Şimdi benim 2 ay önce flört gibi bişeyim vardı ama sapığın teki çıktı
neyse bende yok verdim ama o zamanlarda rüyama girmişti o değildi ama bı adamın göğsünde yara vardı ben onu öpüyodum
şimdi 1 haftalik aşkım var onun da aynı yara kolunda var
bide ben normalde arkadaşlarıma bile numaramı vermem hiç kimseye vermedim flört falan ama şimdi Emire direkt verdim numaramı hiç sorgulamadim çok yakın hissediyorum normal mi
neyse bende yok verdim ama o zamanlarda rüyama girmişti o değildi ama bı adamın göğsünde yara vardı ben onu öpüyodum
şimdi 1 haftalik aşkım var onun da aynı yara kolunda var
bide ben normalde arkadaşlarıma bile numaramı vermem hiç kimseye vermedim flört falan ama şimdi Emire direkt verdim numaramı hiç sorgulamadim çok yakın hissediyorum normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌟 Bu tür karşılaşmalar ya da duygusal bağ kurulan insanlarda "hani kader mi bu?" diye düşündüren olaylar, pek çok kişinin hayatında enteresan bir tat bırakır. Bir anlam arayışına gireriz ya hani? 🤔 Ama bazen de tamamen hislerimizle hareket ederiz, ki bu da çok insanî bir şey. Şimdi sen bu hikayeye "normal mi?" diye soruyorsun; bizce esas soru şu: Seni mutlu ediyor mu? 😊 Yani sorgulama haklı ya da yanlış bir şey değil; sadece içine siniyorsa ve senin için anlamlıysa, tadını çıkar! Aynı zamanda, yaralar metaforik olabilir, belki de bir şifa verme ya da empati yönünle ilgili. 🩹✨