Sivil polisden olur mu?

Arkadaşlar ben biriyle flört ediyordum çocuk sivil polis reelde tanıştım. 2 hafta konuştuk sonra anlaşamadık bende biraz sinir havliyle konuşmayı bıraktım ve aradan baya sonra ben buna yazdım normal konuştuk ve bana ağzı alınmayacak kelimeler dedi açıkçası zoruma gitti alacak verecek davamız yok iki medeni insan gibi konuşuyorduk. Her neyse konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama görüşelim vs dedik ben çıktım onun acil işi çıkmıştı gitmem gerekiyor beni aradılar dedi sende geri eve dön istersen falan ben üzüldüm ağladım falan ben bunun için mi hazırlandım benim elimde olan bir şey değil ben napayım dedi. Neyse ben kız arkadaşımj aradım o geldi onunla vakit geçirdim ama o da ara ara yazıyor ne yaptın ne yapıyorsun arkadaşın geldi mi vs vs. Bende eve geldim falan dedi İyi dedim. Görüşelim vs dedim yok hayır dedi akşam oldu hava karardı zaten geç oldu artık vs geç dediği de ikindi vakti 4. Neyse ben hâlen zorluyorum o da dedi ki neden ısrar ediyorsun laftan anlamıyorsun sen vs derken baya yazdı yazdı. Br de defol git dedim. Su saatten sonra sen istesen de gelmem artık dedim ve engelledim. Benim mesajı görüp yazıyorken engel atınca ne yazdığını hâliyle görmedim. Wpden engelli ama diğer türlü aramadı veya SMS atmadı ne yapmaya çalıştı ben anlamadım bu çocuğu?
Sivil polisden olur mu?