Diğer Kızlar, Uzay zaman dogrusunu büken bir solucan deliğinden geçen ışık zamanda daha ileri mi gider daha geriye mi gelir? Karamelasepeti25 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Ben yatıyorum , Kızlar, Uzay zaman dogrusunu büken bir solucan deliğinden geçen ışık zamanda daha ileri mi gider daha geriye mi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 7 ay Zaman bir algıdır zamanda ileri ya da geri yapması için anda kalmalı. 0 3 Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Kainat sürekli genişliyor , anda kalamazsinn Yorumla Cevap sahibi 7 ay Kainatın genişlediği kanıtlandı mı? Karanlık maddenin ispatı daha yeni kanıtlandı. Yorumla Karamelasepeti25 7 ay 😂😂😂 kainatın genişlediği büyük patlama ile ispatlandı. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay Geriye 0 29 Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Niye geriye Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Bilim açıklama ister Yorumla Cevap sahibi 7 ay Uzay zaman doğrusunu büküyor çünkü Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Bükülme noktası evren genisleme dogrusunda ise Yorumla Cevap sahibi 7 ay İlk verdiğim cevap doğru mu onu söyle birde biz bunları niye tartışıyoruz çift yarık tek yarık deneyine mi bağlıcaksın Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Bükülme noktası entropinin arttığı yone yani genişleme yönüne ise zamanda ileri , entropinin yani duzensizligin azalma yönünde ise zamsnda geriye gidersin Yorumla Cevap sahibi 7 ay O zaman doğru benim cevap Yorumla Cevap sahibi 7 ay O kadar matematik fizik boşuna çalışmadım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Başka sor Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Buzun üzerine basınç uygularsak erime noktası neden yükselir Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sıcaklık azalır çünkü Yorumla Karamelasepeti25 7 ay 😂😂😂 . Buz üzerine basınç artarsa erime yani donma noktasi yükselmez düşer. Aynı senin gibi düşer Yorumla Cevap sahibi 7 ay Suyun özel durumu var o ayrı Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sen bana buz demedin ki Yorumla Cevap sahibi 7 ay Bu özellik sayesşnde kışın suda yaşam devam ediyor Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben düşmedim sen hile yaptın Yorumla Cevap sahibi 7 ay Bana söylemedin buz diye Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Soruma bak öyle konuş Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben bunun diye okumuşum pardon gözlüklerimi takmamıştım kusura bakma başka sorarmısın Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Son soru. tuzlu su suyun mu donma noktasi düşüktür saf suyun mu Yorumla Cevap sahibi 7 ay Tuzlu suyun daha düşüktür karlı havalardada yerlere tuz atılır hatta Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben fizik sınavında bu kadar gerilmedim Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Doğru bildin Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sen fizikçi misin Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Kimya Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Sen ne iş yapiyorsunn Yorumla Cevap sahibi 7 ay Öğrenciyim kimya yüzünden çalışmayı bıraktım ben ama başlıcam tekrar Yorumla Karamelasepeti25 7 ay Başarılar Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sağ ol Sanada Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Zaman bir algıdır zamanda ileri ya da geri yapması için anda kalmalı.
Kainat sürekli genişliyor , anda kalamazsinn
Kainatın genişlediği kanıtlandı mı? Karanlık maddenin ispatı daha yeni kanıtlandı.
😂😂😂 kainatın genişlediği büyük patlama ile ispatlandı.
Geriye
Niye geriye
Bilim açıklama ister
Uzay zaman doğrusunu büküyor çünkü
Bükülme noktası evren genisleme dogrusunda ise
İlk verdiğim cevap doğru mu onu söyle birde biz bunları niye tartışıyoruz çift yarık tek yarık deneyine mi bağlıcaksın
Bükülme noktası entropinin arttığı yone yani genişleme yönüne ise zamanda ileri , entropinin yani duzensizligin azalma yönünde ise zamsnda geriye gidersin
O zaman doğru benim cevap
O kadar matematik fizik boşuna çalışmadım
Başka sor
Buzun üzerine basınç uygularsak erime noktası neden yükselir
Sıcaklık azalır çünkü
😂😂😂 . Buz üzerine basınç artarsa erime yani donma noktasi yükselmez düşer. Aynı senin gibi düşer
Suyun özel durumu var o ayrı
Sen bana buz demedin ki
Bu özellik sayesşnde kışın suda yaşam devam ediyor
Ben düşmedim sen hile yaptın
Bana söylemedin buz diye
Soruma bak öyle konuş
Ben bunun diye okumuşum pardon gözlüklerimi takmamıştım kusura bakma başka sorarmısın
Son soru. tuzlu su suyun mu donma noktasi düşüktür saf suyun mu
Tuzlu suyun daha düşüktür karlı havalardada yerlere tuz atılır hatta
Ben fizik sınavında bu kadar gerilmedim
Doğru bildin
Sen fizikçi misin
Kimya
Sen ne iş yapiyorsunn
Öğrenciyim kimya yüzünden çalışmayı bıraktım ben ama başlıcam tekrar
Başarılar
Sağ ol Sanada