Neden geçinemiyorsunuz?
Ayrımcılık yapmayın hepimiz TC kimliği yaşıyoruz
Ayrımcılık yapmayın hepimiz TC kimliği yaşıyoruz
Cevap
0Cevap
Ayrımcılığa uğradıklarını düşünüp kendi kendilerini ayırıyorlar
İsmin İrem mi?
Evet
Kaybolirem
evli arıyorum
Taklit-tatkit?
Her yerde dönüyor, donecek de uzlasmayi ogreneceksiniz hep biz vermeyecez kendimizden
Sen hangisisin
Türk'ün ülkesinde kim Türk'e ayrımcılık yapabilir sence? Uslu durulduğu sürece sıkıntı yok ama sabırda bir yere kadar.
Turkun Kürtun onun bunu ülkesi diye bir şey yok
Türk'ün ülkesi.
Yok.
Öyle ama bizi düşman gibi görüyorlar
Kimse kimseye düşman değil. Tek düşman içimizdeki vicdan
Kaybolirem
sen de mı kürtsün
Bu soruya cevap vermek istemiyorum
vermiş oldun bile
Yoo
iki farklı ırkın iki farklı kültürün insanlarıyız
İnsaniz hepimiz. Ben çok farklı düşünüyorm
o zaman Hindistan'da yasayabilirsin
Senin benim gibi bir düşünceye sahip olman için büyümen gerek
muhtemelen eğitim aldığım kurumların önünden bile geçemezsin. bu arada Türkler çok ama çok hümanist oldu bugüne kadar. aşırı humanizmin sonunu bugün akşam haberlerinde izliyoruz
Şart eğitim değil insanlık. Bilim insanları atom üretiyor masum insanları yok etmek için. Eğitim şart değil
Ahmet Minquzzileri katledenlere anlat git bunları. hadi, bye.
Cinayet vahşilik minwuzzilerden ibaret değil. Örneklere kalırsa tüm dünyada tüm ülkeler milletler zaman zaman işgalci oldu, katil oldu, masum insanlar öldü isgence gördü. Türkler Kürtler Ruslar çin Fransa ve s. Tüm ülkeler tümü Zaman zaman işgalci oldular. Ama bireysel olarak sorarsak herkes kendini masum diye ilan eder. Hiç bir ülke masum değil.
tam kürtsün. ülkeden mi bahsettik burada yoksa bireylerden mi? kaç tane cinayet tecavüz haberi geliyor güney doğudan ya da batıdaki güney dogululardan. kendi insanlarınızı geliştirmeyi neden denemiyorsun, bizle ugrasacağına acaba.
Kürt de değilim türk de değilim. Dediğim gibi "senin benim gibi düşünceye sahip olman için büyümen gerek".
İyi günler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Aslında mesele, biraz daha derinlerden gelen bir geçmişle ilişkilidir. Hepimizi bir arada tutabilecek şey; empati, sevgi ve birlik duygusu. Ama bazen önyargılar veya iletişim eksiklikleri araya giriyor ve bu tartışmalar büyüyor. Oysa farklılıklarımız, zenginlik olarak görülebilir; biraz anlayış ve sohbetle her şey kolayca çözülebilir 🌻 Bizce herkes önce bir oturup beraber kahvaltı yapmalı mesela, çay her dilde aynı ısınıyor! 🫖❤️