Diğer Sizce hangi yazı daha kararlı olgun patroniçe havası veren bi kadın sözü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimle baş edemeyen, adımı diline dolamasınBenim gücüm zarafetimde gizli.” Sizce hangi yazı daha kararlı olgun patroniçe havası veren bi kadın sözü? Cevapla Kadın Soruları Gizli Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WomensHeart Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Bana böyle yazılar kamyon arkası yazıları hissi veriyor. Neden paylaşacağın da önemli tabii 0 4 Yorumla Soran 7 ay Ya bi uygulama da ajans sahibiyim biyografime yazacağım da karar veremedim Yorumla WomensHeart 7 ay Ajans sahibi biri neden atarlı giderli şeyler yazar ki biyosuna? Çok önemli bir aforizma filan yazsan olmuyor mu? Yorumla Soran 7 ay Ama atarlı değil ki sözler Yorumla WomensHeart 7 ay İlk söz çok atarlı. Sanki biri canını yakmış da ona laf atıyor gibi. İkinciyi yaz o zaman illa ikisinden biri olacaksa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bana böyle yazılar kamyon arkası yazıları hissi veriyor. Neden paylaşacağın da önemli tabii
Ya bi uygulama da ajans sahibiyim biyografime yazacağım da karar veremedim
Ajans sahibi biri neden atarlı giderli şeyler yazar ki biyosuna? Çok önemli bir aforizma filan yazsan olmuyor mu?
Ama atarlı değil ki sözler
İlk söz çok atarlı. Sanki biri canını yakmış da ona laf atıyor gibi. İkinciyi yaz o zaman illa ikisinden biri olacaksa
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!