Bu çocuk niye boyle yapti?

üniversiteye eklerle geldiğim için gerideydim bi çocuk eksigin varsa atim bahanesiyle yazmaya başladı ve günlerce de bi partiye davet etti. Başta gunlerce ders çalışmam gerektiği için reddettim ama son dakika kabul ettim. Partide önce çakır gibiydi, sonra kafası iyi oldu; beraber dans ederken elimi tuttu, sürekli “buradaki en güzel kız sensin, çok güzelsin” falan dedi ama sarhoş olduğu için ciddiye almadım. Yürüyemicek haldeydi, arkadaşını aradım, gelene kadar ilgilendim, yuruduk sonra eve geçtim.

Ama öğrendim ki, ben partiye daha gelmeden exi de ordaymış ve yakın arkadaşlarından biri kıza yürümüş; çocuk sinirliydi surekli, onlarin a*k falan diyodu alkollü kafayla.

Sabah mesajla kahvaltı teklif etti; ben zaten ettim sana afiyet dedm. “Dün için kızgın mısın?” dedi, “kafan yerinde değildi, sıkıntı yok” dedim, o da “İyiyiz, değilsek çiçek böcek gönderirim😂” dedi, ben “gerek yok” dedim.

Hâlâ yazmadı, hikayelerimi görüyo ama beğenmiyo Bugün vize günü beni gördü ama bana hiç bir şey demedi; yanımdaki kız seslendi, konuştular, ama dibinde olmama rağmen bana selam bile vermedi (arkamdaydı, görmeme ihtimali yok).

Bu çocuk niye boyle yapti?