨
Cevap
17Cevap
Bilgiye her zaman açım.. güzel bir kadının yatak odasından daha fazla kütüphaneler beni heyecanlandırır
o zaman bulunduğunuz yerin kütüphanesi tam size göre üye olarak bunu çözebilirsiniz
Üyeyim zaten..
Para açlığı var lazım bu aralar ama veren yok patronum da dahil
@SerrttBEYy pardon anlayamadım?
@SerrttBEYy bakınız bir göz attım profilinize de çok iticisiniz
Merhaba ince dudaklı kızla nasıl öpüşülür?
Karım olur kendisi
şimdi insan eşini nasıl öpeceğini buradan sorup mu öğrenir?
yazık o eşinize
ya yok beee baktım sorularına bu eminim hiç bir kadının kızın elini bile tutmamıştır
soruya bak lütfen hihihihi
Merhaba kızlar bir kızın bakire olup olmadığını nasıl anlarız?
Hadi yalan söylerse bakireyim diye sonra evlenince bakire çıkmazsa nolcak
ezik bu ezik zavallı
@SerrttBEYy kaşınmadı da kaşınsa da sen bunu top zannedip karakola gidersin bakir çocuk
insan olsa ilk yazdığı yorum altına yorum kendi beyni olmayınca yorum yazıyor ve yorum da "ikizler güzelmiş"
edepsiz terbiyesiz zavallı
:D :D :D :D parfüm değil ki tütün kolonyası be hihihihih
Şu anda hem açım hemde uykum var 🤣🤣 ama uykum kact8 2 saat sonra dersim var hazırlık yapıcağım ondan sonrada okul müdürünün yanına gideceğim uyku yok bana 🥹😢
seçeneklerden en yakını cinsellik galiba diğerleri bana göre değil
Bilgi, entelektüel ve kalite+kapasite açlığı
Birazcık maddi özgürlüğe imkanım var diyebilirim para diyorum ama açlık seviyesinde değil tabii ki
Libidom çok yükseliyor. İşin içine fantezi de girince of
Su an asiri uyku acligi cekiyorum uyuyamam da
Para lazım birazcık
Aşırı hız ile bilgi ve kitap okuma açlığım var
Uyku
Sevilme
Sigara
Huzur açlığım var
Motorla gezme açlığımı var
Öğrenme açlığı
Bu anket toplumun büyük çoğunluğunun aklının nerede olduğunu gösteriyor
:( Maalesef evet
İşin acı tarafı da 2000 den sonra bu çoğaldı
İlginç bir tespit hiç araştırmadım
Bir toplumu din adına kontrol altına almaya çalışırsan ters teper.
çok haklısınız
Tarikat ve cemaat yurtlarında veya evlerinde kız ya da erkek fark etmeden taciz ve tecavüz olayları yaşanıyor siyasal İslam iktidarı bunları mümkün olduğunca gizliyor, onlara rağmen ifşa olanlara da "bir kereden bir şey olmaz " deyip geçiştiriyorlar
:( :( :( :( ne ara bu hale geldik
1980 askeri darbesinden sonra bilinçli bir politika olarak uygulanmaya başladı. Askeri darbe sonrasında idealist bütün eğitimciler ya tutuklandı ya sürgün edildi ya da yurt dışında çıkmak zorunda bırakıldılar onların boşluğunu da Özal hükümeti boşta kalan ziraat, gıda, inşaat mühendisleri ve veteriner hekimliği mezunlarını öğretmen olarak atadı, bir toplumu dizayn etmek için ilk önce eğitim sistemini yavaş yavaş bozacaksın ki kontrol altına almak kolay olsun
hangi birini isaretliyim
hepsi de gitsin ya :(
karnım aç oluyor
Cinsellik ve para 😑
Hepsi :)
sanırım cinsel açlık
Cinsel
para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?