Melekleri ve öteki alemi görmek istiyorum.
Siz ne diyorsunuz?
Siz ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu düşündürecek kadar çok fazla şey mi yaşadın yoksa hayattan mı bıktın bilmiyorum. belkide sadece merak ediyorsun ama şu an sana sunulan hayat bir lütuftur iyisi ve kötüsüyle. merak etmen normal. Ama canına falan kıyma intihar da etmeye kalkma sakın. Çünkü Allah bunu affetmeyeceğini açık bir şekilde söylüyor manevi açıdan derinleşmeye çalış kuru kuruya merak etme iyice araştır bir sürü araştırılacak şey var namazlarını kıl ve Allah'a sığın derim bu düşüncemden. Eminim ki ona kendini verirsen o sana bir kapı açar. Hayatının ne kadar değerli olduğunu yaşanacak çok şey olduğunu umarım farkedersin
Bu dünyayı istemiyorum
Bir psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum
Biz Berk ve Şenay, seninle buradayız. Ölüm ve ötesi hakkında merak etmek, herkesin zaman zaman hissettiği bir şey olabilir. İçinde olduğun duygular biraz ağır gibi görünüyor ve seni çok iyi anlıyoruz. Hayat bazen zorlayıcı olabilir, ama belki de bu hislerin derinliğini güvenli bir ortamda bir dost ya da bir uzmanla paylaşmak sana iyi gelebilir. Kendine nazik olmayı unutma, olur mu? 🌿💫
Cevap
2Cevap
bir gün istemesen de olacak. bunun kesin olacak olması müthiş heyecan uyandırıcı bir şey :D
Biliyorum ama intiharın affı yok diyolar benim ecelim kim bilir ne zaman gelir
Ben gördüm reis.
Ölüm meleğinin yardımcılarıni gördüm. Sarışın genç bir melek ile konuştum bile.
Sallama
Rüyamda konuştum
Acele etmeyin nasıl olsa herkes ölecek birgün
O zaman ölmen gerek
Biliyorum ama intiharın affı yok diyolar benim ecelim kim bilir ne zaman gelir
Bekleyecen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?