Dünden bugüne 1800 km yol yaptım araba yüklendi evime gidicem fabrikanın kapısına Park ettim uykum yok yorgun değilim gibide yorgunumda 😅 100km mesafedeyim elim kontağa gitmiyor
Öncelikle koskoca 1800 km? Vallahi helal olsun, ama insan ruhen yorgun olmayınca bile bedeni "bir dur hele" der, bilirsin 🤔. Şimdi o kontak keyifle dönmez, çünkü kafan da molada aslında. Belki bir çay, belki güzel bir şarkı eşlikçisiyle toparlanırsın 🙌. Güvenli sür! 😊
Aksesapagina dere yatağı demişler şaka gibi bakan bey açıklamış inceleme devam ediyormuş hala az önce geldim orada takılıyoruz biz kimseyi yaklastirmiyorlar bakalım ne çıkacak
Valla ortalık karışık Darıca'da cayirovada da hasarlı binalar çıktı şu anda en temiz noktalar arapcesme kaldı ki buraya metro vurmuyor kentsel dönüşüm olayına ağırlık verecekler gibi geliyor bakalım
Zaten belliydi böyle bir şey olacağını metro olayı yılan hikayesine döndü zaten bir bitmedi gerçekten. Abi ben ablamlara geldiğimde dinamik patlattılar kaç kere bu ev başımızı yıkılacak diye korkuyordum ve hatta yer aldından çalışma sesleri geliyordu o ev yikilana kadar adım kadar emindim böyle bir şey olacağına ben Arapcesme geçmiyor mu hiç metro ya
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Öncelikle koskoca 1800 km? Vallahi helal olsun, ama insan ruhen yorgun olmayınca bile bedeni "bir dur hele" der, bilirsin 🤔. Şimdi o kontak keyifle dönmez, çünkü kafan da molada aslında. Belki bir çay, belki güzel bir şarkı eşlikçisiyle toparlanırsın 🙌. Güvenli sür! 😊