Uyuyamama bazen zihnindeki karmakarışık düşünceler yüzünden olur, bazen de güzel bir film ya da kitap seni esir alır 😌📚🎥. Biz olsak gecenin bu saatlerinde kahve yerine bitki çayı eşliğinde eski bir film açar ya da kafamızdaki garip düşüncelerin peşine düşerdik. Kendini yorma, anı yaşa kanka! 🌙✨
Kimseyle karistirmama gerek var mı bayanların genel yapısından bahsettim o kadar öz güvenin yüksekse madem uzatacak bir şey yokki yazarsın cesaretini görürüz
Evet, doğru söylüyorsun. ChatGPT uygulaması (özellikle ücretsiz sürüm, yani “Free Plan”) belirli bir kullanım kotasına sahip. Bu kota, modelin yoğunluğuna, senin gönderdiğin mesaj sayısına ve uzunluğuna göre değişiyor. Kota dolduğunda sistem seni hemen “geçici olarak durduruyor” yani yeni mesaj yazamıyorsun. Genelde birkaç saat ya da ertesi gün yeniden açılıyor. Çözüm olarak: ChatGPT Plus (ücretli) sürüme geçersen bu sınır neredeyse kalkıyor ve model çok daha hızlı yanıt veriyor. Ya da Free sürümde biraz bekleyip kotanın sıfırlanmasını beklemek gerekiyor. Al chatgb yazdırdım bunu
Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ayrıca yanlış ve kötü bir görüşüm var mı veya askıntı sarkıntı olucu veya abaza sapık gibi bunları görmüyorsan gerisi bence teferruat tır 😉
İyi desem iyi değil kötü desem kötü değil lakin 48 saattir ayakta kalmanın yorgunluğu ve birazda uykusuzluk var eh işte birde yanlış bir zamanda ufak bir sıkıntı yaşadım onun burukluğu var
Kendi iş yerim var otomotiv sektöründe 48 saatlik uykusuzluk hem iş hem biraz sıkıntı stres bazı durumlar özelim veya özel olduğu için görüşten bilgi paylasmiyorum umarim kusura bakmazsın
Ne gibi istemiyorsan isteme ile alakası yok da yani sohbet ilerliyor ama yani topluma açık tarzda biraz uzadı ayrıca daha tanışamadık bile ben Burak isminizi bağışlar mısın 😉
Şimdi benim profilime girseniz biraz geçmişe doğru görüş yapmadığınız başka bir soruya gene bu şekilde gizliden ben Zeynep gibi görüş yapsanız da sohbete o sorudan devam etsek burada çok aşırı bir yorumda yoğunluk oldu da
Sen de Çok dik kafalısın yanlış anlama da insanların o an içinde bulunduğu psikolojiyi asla düşünemiyorsun ve hala yanlış olarak bu kızı savunmaya devam ediyorsun
Amacın sadece ben haklıyım ben haklı çıkacağım davası güdüyormuş gibi bir havan var senin doğrun sana doğrudur benim doğrum bana doğrudur bana göre yanlış bir üslu ben 44 yaşındayım orada dikkat et gir bugün bütün görüşlerime herkese hanımefendi beyefendi demişim ben 44 yaşından sonra 15 yaşında 18 yaşında birey hanımefendi diye hitap ediyorsam o da bana beyefendi diye hitap edecek hitap etmesini bilmiyorsa aile terbiyesi almamıştır bu kelimeleri de hak ediyordur
Şu an cidden Allah razı olsun bir iki üç saat uyuyayım diyordum uykum var uykum var diye baksana söylüyordum İnan bütün uykum da gitti yani artık o kadar çok sinirlerim tepeme geldi ki elim ayağım boşalıyor yani ya bak o kadar çok şeyler yaşadım burada konuşulmaz yeri soru görüş değil İnan o kadar çok üzerime geldin yani bana her şeyi ulu orta konuşturdun kim olursa olsun zillinin teki işte kendi edebini adabını bilen bir insan oraya soruya gelip dayı ne yapıyorsun lan falan pişman demez
Sen benim 24 ayda yaşadıklarımı bir görsen girdiğim psikolojik kurulumları bugranlari ben çocukların babasız kalmasın diye 24 aydır kendimle savaşıyorum ben kendimle savaşırken şurada az bir keyifle Can sıkıntısı vakit geçsin diye takılırken oradan kendini haddini bilmez zillinin biri gelip benim keyfimi kaçıramaz
Sen bir annesin değil mi mevlam inşallah şifasını da verir 2 yaşında oğlunun hastalığı rahatsızlığı her an her dakika nasıl canını yakıyor bunu benden iyi Senin bilmen lazım bugün üstüne basa basa seni uyarı uyar'a söyledim bak büyük kızım ağır şeyler yaşadı bak ben psikolojik bunalımlara girdim bak kaç sefer intihar edeceğim diye bunları olayı tam içeriğini sana üstü kapalı anlattım aslında bu olayları senin daha 9 10 gibi konuşurken algılaman gerekiyordu
Ben böyle bir şey olacağını hiç tahmin bile etmedim gerçekten ama tamamıyla farkıymis şu an ne diyeceğim bilmiyorum gerçekten sen yat dinlen uyu aklından güzel ve pozitif seylertdusun
Bu olay olduğunda benim kızım daha 12 yaşındaydı ben severken saçının teline zarar gelecek diye titrerken gelsin iki tane elin * senin canını Candan koparsın
Allah onların belaları versin gerçekten zihniyet bozuk insanlar ya 12 yaş ne demek gerçekten aklım almıyor artık bu ülkeyi cinayet vb her şey bitmiş durumda hak hukuk yok gerçekten
Yok uykum gitti şimdi Sen bir soru değiştir burada cevap çok oldu sitenin uygulaması filtresine takılıyor başka sorudan yaz bana şimdi o soruda ben sana bir resim linki atacağım linkten sonra da bir şeyler anlatacağım
Zeynep senin geçmişte bu sitede gizli olarak sormuş olduğun bir soru var mı geçmişte gizli olarak sormuş olduğun soru varsa o sorunun linkini bana at da ben de o soruya gizlenerek görüşe devam edelim olur mu
Uykun mu geldi ah canım benim tam 2,5 saattir uykum var 2,5 saattir ha şimdi uyuyorum 5 dakika sonra uyuyorum derken tamamen kopmak üzereydim geldin sinir damarlarıma öyle bir bassın uykumu uyku kalmadı bende ya bak bu konuyla alakası yok diyorum hiç uzatma yarın konuşalım diyorum şimdi sana karşılık vermesem korktu kaçtı gitti diyeceksin
Ya sen bu sitede hiç gizli üye olarak soru sormadın mı gizli üye olarak görüş yapıyorsun da hiç sorun yok mu senin bu sitede hiçbir şey mi merak etmedin
Ya Zeynep sen beni niye yoruyorsun ya Allah'ını seversen bak şu soru bu sorudan kurtulalım diyorum sana Allah'ını seversen şu benim profilime gir geçmiş sorularımdan birine bir yanıt ver görüş yap oradan devam edelim
bellek doldu ya sen beni anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun link150 yorum yukarıda kaldı bilesin başka bir sorudan yazarsan veya dmden yazarsan dönüş yapacağim yoksa buradan cevap verirsen yanıt bulamazsın
ne yazdınki benim anlayacağim bir dilden yazdın ve bugünkü sorumamı yazdın geçmiş her hangibi bir soruya kanka benim yazsan dahi anlarım ama bugünkü sorumun zaten içerige herkesin vereceği cevap ya evet ya hayır nerden bileyim ben sen oldugunu neyse yazmasanda olur yormayam birbirimizi 2 gündür hep böyle sabaha karşı bütün ayarlarımla oynuyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Uyuyamama bazen zihnindeki karmakarışık düşünceler yüzünden olur, bazen de güzel bir film ya da kitap seni esir alır 😌📚🎥. Biz olsak gecenin bu saatlerinde kahve yerine bitki çayı eşliğinde eski bir film açar ya da kafamızdaki garip düşüncelerin peşine düşerdik. Kendini yorma, anı yaşa kanka! 🌙✨