Yapalııııım 😀
17 Yorumla- 8 ay
Can sana sadece nasilsin iyimisin diye sorabilirim heralde eheheh kalan her sey baki zaten aramizds he he he
- 8 ay
Bende iyiyimmm
- 8 ay
(kalp çiçek)
- 8 ay
Rica ederim dosttt
En İyi Cevaplar
8 ayOlur yapalım
217 Yorumla- 8 ay
Bana ne sormak istersiniz kralicem ne isterseniz gonderin gelsin samimiyetle cevapliyayim
- 8 ay
Kaç yıldır KS dasin 😀
- 8 ay
10 yil olmus :) ama 8.5 yilda xper 4 olmustum. 1.5 senedir etkin kullaniyorum sadece. Bir fiil 4-5 sene hic girmedim di siteye
- 8 ay
O kadar uzun süre girmeyince hesap kapanmıyor mu peki
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
😂😂
- 8 ay
Ula @psychoparadıse ben saa demedum mi toplum içinde boyle emojiler atma baa diye uyyy vurayum o kafaya bi odun 😂
- 8 ay
- 8 ay
🙏😇 teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederimm leyllxx
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Kalmış olman mümkün mü ya? 😄 Hiç sanmıyoruz! Güzel bir soru hepimizi bir araya toplar; hatta farkında olmadan herkes cevap verir. Sen bir yerden başla, bak gör kaç kişi peşinden geliyor 🚀. Hem burada herkes tam bir sohbet canavarı, bizce çok eğlenirsin! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
8 ayherkesin seni yanlis anladigi ama "o niyetle yapmiyorum ya" dedigin bi davranisin ya da bi olay var mi
15 Yorumla- 8 ay
Direkt kendim 😆 Cogunlukla ironilerimi ignelemelerimi anlayamiyor insanlar. Albert camus ekolunu benimserim. Sakaya ironiye vurarak soyledigim seyler cogunlukla yalnisina isaret etmek ve ogretici amaciyla yazdigim seylerdir. Insanlar ana fikir yerine genelde " sen bana sunu mu diyorsun, sen bana bunu mu diyorsun" diye saldiriya gecerler. Tanimadan etmeden dusman kesilirler 😅
- 8 ay
tamam o zaman sana karsi gardımı almicam 😂
- 8 ay
Almaa ben poncik 😕😕
- 8 ay
(cicek)
- 8 ay
(Kalp)
8 ayBende yapmadım yapmamda sanki soruları sevmiyorum ponçik halini sorayım nasılsın 🙂
13 Yorumla- 8 ay
Eehehhe iyiyim sağol sen nasılsın ponçik hayirlı haftaların olsunnn.
- 8 ay
Bugün iyidim iyim ponçik teşekkürler güzel bi haftamız olsun 🙂🌸
- 8 ay
Omen inşalalh
- Diğer konusunda 776 cevap paylaştı.
u 8 ayOlur bence eğlenceli olur. 🥳🎈
17 Yorumla- 8 ay
Bu mutluluk bize ne zaman uğrayacak D:
- 8 ay
Bir gün nazım hikmet, Abidin Dinoya mutluluğun resmini çizebilir misin demiş saman şiirinde. Mutluluk Tuvallere sığmazmış resim çizmiş Abidin. Mutluluk konusu açılmışken Abidin Dino'dan söz etmemek olmazdı 🥳
Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu hayatın ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.
- 8 ay
Peki mutlu olmak mı haklı olmak mı senin için ➡ önemli olan 💭
- 8 ay
Ne güzel yazdın eline sağlık. Benim için mutlu olmak önemli. Çünkü haklı olmak kazandırmaktan çok , karşı tarafın gerçeklerden kaçarak, hakkını aradığında seni mutsuz etmesiyle sonuçlanıyor. Haklısın ama bunu dile geçirdiğinde karşında ki rencide oluyorsa hiç bir anlamı olmuyor...
- 8 ay
Çok doğru noktaya parmak bastın doğruları her insan kaldıramaz. Haklı haksız olmak konularını irdelersen devamlı bu bir güç ⚡ savaşı haline dönüşür ki kırgınlıkların önünü alamazsın. Mutlu olmak haklı olmaktan daha değerli 🎈🕊
- 8 ay
Kesinlikle katılıyorum efenim. Umarım musmutlu bir yaşamınız olur...
- 8 ay
Senin de inşallah ✌🎈🥳
8 ayGönder gelsinn
112 Yorumla- 8 ay
Japonya mı daha güzeldi , İskoçya mı? Doğal güzellikten bahsediyorum.
- 8 ay
Çok zor bir seçim. Her iki ülke gerek coğrafi gerek tarihsel ve kültürel anlamda oldukça güzel ve ilgi çekici. Nessie vs ninjalar, kilt vs kimono, Edinburgh vs Tokyo, Lock Ness gölü vs Arashiyama Bambu Ormanı, gayda vs Hattori Hanzo kılıcı…
- 8 ay
Bu sene ikisine de gitme planim vardi basima sacma olaylar gelince gidemedim anasini satiyim. Simdi sen boyle yazinca cok canim cekti yine
- 8 ay
1,5 ay önce Japonya’ya gitme fırsatım vardı kızlarla. Kalabalık bir grup olduğu için geri çevirdim. Birazcık pişmanım diyebilirim. İskoçya’ya kısmete gelecek yaz gitmeye planlıyorum, Edinburgh’da yaşayan yakın bir arkadaşım var. Gidersem Lock Ness gölüne götüreceğini söz verdi. Kuzey ışıkları oradan da görünüyor diyorlar 😊
- 8 ay
Oha peki benim Edinburga aynı sebepten gitmek istemem. D Ve o kasvetli mimari yapısını seviyorum. Ben genelde gezilerimi tek başıma yapmayı seviyorum :D Hele grupla neyin aslaa gidemem.. Kısmet bakalım 2026 da inş :D
- 8 ay
Senin de mi Edinburgh’da arkadaşının olması nasıl bir tesadüftür ya ilginç. Grupla gitmek istememeni anlıyorum ama neden tek başına gezmeyi tercih ediyorsun
- 8 ay
He 62 yaşında bir moruk :D Ama beni çok sever oyunun birinden tanısmıstık 7-8 senedir gell gell gell cin çağırır gibi beni çağırıyor eheheh. Evettt ben gittiğim her ülkede ilk gün kendimi kaybederim. Önüme çıukan ilk tren otobüs tramwaya falan biner 5-6 saat yol yaparım :D
- 8 ay
Benim realde arkadaşım, bu yaz çocukları ve eşi ile birkaç günlüğüne gelecekti, kısmet olmadı. Oyundan benim de tanıdıklarım var Edinburgh’da, ama güvenip te gitmezdim 😅
- 8 ay
aaaa ben oyunlardan tanısıyorum yarısıyla yarısıyla da facebook dönemi dil öğreneyim diye tanıştığım insanlar aşağı yukarı 80-100 ülkeden arkadaşlarım var :D Oraya gittiğimde bana yardımcı olacak eheheh
- 8 ay
Cesaretine hayran kaldım ✨
- 8 ay
Teşekkür ederim (kalp)
- 8 ay
Rica ederim (çiçek)
Diğer konusunda 501 cevap paylaştı. Ya harbimi... iyi İnsanlar niye böyle?
18 Yorumla- 8 ay
Yapalim hocam :) Iyi insanlar nasillar? 😅
- 8 ay
Onalr nasil olurlar ki hocam?
- 8 ay
Ahahah :D Siz daha iyi bilirsiniz diye şey ediyorum :D
- 8 ay
Hocam espriyse anlamadım :D Ciddiyse yalnıs yere mi yazdınız :D
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayGönder gelsiiinnnn
15 Yorumla- 8 ay
Ecrin mi senin adin 😆
- 8 ay
Sence
- 8 ay
Bana hatice gibi geliyor ama emin de olamiyorum 😆
- 8 ay
Hatice miiidijdjdjdjdjf
- 8 ay
Ehbdsudh
8 ayTavuk ayda kaç yumurta yapar?
13 Yorumla- 8 ay
Gunde bir diye biliyorum. Besliyirdum bi aralar ama emin de olamadim 😆
- 8 ay
Yanlış cevap , Tavuk aya çıkamaz 🙂
- 8 ay
Hiii oyle kelime oyunu yapmak var mi😆
- Diğer konusunda 898 cevap paylaştı.
8 ayOlur yapalım
25 Yorumla- 8 ay
Benim hakkimda merak ettigin bir sey var mı angela?
- 8 ay
Hayır yok, senin var mı?
- 8 ay
Var mesela neden bu nick 😆
- 8 ay
Rastgele öyle direkt aklıma bu geldiği için, bir hikayesi yok 😃
- 8 ay
😅😅
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yapıştır gelsun ula
25 Yorumla- 8 ay
Siz neden ula diyorsunuz bunun karsiligi ne ola guzel Turkcemizde 😅
- 8 ay
Ahhssh sor da gel hele
- 8 ay
8 ayEn sevdiğin renk?
12 Yorumla- 8 ay
Darker than black 😅
- 8 ay
Güzel 😄
m 8 ayYapalımm😜
111 Yorumla- 8 ay
Haydi sorr sorrr bana ne sormak istiyorsun?
- 8 ay
Sitede birini takip etme kriterlerin neler, moy rebenok?
- 8 ay
Kafa uyumu, iyi insan oldugunu bilmem ve beni iyi bir insan olarak taniyanlari takip ediyorum moy ponciki
- 8 ay
Anladım şimdi sen sor fıstıkkk
- 8 ay
Neden sitedesin?
- 8 ay
Stres atmak için, (her girince stresim 2x oluyor)
- 8 ay
Habshssh evet stres arttirdigi garanti 😆 Haydi sor guzellik sira sende
- 8 ay
Burdan sürekli stalkladığın biri varmı🤭
- 8 ay
Hehehss evet var @venuslukizz stalklaniyorr hep 😅
- 8 ay
İyi tamam anladım mutluluklar♡
- 8 ay
Spasibo bolsoe devushka (kalp, cicek)
8 ayYapalim
11 Yorumla- 8 ay
Arabalardan hiç anlamayan birisi olarak soruyorum. Bmw yi neden çok seviyor insanlar? Tasarım mı? Motor mu nedir çekici gelen şey?
8 ayNerden baslayal8m
11 Yorumla- 8 ay
Mesela benimle alakalı ne öğrenmek istersin?
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 8 ayOlur yapalım.
18 Yorumla- 8 ay
En güzel yaptığın yemek nedir?
- 8 ay
Zeytinyağlı yaprak sarması 😄
- 8 ay
Vay yapta yiyek :D Gerçi yemekli bir sorun vardı yorum yapacam diye tıkladım internet gitti ajsbfjkas. Belliki lezzetli elin. Pekii sen ne öğrenmek istersin?
- 8 ay
El lezzetim var evet, şef olmayı öğrenmek istiyorum. Idldkdl
- 8 ay
hahahaha hani soru cevaptı abjhfashjf
- 8 ay
Tamam soruyorum ndnnd
Yazar olsan, hayranın sana aşık olsa bir şans verir miydin? - 8 ay
Dış görünüşünü beğenirsem tanışıklığımız olmasını isterdim. Bir insanı ilk gördüğüm anda değerlendirmem. İyice tanımam lazım ondan sonra kafa yapısı hayat görüşü uyuyorsa sans verirdim. Kimsenini mesleğine ya da çalısıp çalısmadığına bakmıyorum bu arada. D
- 8 ay
Helal olsun bea bsksms
8 ayyapalım
117 Yorumla- 8 ay
Nickin neden bu kadar güzel? Niye böyle bir nick seçtin?
- 8 ay
teşekkür ederim öncelinle ve bilmem estetik görünüyor bence
- 8 ay
Hehe ondan çok anlamlı duruyor. Peki sıra sende gönder gelsinn
- 8 ay
3 gün içinde ilk dövmemi yaptırıcam (neden deme yaptırmam lazım) ne yaptırabilirim sence bi öneri
- 8 ay
Ama bunun için giyim tarzını falan da bilmem lazım. Hiç bir şey bilmeden söylemek gerekirse kürek kemiği ile göbeğin bitiştiği koşeye bir sade bir kelebek
- 8 ay
bisey diyim mi kelebek istedim ama dövmecim kelebeğin esc anlamı taşıdığını söyleyince şok oldum pişman olacağımı düşündüğü için kelebek yapmayı reddetti
- 8 ay
Aslında herkesler bir şeyler söyleyecek ne yaparsan yap. Bence aklında var ve istiyorsan yaptır. Kimse kelebeği var diye kimseye esc demez ya :D Peki şimdi ne düşünüyorsun kelebekten vaz geçtiysen?
- 8 ay
aslan istiyorum aslında ama korkuyorum biraz detaylı falan diye
- 8 ay
Kelebekten aslana geçiş niyeeee, birisi sade kibar diğeri ise yırtıcı ve vahşi... Kararsız mısın?
- 8 ay
galatasaraylıyım o yüzden aslan
- 8 ay
alta da bi solo il gala yazısı çaktık mı tamamdır
- 8 ay
Asıl pişmanlığın bu olabilir emin ol. Bende Galatasarlıyım bu arada...
- 8 ay
yçskdşekflekfp o da öyle diyor da aslan iyidir ya seviyorum takımımı
- 8 ay
Bu gözler nice fanatikler gördü aşık olunca kocasının takımını tutan. Ciddiyim bak ortada bir şey yok sırf o dovmeyi gördü diye sana saran bile olacaktır takımını değiştirmesende... Su eşderhası yaptır istersen ama böyle şık güzel bir şey. Bir de hangi bölgene düşünüyorsun?
- 8 ay
Eşderha ajkbfajskf ejderha :D
- 8 ay
sırtıma o wlcnwöxjwğ
- 8 ay
Beyaz tenli misin?
s 8 aySor bakalım
11 Yorumla- 8 ay
En cok hangi huyumu sevmiyorsun
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aySor bakalım jdjdh
15 Yorumla- 8 ay
Bir gün motorsiklet kullanmak yasaklansa, binek arabalardan da aynı keyfi alabilir misin? Niye?
- 8 ay
Arabam zaten var 10 senedir kullanıyorum araba. Motosiklet severim ama kendimi ya da başka insanların canını riske atacak şekilde değil. Motosiklet keyif ve adrenalin işi ama yokken de yaşayabilirim..
- 8 ay
Güzell. O zaman gönder gelsin mi?
- 8 ay
Bir suç işleme şansın olsaydı ve ceza almayacak olsaydın hangi suçu işlerdin?
- 8 ay
Aslında aklımda hep kahraman olma fikri vardı bi 10 sene öncesine kadar. Siyasilerin, dünyaya yön ve şekil veren kötü niyetli insanların kamera görüntülerini ve gizli anlaşmalarını ifşalayarak tüm insanlığa bunları duyurmak gibi, gözlerini açabilmek gibi bir suç bana yakısırdı. Ama 10 senedir anlıyorum ki insanlara bilgiyi değil göstermek afedersin soksan anlamazlar. Ateşleri 2 hafta da söner, insanlar birey olarak belli bir zekaya sahip olsada toplum olarak hareket ettiklerinde tam bir andavall ve ahmaklar. Bu yüzden şimdi ki düşüncem sanırım hırsızlık olurdu. Çok büyük bir meblağ çalıp, insanlardan uzak bir yerde yaşamak. Yanıma da ebeveynlerim kardeşlerim ve bir de partnerimi alırdım. O kadar arkadaş neyin de istemiyorum...
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapalım
16 Yorumla- 8 ay
Sitede beni ne kadar ve nasıl tanırsın?
- 8 ay
Şaşırdım teşekkür ederim. Zira ben bile burcumu bazen unutuyorum...
- 8 ay
Ehehe doğruu. Cassieee nickini görünce kaliteli bir kişilik olduğun geliyor aklıma, gerekse yorumların, tavırların ve kişiliğin olumlu yönde etki bırakmış bende...
- Diğer konusunda 595 cevap paylaştı.
8 ayYapalım
14 Yorumla- 8 ay
Gelecekte kendini görebildiğin bir yer var mı? Ya da geleceğe umutla bakabiliyor musun?
- 8 ay
Umur her zaman vardır bende yaşadığım sürece evet önümüzdeki sene bambaşka bir şehirde bambaşka bir yaşamın içinde olacağım umudu ediyorum
- 8 ay
Hadi inşallah çok aminn
- 8 ay
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
8 ayYapalım
11 Yorumla- 8 ay
Gonder gelsin cevapliyim
Kim soruyor
116 Yorumla- 8 ay
Siz sorun ben soylim 😂
- 8 ay
Ahaha tesekkur ederim surekli degistiririm ya 😅 Ama genel olarak dik ve daginik birakmayi severim...
- 8 ay
Vokal olmak isterdim. Sesim guzel olsaydi sanirim cok ikonik bir solist olurdum. Lise yillsrimda bas gitar calardim underground rap yapan bir grubumuz vardi...
- 8 ay
Soyle, ilkokul arkadasim ozel bir ojula gidiyordu, onun ortaminda tanistim grup elenanlariyla. Daha cocuguz o zaman, imkanlar simdi ki gibi gani degildi. Beni sevdiler bas gitar caldigim icinde gruplarina davet ettiler. Ozel okullarda sahne aliyorduk ara ara... 5 kisiydik hem vokalist hem de fl studio da karsiyi kolaylayan arkadasimizin anne babasi tsrikattaydi ve zor sartlar altinda yapiyordu. Cocuk sonra madde falan kullanmaya basladi, oyle dagildik... Dur bi sarkimizi atimm zaten baskasi kalmadi elimizde eheh. Bu arkadas ne varsa sildi dagitti gitti. Simdi komik gelebilir ama o zaman sadece 15-16 yasinda cocuklardik ve elimizde dandik mikrofon muzik aletleri ve fl studio programindan baska bir sey yoktu. Gitar ve back vokal benim 😅
- 8 ay
Ailesi muzikte kariyer yapmasina izin vermedigi icin bunalim gecirdi... Furkanin sesi guzeldi ben sadece bakarken, esasen falan diyorum iste. Sesim gercekten kotu. Konusurken guzel sarki soylerken kotu ehehe. Begendigine sevindimm. Bunu da diger bir arkadasimiz kendi hesabindan paylastigi icin duruyor yoksa hic bir calismamizi bulamadim ne Furkani uniden beri goruyorum ne sarkilara ulasamiyorum maalesef...
- 8 ay
Kendi meslegimi yapmiyorum. Asil meslegim orta ve ust duzey yoneticilik. Ama 7-8 senedir muhasebe-finans isindeyim.3 kardesin sirket ve otellerinde ki para dongusu, odemlerin takibi ve hesaptaki paranin dagilimini yapiyorim. Tsbi bu kardeslerin ozel islerini de (pasaportlar, yurt disi gezileri vsvs)
- 8 ay
Rics ederim bu arada efenim ne demek ben tesekkur ederim guzel sozlerin icin
- 8 ay
Yok estagfrullah, sadece su an icin okuluna ve kariyerine yonelmeni tavsiye edebilirim. Hayat herkese fsrkli davraniyor. Hepimizin yasadiklari, deneyimleri, bakis acisi farklidir. Mariner de sen de akilli, durust ve duzgun insanlarsiniz. Yasadiginiz her seyi kendi goruslerinize gore yorumlayacaginiza olan guvencem tam. Okulunuz bitene kadar pek cok sey deneyimleyip benimkinden kat be kat daha guzel bir yol cizeceginize eminim...
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar