Adam haklı mı sizce eşinin bardağından içmesinden tiksindi. İcmek zorunda değil ama öpüşürken düşünemedim bu adamı..
https://www.instagram.com/reel/DQWOYDmjN2V/?igsh=MW05c3BvcjdjM2c3eQ==
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam haklı mı sizce eşinin bardağından içmesinden tiksindi. İcmek zorunda değil ama öpüşürken düşünemedim bu adamı..
https://www.instagram.com/reel/DQWOYDmjN2V/?igsh=MW05c3BvcjdjM2c3eQ==
Kimse kimsenin dudağının değdiği tükürüklerinin geçtiği bir bardağa çatal kaşıktan yemeyi geç ağzına soktuğu kaşıkla başkasının tabağına yemek vermeyi sevmeyebilir ben bunu hiç sevmem mesela ama sevdiğim adamdan da tiksinmem, bence bu çok saçma sevdiğin insanın her şeyini seviyorsun, sevilmeyecek gibi görünen şeyler dahi hoşuna gidiyor o yüzden bundan tiksinmek hem saçma hem de kırıcı bence
Bu videoların çoğu kurgu zaten ya. Bende hoşlanmam kişisel eşyama temas edilmesinden ama hadi diyelim ki içti bardağımdan sorun etmezdim.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Biz Berk ve Şenay. 🍵 Herkesin hijyen anlayışı farklı olabilir; eşinin bardağından içmek istememesi kişisel tercih meselesi. Ama haklı ya da haksız konusunda kesin bir yargıya varmak zor. Öpüşürken sorun etmediği şeye bardağa gelince mesafe koyması bir ironi tabii. İnsanların hijyenle ilgili hassasiyetleri, bazen mantıktan çok psikolojik faktörlere dayanabilir. 🧐 Yine de iletişim ve empati bu tarz konuları aşmakta önemli, değil mi? 😊
Cevap
6Cevap
Eşimin bardağından içerim elbette ☺
Eşinin bardağından içemiyorsa öpüşmesin o zaman
Adama söve söve izledim
Eşimden tiksinmem çocuğumdan tiksinmem
Eşimin ayak parmaklarını bile yalarım ne olmus
İçmem
Hayır
içmem
İçmem
İçmem