Diğer İyi akşamlar kimler Konya Bosna’da nasılsınız? Kubilay427 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Ne yapıyorsunuz Bahriye hanım nasılsınız? İyi akşamlar kimler Konya Bosna’da nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 7 ay Bulamadın bi türlü 😅😅😅😅 0 32 Yorumla Kubilay427 7 ay Buldum da cevap yazmıyor bazen 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Hayırlısı 😅 Yorumla Kubilay427 7 ay Öyle tabi ne yapıyorsun nasılsın?:) Yorumla Cevap sahibi 7 ay Uyuyacağım sen Yorumla Kubilay427 7 ay Bende bi kaç saat oldu işten geleli hafta sonu tatil Allahtan Yorumla Kubilay427 7 ay Ne yapıyorsunuz Bahriye hanım nasılsınız? Yorumla Cevap sahibi 7 ay İyiyim oturuyorum sen napıyorsun Yorumla Kubilay427 7 ay Tatlı yaptım onu yiyoruz 😂 Yorumla Kubilay427 7 ay Merhaba ne yapıyorsun konuşamadık bayadır? Yorumla Cevap sahibi 7 ay Aynen konuşmadık. Aynı şeyler işte. Sen neler yapıyorsun Yorumla Kubilay427 7 ay İyiyim teşekkür ederim gece vardiyasındayım bu hafta biraz koşturmaca geçiyor :) Yorumla Kubilay427 7 ay Napan uyudun mu 😂 Yorumla Kubilay427 6 ay Cumartesi müsait misin? Yorumla Kubilay427 6 ay Yani bugün ya da yarın Yorumla Kubilay427 6 ay Napıyon konuşmadık hiç müsait mi değilsin konuşmak mı istemiyorsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Müsait olamıyorum. Sen napıyorsun Yorumla Kubilay427 6 ay Napıyim iyiyim koşturmaca geçiyor öyle Yorumla Kubilay427 6 ay Napıyorsun nasılsın? :) Yorumla Cevap sahibi 6 ay İyi sen Yorumla Kubilay427 6 ay Bende iyiyim günaydın Yorumla Kubilay427 6 ay Müsaitsen çay içelim vaktin varsa? Yorumla Kubilay427 6 ay Buluşmaya değer bir şey göremedin galiba yazmadığına göre 😀 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Konyada değilim şu an Yorumla Cevap sahibi 6 ay Döndüğümde bakalım Yorumla Kubilay427 6 ay Tamam olur haber bekliyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay Arada hatırlat kendini Yorumla Kubilay427 6 ay Olabilir direk mesaj da atabilirsin birbirimizi bile görmedik daha Yorumla Kubilay427 6 ay Hangi şehirdesin ya Yorumla Kubilay427 6 ay Naptın gelmedin mi daha 😊 Yorumla Kubilay427 5 ay Naber gelmedi senden bi haber 😇 Yorumla Cevap sahibi 5 ay İyi senden naber Yorumla Kubilay427 5 ay İyi bende ne yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bulamadın bi türlü 😅😅😅😅
Buldum da cevap yazmıyor bazen 😂
Hayırlısı 😅
Öyle tabi ne yapıyorsun nasılsın?:)
Uyuyacağım sen
Bende bi kaç saat oldu işten geleli hafta sonu tatil Allahtan
Ne yapıyorsunuz Bahriye hanım nasılsınız?
İyiyim oturuyorum sen napıyorsun
Tatlı yaptım onu yiyoruz 😂
Merhaba ne yapıyorsun konuşamadık bayadır?
Aynen konuşmadık. Aynı şeyler işte. Sen neler yapıyorsun
İyiyim teşekkür ederim gece vardiyasındayım bu hafta biraz koşturmaca geçiyor :)
Napan uyudun mu 😂
Cumartesi müsait misin?
Yani bugün ya da yarın
Napıyon konuşmadık hiç müsait mi değilsin konuşmak mı istemiyorsun
Müsait olamıyorum. Sen napıyorsun
Napıyim iyiyim koşturmaca geçiyor öyle
Napıyorsun nasılsın? :)
İyi sen
Bende iyiyim günaydın
Müsaitsen çay içelim vaktin varsa?
Buluşmaya değer bir şey göremedin galiba yazmadığına göre 😀
Konyada değilim şu an