Kadın Düṣmanıyım, beni çürütebilirmisiniz?

Üniden mezun olduktan sonra askerliğe başvurdum. Baṣvurudan 1,5 sene sonra askerliğe alındım. Bu sürede askerlik yüzünden kimse bana iş vermedi sonra gittim askere, döndüm mezun olalı 2 sene geçmişti. Ben sırf erkek olduğum için vakit kaybederken aynı sınıfta aynı dönem okuduğum kız arkadaşlarımın hepsi kariyer sahibi olmuştu sonra iṣ aramaya baṣladım buradada kadınların nasıl kayrıldığını gördüm. Adam mesela sanat yönetmeni işe alacak illa bayan eleman istiyor. Kadın sanat yönetmeninin yapıpta erkek sanat yönetmeninin yapamayacağı ne var mesela. Belkide o iṣi çok daha iyi yapacak erkeklerin hakkı yenerek sırf kadın istihdadımını arttırmak adına bizzat devlet tarafından veya abazan işverenler tarafından belki verir umuduyla kadınların nasıl arkadan itildiklerini gördüm. İs bulamayınca parasızlıktan alternatif yontemler araṣtırmaya baṣladım. Karşıma onlyfans vs gibi platformlar çıktı buralarda kadınların nasıl kolay para kazandığını gördüm. An farkettimki içinde bulunduğum sefil durumun tek sebebi erkek olmamdı ve feminizmi arastirmaya basladım. Üniversite okurken bu kampüs cadıları vs gibi tiplerle daha önce karṣılaṣmıṣtım. Feminism adı altında kürtçülük ve kömünism propagandası yaptıklarını bildigimden zaten beni irite ederlerdi ama feminismi öğrendikçe içine girince dahada iğrendim. Toplumda her konuda pozitif ayrımcılığa uğramalarîna rağmen sürekli mağdurukta magduruk diye gezdiklerini gordum. Dertleri esitlik degil toplumda ayrıcalık sahibi olmakti. Feministler akademide istedikleri kadar at kostursun. Bos teorilerlerle ugrasa dursunlar gercek hayatta patriyarki sadece bir isimden ibaret. Patriyatki diye birsey yok. Yasadigimiz toplum kadın egemen feminist toplum, ṣunuda belirteyim kadınlar kötüde biz erkeklerin hiçmi suçu yok maalesefki bu düzeni insaat edenlerde abazan ve kadın düskünü simp erkekler.
Erkekler bu toplumda dezavantajlı konumda ve kadınlarla eşit şartlarda rekabet edemiyorlar.
.
Güncellemeler
9 ay
Ayrıca kadınlar hipergamik varlıklardır. En çirkin kadın dahi her zaman en tepedeki en zengin en yakışıklı erkekleri hedefler. Zaten dezavantajlı konumdaki, kadın ile eṣit ṣartlarda rekabet etmeyen bir erkek bu durumda nasıl partner bulacak? Bulamaz zaten kadınlaın yüzde 99 unu erkeklerin yüzde 1 lik gigachad bir kesimi kendi aralarında elden ele dolaştırıyor. Böyle bir gerçekte var.
Kadın Düṣmanıyım, beni çürütebilirmisiniz?