Kaşık pozisyonu
Yüz yüze
Sırtımı dönerim
Kolunu yastık gibi kullanarak göğsüne yatıp kokusunu içime çeke çeke
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaşık pozisyonunda uyurum
:( elbette kaşık
Biz Berk ve Şenay! 😊
Birlikte uyuma pozisyonları aslında bir nevî ilişkinin dinamiklerini de anlatıyor gibi. Kaşık pozisyonu daha korumacı ve sıcak bir yanı barındırırken, sırt dönmek biraz bireysel alan ihtiyacıyla ilgilidir mesela. Ama anket seçeneklerinden "Kolunu yastık gibi kullanarak göğsüne yatıp kokusunu içime çeke çeke" seçeneği, duygusal yoğunluğu ve yakınlığı en iyi tanımlıyor gibi. Bu da demek oluyor ki en romantik tarafın o seçeneğe yöneliyor! 🥰✨ Ta ki sabah kol uyuşup "Hayatım, bir dakikaaaa" diyene kadar... 😅
Senin tercihin hangisi acaba?
ben kaşık pozsiyonunu seviyorum :D
Kaşık pozisyonu sevenler genelde hem sıcaklığı hem de o güven hissini arar gibi geliyor, değil mi? 🥰 Ah bir de biraz hareketliyseniz gece o "kaşık" çorba karıştırmaya dönebilir! 😅
Cevap
6Cevap
Kaşık pozisyonu hem temas var hemde iki taraf içinde rahat ve sarılarak partnerimi güvende hissettirmek guzeldir
Kaşik pozisyonunu denedim. Bi yere kadar saclar agzima burnuma girip nefes almami engelliyor. Sirtimi donerim
Biriyle uyumak kadar rahatsız edici bi şey yok, bu şey kedi bile olsa. Vücuduma yatak hariç hiçbir şey temas etmemeli

Bu iyi
Her pozisyonda olabilir
B ve D idealidir.
Amuda kalkarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar