Bende evet dedım nerden anladın vs dedım oda burnun dedı arkadasıda yoo burnundan değil dedş acaba cokmu kotu burnum neden öyle dedı genelde karadenızlıler öyle olddugu ıcınmı kemerlımı arklar

Bende evet dedım nerden anladın vs dedım oda burnun dedı arkadasıda yoo burnundan değil dedş acaba cokmu kotu burnum neden öyle dedı genelde karadenızlıler öyle olddugu ıcınmı kemerlımı arklar

Cevap
19Cevap
Yanı çektiğin fotoya göre gayette küçük burnun belki şiven varsa bazen arada bi araya karısır ya hanı sureklı olmasada belkı oyle anlamıstır veya gözlerde karadenızlılerde böyle nasıl desem beyaz ten çakır gözler oluyo ya oda olabilir
Fındık gibi burnun var alakası yok asla belli bile olmuyor. Burnun o kadar güzel ki...
Aaaa cok teşekkürler
Diil dümdüz. Ben de karadenizliyim ve kemersiz burnum var cillop gibi
Aaa teşekkürler
Herkes kendi burnuna bakmalı. Kim söylediyse boş yapmış.
Guzelmı sızce:)
Güzel evet. Senin iyi niyetine denk gelmiş, Karadenizli misin diye soran kişilerin bunu bilmeye bile hakları yok ki💖
Tşkler cok nazıksınız:)
Rica ederim 💖
Burnunuz bence harika
Sakkın ve ha sakkın böyle eleştirilerle gaza gelip estetik falan olursunuz
Hayatınız kararır
Burun ameliyatları zorlu ve riskli ameliyatlardır
Burnunuz cok güzel
Cok teşekkürler bırı kocaman yazmıs uzuldum ya :)
Onu yazan kişi cesursa kendi burnunu buraya atsın da bizde yorum yapalım
Takılmayın böyle şeylere
Siz sağlığınıza dikkat edin yeter
İyi pazarlar efenim 🤗
Tşkler:) (
Beyaz tenli olduğun için söylemiştir karadenizliler beyaz tenli oluyor bende anlıyorum ya ordulu ya da Giresunlu oluyor değişiyorda mınzoya benzeyen tiplerde var
Cokmu buyuk sizce kdkss
Ahhaahhaahaha buyuk yane:d
Sakın estetik yaptırma yüzüne yakışmış sağlık dışında sorun yoksa yapma eleştiren insana sg de muhattap olma mesleğim var insanlar çamur atıcak bişey bulamıyor uğraşıyor bıraktım kavga ettim şimdi saygılı davranıyor hepsi hele bizim ülkedeki gibi eğitimi kişiliği olmayan çomarlardan uzak dur kendine iyi bak
Yav neresı yakısmıs kskss
Karadeniz insanının burnunun uzun olduğu söyleniyor
Güzel burnun var ne alaka gözü mü kördü onu diyenin
Hayır seni ezmek için öyle dediler bilerek yapılmış geldi bana burnun bence ideal
Karadenizli olmayanların pek çoğunda da kemerli burun vardır Avrupalılara bir bak istersen
Siz ülke kadınlarının burun takıntısını anlamak zor ya
Güzel burnun sıkıntı yok. Karadeniz'in neredindensin?
Sinop
Bana uzakmışsın. Gerçi ben mavi yakayım.
:)
?
Köpek balığının sırt yüzgeci gibi bir arkadaş vardı Karadenizli biz ona köpekbalığı x kişisi derdik
Hahahahaha:)
Karadenizliyim demeseydin bile bende karadenizli olduğunu tahmin ederdim
Ahhaahhaha cokmu buyuk dndkd
Büyük değil kemerli olduğu için derdim. Ama sende hoş duruyor sanki
Aaa teşekkür
Şansın bol olsun ☺️
Biraz benziyor karadenizlilere bir dr daha görün kafana takmıssan ama cok pronlemli görünmüyor
Kotumu sizce
Yaptırsam olur mu bılemedım gerek var mı yokmu
Biride kocaman yazmıs kdkss
Ben 20yasınfayım ve hıc begenmıyorum onden ıyı yandan kotu
Sen bıke ılk bas benzıo demıssın dkdkss
Belki uzmemek ıcın ıltıfatın genede teşekkür
Hyr sen bılmıosun fındık burunluyım:)
Hayır cok mınnak:d
Kamerada ekstra buyum cıkarmı sızce
Bilemedımkı
Aaa o ne demek ki:)
Badem burunlum :)
Patates burunluyum:)
Haha:)
Tşkler pekı yandan kotu olupta ondenn iyi duruyo gibi sence bu mumkunmu banamı öyle gelıyo:)
Hayır be canım gayet güzel burnun. Laf atmışlar akıllarınca
Kendine haksızlık etme Karadenizli görmemişler birde ben yakıştırıyorumlara farklı kılıyor kendilerini
İnsanımız gerçekten kafayı yemiş. Dert ettiği şeylere bakın. Karadenizli ol sende nolur
Tm oldum:)
Ya ne takıliyon ya burnunu beğeniyorsan geç. Onların agzina göre mi? Benimde karadenizli oldugumu anliyorlar ne yapayim? Salla gitsin kendi bedeninle barışık ol sen uzun burun görmemişsin.
Hiçte bile burnunuz cok guzel abartmasınlar.
Yok ula yok ne alakası gayet iyi
Gürcü burnu gibi bu ne lan kocaman
Vallamı djdjd
Trabzon demesen Gürcü müsün derdim
Anladım jdjdjd
Çocuğumuz olsa burnunu benden alır
Olabılır
Gözleriniz de renkli mi peki?
Hayırr
Çok hoş bir burnun var nerde yaptırdın acaba? 🤭
Aaa teşekkürler o sızın guzel gorusunuz olsa gerek... Allah yaratmış 😇🙏
Rica ederim vallahi çok şık duruyor ve yüzünede yakışmış ☺️
İltifatınız ıcın tşkler uzulmım dıyemı:)
Aşk olsun sana cidden ya görünen köy kılavuz istemez ki bence çok tatlı bir burnun var şahsen çok sevdim bak şimdi burada daha fazla bir şey dersem millet bak hatuna yavşıyor sulanıyor derler 😊
Teşekkürler ya mutlu ettınız...
Rica ederim mutlu olmana sevindim ☺️
Yüzle uyumlu mu bilmeden bir şey denemez
Cincik gibi burnun var. İşine baksın söyleyen
Ne mağazası
O kadar değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Karadenizli olup olmadığını burnundan tahmin etmeleri tamamen yaygın bir algıdan kaynaklanıyor; bu durumu kişisel alma. Herkesin yüzüne ve özelliklerine dair algıları farklı olabilir. Burnunun kötü olduğunu düşünme, gayet güzel görünüyor! Kendine güvenmen en güzel detay zaten, unutma 😊💫
Burnumu yorumlarmısın şekli nedir
Ah, keşke görebilsem de güzel güzel yorum yapabilsem! Ama emin ol, her burnun kendi hikayesi var. Karakter kattığını unutma 🌟😁
Var resmmo
Sanal zaka eleştiri yapamaz
😀😀😀
@supermaio ama birgün inşallah sanal zekanın ruhu gelişebilir 🙏