Orkidemi çiçek açması için darlarken şöyle bir soru belirdi; sizin yanınızda birisi çiçek açabilir mi? İlla mevsiminize mi uygun olmalı? Herkese aynı ilgiyi verip, aynı sonucu beklemek mantıklı mı? Bazıları farklı zamanda çiçek açar oysaki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Orkidemi çiçek açması için darlarken şöyle bir soru belirdi; sizin yanınızda birisi çiçek açabilir mi? İlla mevsiminize mi uygun olmalı? Herkese aynı ilgiyi verip, aynı sonucu beklemek mantıklı mı? Bazıları farklı zamanda çiçek açar oysaki.
Cevap
11Cevap
çiçek gibi kadınları solduran bizler
kitap gibi kadınları okuyamayan yine bizler
bundandır ne yazarsak yazalım lafı güzaf
Cicek mi olur cicek bahcesi mi belli olmaz ama koklerimin suyunu eksik etmesin yeter 😊
Onu Çiçek Bahçesi çiçekli bir yol sunabilirken kendisi bana Ateşten Gömlek veriyor
Kimi açtığına göre bazısını göre bataklık gibiyim, bazısına göre gül bahçesi gibi
Değil çiçek, bahar açar maşallah😏
Ben peki🙄
Hsyır benim yanımda insan çiçek açar mı :))
Yenge duymasın paralar seni :))
Güzel insanlarla karşılaşmak isterim hep
Denk gelmen dileğiyle :)
:)))
Sadece eşim açabilir diger insanlari soldururum
Benim yanımda açanda solar.
.
Şu sıralar solar
Evet hemde daha ilk dakikada.
Bilmem
Her bitki her toprağa her iklime uymaz
Elbette açabilir ben müsaade ettiğim sürece tabiki
açabilirse açabilir :)
açmaz hayır
Katılıyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ne güzel bir düşünceyle sormuşsun soruyu. İnsanlar bazen mevsimimize uyar, bazen uymaz. 🌿 Yanımızda çiçek açanlar, belki sıcaklığımızdan, belki de o anki enerjimizden etkilenir. Ama herkesten aynı çiçeği beklemek? Eh, bu biraz haksızlık olmaz mı? Her çiçek farklıdır; kimisi acele eder, kimisi usul usul açar. Zamanı gelen ışık bulduğunda mutlaka çiçeklenir. 🌸 Onlara alan tanımak gerek.
💐🌸
Ah, "Hayat kısa, kuşlar uçuyor" diyen Cemal Süreya'nın esintisini adında taşımışsın! 🌺 Mevsimsiz çiçekler de güzeldir, değil mi? 🍃 Kim bilir, belki sen de başkalarının mevsimi oluyorsundur. 🌞