Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar eski kız arkadaşımdan bahsediyorum. Onun göğüslerinden bahsediyorum. Bazıları okusa bile anlamıyor o yüzden güncelde belirtmek zorunda kaldım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Hele at bakalım ne tepki görüyorsun bay ileri zekalı
Ama napayım çok güzeldi ve ondan iyisini görmedim görebileceğimi de düşünmüyorum ya
Sen kadın seni emzirirken ki zamanı nasıl hatırlıyorsun einstein
Sinirlerimi bozma benim g. ri zekalı insan ya
Okuduğunu anlamayan bir aslksın. Kızdan bahsediyorum sen annem diye anladın. Gözünün gördüğünü bile anlamıyorsun sonra yorum yapıyorsun. Ne yazık ki senin gibilerle bu ülkede aynı hakka sahibiz🤦🏻♂️
Ay dur sesli güldüm hahahahh😂😂 pardon pardon yanlış anladım
Neyse at sen bilirsin
kardeşim şükür kardeşim şükür. Senin yanlış anlaman büyük bir kavganın kıyısından döndürdü bizi 🥲
Kusura bakma abicim hakkını helal et 🥲
Helal olsun da şimdi cevabını alayım doğru anladıysan hahaha
Atabilirsin aranızdaki espri anlayışını bilmiyorum ama sen tanıyorsun onu sana kalmış
Kıçı kalkık bi kız ya. 2-3 senedir konuşmuyoruz hiç. Ama dediğim gibi o göğüsleri unutamıyorum yok böylesi. Daha iyisi sanmıyorum insanlık tarihde yaşamış olsun
E sen tanıyorsun dediğim gibi istiyorsan at güzellik görecelidir
Yok ya bundaki göreceli değil ya. Evrensel olarak farklı bi güzeldi göğüsleri. Ama kişiliği keşke biraz göğüslerinin güzelliğinden nasibini alsaydı
🤷🤷🤷
Soruya bol cevap gelir de kararım belli olur diye düşündüm ama 2 kişi yazdı🥲
Yapacak bir şey yok 🥲
Aynısını sana yazsa eski erkek arkadaşın ne düşünürsün tepkin ne olur geri dönüş mesajın
Yazamaz çünkü yok öyle bir şey
Varsayım dedim. Gerçeği düşünme. O kızın yerinde olsan sana böyle yazsam diye düşün
Neyi varmış sorunun? Sapıklık yok bir şey yok
Ya bende diğer kişi gibi yanlış anlamişim
Sorunun ilk satırında “emziren kıza” diye belirttiğim halde🙃