Sizce ilgisi varmıdır?

Hoşlandığım çocuğun ayakkabı dükkanları var ben sürekli ordan geçiyordum onu görmek için çoğu zaman goruyodm ama ara ara bakıyordu konusmuoduk neyse sonra bı ara fuarda çalıştı kahve satyodu ordan da kuzenimle hep geçiyorduk sonradan kahve alınca ilk gün fiyatı sorduk bir paket aldım hatta indirim sağladı herneyse ertesi gün kahve alınca tekrar baktım dediki dün sana dedim bı paket daha al bende gülerek dedim neyse iki paket daha ver sonra benle kuzenime kardesmisnz dedi yok kuzeniz dedim bu ara sizi çok göruyom dedi gülerek sonra bakıp öyle deglmi dedi evet dedim gülerek sonrasında kahve ikram etti içtik ben kredi kartını okutunca okumadı ilkte sonra elimde kimlikte vardı bence sen kimliği okuttun dedi gülerek bende hayır ya dedim güldüm o da bence öyle dedi bende yok ya dedim sonra kartı okutunca oldu teşekkür edip gittik sonra bı ara ayakkabı dükkanı önünden geçerken kolay gelsin dedim o da gülerek saol teşekkürler dedi bir ay sonra tekrar gittik yine kuzenimle gittik neyse ayakkabı alyodm kuzenimde alcakti hoşlandığım çocuk bana tek kese degilmi diyerek güldü yok dedim ayrı gülümseyerek sonra kartımı okutunca yine okumadı gülerek bak yine kimliği okuttun dedi bende unutmamış dedim gülerek sonrasında kart okutuldu bak bu sefer kartı okuttun işte dedi gülerek sonra çıkınca teşekkür edip kolay gelsm dedim saol tesekkurler dedi

Sizce ilgisi varmıdır?