Şimdi size bi olay anlatıcam bu çocuk ne yapmaya çalışıyor Allah için yorum yapın sinirlerimi bozdu?

Çocuk üniden, farklı bolüm okuyoruz ve 5 aydır bana yürüyordu, bi ara benim sinifima benden önce gitmiş ve benim gelmemi beklemiş, ben bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim, artı olarak çok üstüme dusuyormussun gibi hissediyorum dedim, o da benim onun benden hoşlandığını düşündüğümü ve dediki, eğer ustume dusuyorsundan kastin benden mi hoslaniyor sorusuysa öyle bir niyetim yok, diger kiz arkadaslsrimla tanissan anlarsin ustune dusmedigimi, insanlara iyi davrandikca onlara yavsiyormusum gibi algiliyorlar, sen de boyle hissettin mi? Ben de evet dedim, sonra inkar etti, Ertesi gün de paragraf yazdı bana, yanlis anlasilmaktan korkuyorum önemli durumlar olmadığı müddetçe konuşmayalım, ben de kendimi açıkladım asıl neyden rahatsız olduğumu belirttim falan. Neyse o gün konu halloldu ama bu bana soğuk yapmaya başladı bi gün sonra yazdı yine ama sonra 3 4 gün yazmadı, ben yazdım ben sana kustum diye, neden dedi yazmiyosun hiç dedim, sen de bana yazmiyosun dedi, en son normal sohbet etmeyelim dedin ben de bisey demedim dedim, yanlış anlaşılma olmuştu ya edelim dedi sonra, ama ona rağmen soğuk yaptı yazmadı geçen yine ben yazdım, çok kısa kesti, ben de dedimki noye dengesiz davranıyorsun anlam veremiyorum, o da dediki, dengesizden kastın az konuşmamızsa gercekten zamanim olmuyo, ben sadece senle degil kimseyle konusmuyorum, soğuk yaptigini inkar etti, ben dedimki madem bu sekilde davranacaktıysan bastan o kadar konuşmasaydın benle, baştan nasıl konuştuğunu farkında değil miyim, şimdi bi soğuk yapip kankam diyip duruyosun, o da dediki dediki, ben senle nasıl konuşmuşum, en yakın kız arkadaşımla oyle zaman geliyor ki 1 2 saat sohbet ettiğimiz zamanlar oluyordu, 3 hafta 1 ay yazmadigimiz zamanlar da oluyordu hic ondan boyle bir tepki almadim, işte ben dedimki erkekle kadının kanka olabileceğini dusunmuyorum, sana hic katilmiyorum, 11 yıllık kız kankam var çok şükür birbirimize bi yanlışımız olmadı dedi, vu çocuk ne bok yapmaya çalışıyor bana ve kız kankasinin olması normal mi
Şimdi size bi olay anlatıcam bu çocuk ne yapmaya çalışıyor Allah için yorum yapın sinirlerimi bozdu?