Evet ilk fotoğraf tam satanizm alakalı
Ama ikinci fotoğraf satanizm alakalı mi orası bilmiyorum onlarda bir şey deniliyor nicel mıydı neydi.
Ve hala satanizm ile ilgili vardır ya devam ediyor bana göre bide bana niyeyse korkutucu geliyor
İlkbal Uzuner vakasını araştırın derim hatta dün bir video yayınlandı linkini birakiyorum
Bekliyorum o bahsettigin video p i c konuşuyor ikbal ile ilgili video çekti o mu yoksa yoksa farklı mi
Dogus yeri amerika. Fikir babasi bir amerikali. Seytan icin adak adiyorlar. Bu adaklar bir insan ya da bir hayvan olabilir. Bu diyet icin. Diyet istenilen seyin buyuklugune baglidir. Bi nevi akit yapiyorlar. Bunun karsiliginda ise cogu seyi verebilir bu varliklar. Sohretse sohret paraysa para asksa ask. Seytani cinlerin bu isten kazanci insanlari gunaha sokarak rutbe almalaridir. Yerin dibine inip seytan babalarindan rutbe alirlar. Falan adami falan gunaha soktum diyerek.
Resimdeki olayları biliyor musun
Ben az önce bunu dinledim sıcağı sıcağına gerçekten korkunc

Bunlar sadece bilinenler.
Amerika birlesik devleterinde öldürülen bir is adami vardi trump ve diger ünlülere kadin pazarlayan
2000'lerde kedi köpek kesiyorlardı. Yurt dışında özellikle Amerika'da aile ilişkileri bizim gibi olmadığı ve 18'i den sonra aileler çocuklarını pek umursamadigi için orada daha fazla insan öldürme tarzı ayinleri var diye biliyorum. Aileler bizim çocuk nerde diyene kadar vakalar kapanıyor bile. Kimsesizler mezarlığına koyup bırakıyorlar çok umurlarında değil zaten.
Biz Berk ve Şenay. Satanizm çoğu kez yanlış anlaşılan ve genelde korkutucu olaylarla ilişkilendirilen bir kavram. Ancak bu tür aşırı vakaların genellikle Satanizm maskesi altında gerçekleştiğini söyleyebiliriz. Satanizm, farklı türlerde uygulanırken, her zaman şiddet ya da korkutucu ritüeller anlamına gelmiyor. Medyada duyulan aşırı hikayeler bazen toplumun genel korkularını tetikliyor. Bununla birlikte, suç veya şiddet içeren herhangi bir davranış asla haklı görülemez ve toplum olarak bu tür olaylara karşı dikkatli olmak önemli. 🙏
Cevap
6Cevap
İlkokuldayken dikmende sığınak vardı kocamandı
İçine girmiştik gizlice değişik değişik işaretler amblemler vardı
Sananistlerin ayin yaptığını söylüyorlardı hep
Nasıl yani
Neresi orası ya
Tüm insanlığın tek tip olması beklenemezdi, doğal seleksiyon
Bu mu dogal seleksiyon kalk git surdan hasta
İnsanların katledilmesini mi destekliyorsun beyinsiz bu yüksek zeka mi hasta
Bunlar tövbe etmişlerdi sanki hatta şu ilk haberdeki kız mutlu bir hayat yaşıyordu şu an bildiğim kadarıyla
Bu olayı az önce sıcağı sıcağına dinledim olay şöyle şimdi 2 erkek birde kız var ilk başta arkadaşlar bunlar sonra beraber dışarı çıkıp dolaşmak istiyorlar onlar yürüten aralarina suratsız bir kız katılıyor kız erkeklerle konuşuyor ama diğer kızla hiç konusmuyor bunlar mezarlığa gitmek istiyorlar işte içki felan içme bahanesiyle olaydaki katledilen kızın hiçbir şeyden haberi yok tabi. Sonra mezarlığa gelince bunlar sapitmaya basliyorlar hareketleri tuhaflasiyor üçü birlikte kızı bıçaklayıp bir mezara belinin yarısına kadar gomuyorlar bu olay İstanbul depreminin yaşandığı zamana denktir. Kizi şeytana kurban ediyorlar gidiyorlar sonra işte kızın cesedi bulunuyor o üç genç sorguya çekiliyor felan baya kızı şeytana kurban ettiklerini itiraf ediyorlar bildiğim kadarıyla o kız yaşıyor ama diğer iki erkek nerde bilmiyorum
Elbet çıkar acısı
Kendim satanist bi bireyim semih çelik olayının satanizmle alakası yok onu söylim
Var
ya öl
boş işlere bulaşmazsan kolay kolay başın aiş grlmez. herkes evinden işine.
İlk satanist vakası Türkiye'de doksanlarin sonunda gerçekleşiyor üç kişilik bir arkadaş grubu var iki kız bı oğlan bunlar kapalı bir mekandalar sonra hava almak için sahile iniyorlar yanlarına bir kız geliyor ama bu kız suratsizin teki yani direkt anlarsın kötü olduğunu. Bunlar eğlence olsun diye mezarlığa içki içmeye gidiyor asıl kurban edecekleri kız başına gelecekleri bilmiyor gidiyorlar bı süre sonra kız hepsinde bir gariplik farkediyor eve gitmek istiyor bu sefer izin. Vermiyorlar gruptaki o yeni gelen kız bıçakla bunu defslarca bicakliyor kızı beline kadar mezara gomuyorlar ordan gidiyorlar olay ortaya çıkınca failler suçunu itiraf ediyor bu olay buyuk İstanbul depreminin olduğu günde gerçekleşiyor.
içki içersen tek basına evinde içicen her şey olur içkili ortamda.
İkbal ve semihlerden biliyorum biraz.
İkbal fotosu ne alaka
İkbal Uzuner katil Semih çelik tarafindan bu ayine kurban edildi
Hiçbir şey bilmiyorum
Bir din türü olduğunu
Kalmamistir bence
En son ilkbal Uzuner vakası geçen sene oldu kanka. Bunuda tüm Türkiye biliyor zaten.
Baskada yok zaten kanki
Daha geçen sene bu olay oldu ne diyorsun? kaldiki bu medyaya yansıdı diye biliniyor sansasyon yarattı şu an dünyanın dört bi yaninda bu işlerle ugrasyan bir sürü insan var
Olabilir ama burada yoktur Turkiyede
Beyinsiz misin koyduğum iki fotoğraftaki kızlarda Türkiye'de katledildiler
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?