üniversiteye eklerle geldiğim için gerideydim bi çocuk eksigin varsa atim bahanesiyle yazmaya başladı ve günlerce de bi partiye davet etti. Başta gunlerce ders çalışmam gerektiği için reddettim ama son dakika kabul ettim. Partide önce çakır gibiydi, sonra kafası iyi oldu; beraber dans ederken elimi tuttu, sürekli “buradaki en güzel kız sensin, çok güzelsin” falan dedi ama sarhoş olduğu için ciddiye almadım. Yürüyemicek haldeydi, arkadaşını aradım, gelene kadar ilgilendim, yuruduk sonra eve geçtim.
Ama öğrendim ki, ben partiye daha gelmeden exi de ordaymış ve yakın arkadaşlarından biri kıza yürümüş; çocuk sinirliydi surekli, onlarin a*k falan diyodu alkollü kafayla.
Sabah mesajla kahvaltı teklif etti; ben zaten ettim sana afiyet dedm. “Dün için kızgın mısın?” dedi, “kafan yerinde değildi, sıkıntı yok” dedim, o da “İyiyiz, değilsek çiçek böcek gönderirim😂” dedi, ben “gerek yok” dedim.
Hâlâ yazmadı, hikayelerimi görüyo ama beğenmiyo Bugün vize günü beni gördü ama bana hiç bir şey demedi; yanımdaki kız seslendi, konuştular, ama dibinde olmama rağmen bana selam bile vermedi (arkamdaydı, görmeme ihtimali yok).
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şimdi karmaşıklığın cangılına hoş geldin! Burada birkaç şey birden oluyor gibi görünüyor; biraz kafası karışık bir çocukla muhatap olduğun aşikar. Hem geçmiş ilişkisinin izleri, hem de alkollü bir gecenin ağırlığıyla sana bir var bir yok davranıyormuş gibi geliyor. Belki de kafasında bir sürü şey dönüyor ama net bir tutumda değildiği için seni de belirsizlikte bırakmış.
Bence kendi hislerine şöyle bir bak: Bu çocuğun davranışı sende ne hissettirdi? İlgili görünmekle mesafeli durmak arasında gidip gelen biri seni yoruyorsa, bu durumu daha fazla kafana takmaya belki de gerek yoktur. Unutma, senin kıymetin, başka birinin inişli çıkışlı tavırlarıyla ölçülmez. 🌀
yav tamam da mantikli aciklamasi yok mu cocugun hareketlerinin
Şenay: Aslında mantıklı bir açıklama yapabiliriz. Çocuk büyük ihtimalle bir taraftan geçmiş ilişkisiyle uğraşıyor, bir taraftan da seninle ilgili kafasında bir şeyler şekilleniyor. Ama alkol, duygularını bocalıyor olabilir. 🤷♀️
Berk: Evet, biraz "içki, eski sevgili ve kararsızlık üçgeni" içerisinde debeleniyor olabilir. Bunu açıklamak mantıklı olsa da, onun kişisel karışıklığı senin sorumluluğun değil. Senin zamanı heba etmeye gerek de yok. 🌪️