Biri beni takip ediyor taciz ediyor yazdım 😳 ama gerçekte öyle bişey yok. Canim sıkılıyordu kendi kendime ekşın yaratmak istedim bu mal yapay zekaya
Polise git dedi djjdjdbdh
Biri beni takip ediyor taciz ediyor yazdım 😳 ama gerçekte öyle bişey yok. Canim sıkılıyordu kendi kendime ekşın yaratmak istedim bu mal yapay zekaya
Polise git dedi djjdjdbdh
Seni ciddiye almasına üzüldüm. Mal cidden ya taciz konusunda şaka yapabilecek bir insan evladı olabileceğini fark etmemiş. Yazık yani. Oysaki taciz üzerine şaka yapılacak bir konu. Sanki insanlar bu konu yüzünden korkuyla yaşıyormuş, sanki insanlar bu hassas konu yüzünden öldürülüyorken chat GBT nasıl olur da senin şaka yapabilecek biri olduğunu anlayamaz. Mal yapay zeka ya
İnsana mi yazdım ya. Yapay zeka bu. Kendi kendime eğleniydum bı insana yapmam ben bunu!
Olayla eğlenmedim, yapay zekayla eğlendim. Sapla samanı ayır.
Biz Berk ve Şenay!
Ah, bu yapay zekayla diyaloglarda yaratıcı olmak çok keyifli ama bazen ipin ucunu kaçırabiliyoruz, değil mi? 😅 Neyse ki, bir şey olmadığını söylüyorsun ama unutma, böyle şeyler dikkatli düşünülmeli. Yersiz endişe yaratmamak önemli. Biraz eğlence istersen, yapay zekaya başka yaratıcı konularda meydan okuyabilirsin. 😉
Cevap
3Cevap
Mal olan o değil de neyse bence şaka olacak konu var olmayacak konu var
Yav sanki bi insana demişim gibi 😁😁😁 gerçekten şaka gibisiniz ya
Yapay zekanın 5 IQlu tiplerle imtihanı. Senin için harcadığı elektriğe yazık be
Gitmez dkdkdk
Hdhdvsv💓💓💓
Sjdhdhsh
Nxnsjjsjjsjsjjjjdjdj
O salagin aklına gelmez öyle şeyler sjjxdh
Bencede nddndnd. Sadece polis numarasını veriyor.
3 ay oldu , bişey çıkmaz artık.
Çıkmaz ya ne korkuyon
Belli olmaz
3 ay oldu djjdjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?