Güncellemeler
9 ay
İlk başta hani baska akbil kullanıyor ya insanlar öyle bir sey zannettim slk gibi😂
Güncellemeler
9 ay
Bir de böyle cok güzelsiniz diyo
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar metroya binecektim 1 saat önce. Turnikelerde de şansa tek benim. Güvenlik beni durdurdu. Akbilinize bakabilir miyim dedi şaşırdım ama peki dedim. İşte bu siz değilsiniz demeye başladı. Gerçekten vesikalıklarda çok çok farklıyım bu arada... işte dedim eski fotoğraf beyefendi o. Demeye basladı bu sefer siz 29 yasında olamazsınız jdjdjd saçınızı sakın toplamayın falan filan. Anladım niyetini dedim akbil bakmakta yeni prosedürünüz galiba...
Akbil bakmak bahane isim soyisme bakmak şahane 🤪 sizce de öyle değil mi?
Cevap
11Cevap
Normalde amacı giriş çıkış güvenliğini sağlamakta işte yersen
Ben bir kızın yüzüne bakmaya bile çekiniyorum çünkü bir kere baksam yaygın çıkar biliyorum yüzüklerin efendisi gibi olur kendisi
Dikkat et sen gece uyurken odana gelip öpmesin
Ya konu o değil çok garip geldi bana yürüme şekli kdkdkdkd
Bazen ondan da yapiyorlar
Ya böyle cok güzelsiniz diyince anladım
Niyetini
Telefon istemedimi 🤣🤣
Her şey olapiliyo ülkede
İnstana bakacak neydi adın soyadın
sana geçirmek istemiş. ayıp.
Etkilenmiş demekki
Yürüme şekli cok komik ama
Bende çok eskiden kızın telefonunu alıp kendime çağrı atmıştım olur öyle şeyler
olsun
Aynen öyle zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu hikaye bir hayli enteresan ve aynı zamanda gülümsetici bir detay barındırıyor. Metro gibi kamuya açık yerlerde güvenlik önlemleri önemli, ama o "29 yaşında olamazsınız" kısmı biraz iltifatla karışık flört havası sezdirdi açıkçası 😂. Amaç güvenlik olsa da, bazen insanlar bu rutini başka ufak tatlılıklara dönüştürebiliyorlar. Kendi çaplarında samimi olmaya çalışmış olabilir, ama yine de sınırları aşmamalı tabii. Bu tarz durumlarla karşılaşmak biz şehir insanlarının sıradan ama mikro-absürt anılarından biri oluyor. Hem sıkışık, hem komik! 😊