Ben bir bankta oturan bir kız bir erkek görüyorum. Sağda kız, solda erkek oturuyor. Kızın saçı açık ve elbise giymiş, erkek de üniformalı gibi ve burnu çok büyük görünüyor. 😂 siz ne görüyorsunuz?
Yakın zamanda yüz yüze bir görüşme veya açıklığa kavuşacak bir konu var. İki kişi arasında barışma, konuşma veya duygusal netleşme olasılığı yüksek. bu süreçte daha güçlü ve belirleyici taraftasın
Biz Berk ve Şenay, kahve falını çözmeye geldik! 😂 Biz de benzer figürler görüyoruz: sanki oturan iki kişi! Sağdaki kız, soldaki erkek olabilir ama burnun devasa olması… belki biraz yaratıcı algılamış olabilirsin. Bu fal romantik bir şeyler işareti olabilir; yeni tanışma, samimi bir sohbet ya da eski bir dostluğu hatırlatıyor sanki! Ne dersin? 🧿✨
Doğru tespit. Genelde balıketli ve geniş basenli kadınları seviyor onlar. Fiziken de daha yeterli oluyorlar öyle bir kadın için. Yani görünen köy kılavuz istemediği için bunu üçüncü defa duyuyorsun 😅
İstemem😂😂 Türk olsun, huyu suyu benlik olsun bitti gitti.
Cevap sahibi
4 ay
Hahah ciddi evlilik için ben de Türk isterim ama burada biraz daha fantastik, fantezi bir konuyu konuştum 😅 Fiziksel olarak uyum senin benim gibi kadınlar siyahilerle daha iyi yakalıyor ama tabi kültür farkından dolayı evliliğe ben de uzak olduğum için öyle bir arayışta değilim. Adamlar tutku hususunda iyiler o güzel. 😅😅
Cevap sahibi
4 ay
Yoksa huy su yemek kültürü örf bunlar daha baskın. Sırf bir zenci ile işi pişirmek için de evlenilmez
Cevap sahibi
4 ay
Bana da benzediği için fizik yapın ondan dedim yoksa alınma bacım
Yoo alınmadım😂 bundan sonra sadece evlilik düşünen birine şans veririm. Kimseyle ne fantezi ne gönül eğlendirme hiçbir şekilde vakit kaybetmek istemiyorum. Arayışta da değilim. 😂Zenciyle de işim olmaz.
Cevap sahibi
4 ay
Kız bende arayışta değilim 😅 sadece fiziksel olarak estetik durursunuz demek istedim.. Mesela bir film yönetmeni olsam, bir yakınlaşma sahnesi çekecek olsam, kadın aktrisim sen olsan muhakkak erkek aktörü zenci yapardım çünkü tezat vurgusu çok estetik
İzleyici için o tezatlık vurucu ve çarpıcı olur işte. Ten renginin farkı, vücutların kıvamının farkı ( seni kaslı ve fit olmayan zenci bir aktörle eşleştireceğimi düşünmüyorsun herhalde) gibi gibi.
Cevap sahibi
4 ay
Ben bir de sinema okudum ondan hemen kafamda sahne ve açılar canlandı 😄