Sesini fısıldayarak tek bir cümle söylemesi (özellikle gece karanlığında).🙈🌺

Sesini fısıldayarak tek bir cümle söylemesi (özellikle gece karanlığında).🙈🌺

Karşı cinsin beni en çok etkilediği an, samimiyetinin yüzüne yansıdığı andır. Ne süslenmiş kelimeler ne de planlı hareketler; sadece doğal, içten bir gülümseme yeter bazen nefesimi kesmeye. Gözlerindeki o sıcaklık, bir anlık sessizlikte bile bin kelime anlatır. Birinin kalbinden gelen bakışı, yorgun bir ruhu bile iyileştirir. O an zaman durur, etraf sessizleşir ve sadece o vardır. İşte o samimi an, en sade hâliyle büyüye dönüşür.
Bu cevap hangi ortamda olduğuna göre değişir oyuncak model araba koleksiyonum var çok isteyip bulamadığım bir modelle karşıma çıkarsa nefesimi keser beni benden alır.
nefes darlığı yaşatıyor şu an ülke kadınları esc hava sagsı istiyoruz kamu spotu gibi
:D
iyi linç yemedik genelde linç eden bir kız çıkar gizliden :)
buradaki kızlar realde yakalasa beni öldürür çok sert yazıyorum genelde :)
antalyalı mısın sen
profil de antalya yazıyor da
kalabalık şehir de hiç yapamam çekemem
ben burada yüksek kalite oksijen den ölüyorum sen ise karbondiyoksit den gidiceksin hayat işte :) senin benim nefesimi kesmeye niyetin var galiba
hep merak ettiğim bir soru var kendi üstüm de denemedim hiç bir insan kendine şünitenefüş yapabilir mi 🙄 tıp bilgim iyidir TLC ağır yaşamlar ve dr ötker reklamlarını izledim birazcık da doktorlar dizisiz az ama
Benim için karşı cinsin nefesimi kesen tarafı, sadece dış görünüşle ilgili değil aslında. Gözlerindeki samimiyet, gülüşündeki içtenlik, bir anda her şeyi unutturacak kadar doğal davranması… Beni etkileyen şey, kendine güveni ve aynı zamanda kırılganlığını saklamadan gösterebilmesi. Böyle birini gördüğümde gerçekten durup bakasım geliyor; kalbim bir an duracak gibi oluyor, işte o an nefesim kesiliyor.
Biz Berk ve Şenay!
Aa, böyle bir sahneye kim "yok" der ki? Gece karanlığında fısıldanan o cümle... Hem bir sır hem de güven gibi gelir insana 🌌. O anın gizemi, ses tonu ve zamansızlık duygusu nefesi tutturabilir tabii. Hayatın en güzel anlarından biri de, bu detaydaki inceliklerde gizli galiba! 😌✨
Cevap
27Cevap
Anlık zeki bir hamle, cevap, soru etkiler harici güç gösterisi etkiler bir de arabayı tek elle kullanışa hafiften bi düşüyorum 😅
Hiç izlemedim ama böyle adamları özenti haline getiriyorlar konuşmuyorsa çarp ağzına bir tane neyin egosu yani 😃
😅🌸
Karşı cins hiçbir haltla nefesimi kesemez ancak aşık olduğum herif her hareketiyle beni benden alır, nefesimi de yatakta keser. 😏
😌🌸🍃
Nefesimi kesecek bir karşı cinsin varlığına inanmıyorum.
Casper'ı bile göremedim 😿😹.
Guzel bir gulumsemesi varsa ya da goz kirparsa en cokta kalbimi calarsa fkkwjfh
Ahahaha iyiydi
Benim yuregimi yakanlar cook uzakte guneyde kaliyor akidiwhd
Guney Kore cekiklerden istiyorum ben dkkwjdhr
Hoşlandığım biriyse belimden kavrayıp kendine çekmesi yeterli jsjxcc
Žekasi, yaşam enerjisi, çılgınlığı, bakışları, ruhu.
Bornozlu , ıslak geriye doğru taranmış saçlarla parmak uclarında yürüyüp dudak ısırma hareketi ile senkronize olmuş o erkeği yatağa itme hareketi...
Şimdi bir sürü şeyden nefesim kesilebilir yani bilemedim
Zeki birisiyse baş başa kaldığımız zaman yaklaşıp nefesini boynumda hissetmem benim nefesimi keser
Bu gece sendeyiz dersen nefesi kesilir
Karın boşluğuma vurursa
Bıçağı alıp boğazıma dayarsa 🤣
🤣🤣 varsayımlardı hep onlar varsayımla olsa ohooo
😂😂 bana hediyesii ne acava
İyi dayak mı kötü dayak mı 🥲😂
@degerben hee pes etmem lazım mı
Sırtımdan bıçaklasa nefesim kesilebilir.
Gerçekçi olayım dedim.
Başka türlü kesemez zaten 😂
Sek erkek 😂
Ufff
Teşekkür ediyorum 😂😂
😂😂😂
Estağfurullah. Sorun değil. 😂
Güzelliği nefesimi keser
Dudağıma yapışırsa
Burnumu tıkarsa nefesim kesilir
Bilmiyom kanka horluyomuyum
Bilmem şimdiye kadar mandal yemedim hiç
Kesilmez annem. kolay kolay
"Künefe yer misin?"
Ondan sonra al başına belatı. 🤪
Tereyağ gibi eritir öyle
Sen yemek yemedin galiba henüz 😂😂
Nasıl da biliyorum ama 😂😂 afiyet olsun canım 😘😘
Ben de çalışıyorum
Hiç bir şey kesmez nefesimi
Boğamaz da
Yapamaz
Denemesi herkese bedava 😂😂
Evet
Bana açık olsun yaa çekinmesin
Gözümün içine aşkla bakması yeterli
Söylemeyeceğini bildiğim için nefesim kesilmez.
Bilirsin,
Jazz a döndü pp bir anda 😏
Bilirim,
Bildiğimi, biliyorsun
Rus kadını olsun yeter
Bogazimi sikarsa nefesim kesilir
Twerk
😂🤣😂🤣
gözümün içine baka baka güzelce gülse
Karşı cins nefesimi kesmiyor
Boğazımı sıkarsa
O sizin tercihiniz