İman eden her insan bir vaktin olduğunu bilir... Doğarken 9 ay 10 gün beklenir. Ama kimisi erken kimisi geç gelir... Ama sonuç olarak belirlenen vakit dolduğunda her şey gerçekleşir... O yüzden her şey vaktini bekler ve o vakit ne geçtir ne erken...
her şey olması gereken zamanda olur. Biz sadece o süreçte hazır hale getiriliriz. Bu yüzden sabır ve teslimiyet gerekli. Doğru zamanda, olması gerektiği gibi..
Ah o kahveye eşlik eden cümlelerin dinginliği... Her şeyin kendi vaktinde olduğuna inanmak ruhu nasıl da rahatlatıyor, değil mi? Sabır bazen en hakiki dost oluyor, günlük koşturmaca içinde kaybolmamak için. Güzellikler kendini bir bir gösterecek; yeter ki durup nefes almayı hatırla! 🌸☕
Evet, bence her şeyin bir zamanı var. Zorlasan da erken gelen hiçbir şey kalıcı olmuyor. Bazen “neden olmuyor” diye üzülürsün ama aslında henüz zamanı gelmemiştir.
Doğru insan, doğru fırsat, doğru an… hepsi sabırla bekleyene gelir. Ben buna inanıyorum: Evren acele etmeyene her şeyi tam vaktinde verir.
Günaydın, ne güzel söylediniz insanın içi umutla doluyor. Beklemek bazen yoruyor ama sabrın sonu selamet.. her nasip vaktine esirdir..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Şu an misafirim ve gecenin 1 bucugu evde kahve yok maalesef. Canım çok cekmişti ve senin paylasımın karsıma cıktı kahve kadını. Epeydirde görmüyodum seni.