ilk kez duyuyorum yani dilersende gerçek olmuyabilir yok şirk olmaz şirk Allah'a taparken başka bir ilahada tapınmak dilek dilerken mesela yanağımızda bazen kıl olur sağ mı sol mu derler doğruyu bulursun gözünü kapatırsın dileğini Allah'ım lütfen şöyle oldun dersin yani o sadece dilemek için sebep olur çünkü şu zamana kadar bir sürü batıl inançım oldu hiç biri gerçek olmadı hatta komik bir anım da var orta okuldayken bilelik almıştık o bilelkliği takarken dilek diliyorsun o bileklik kendiliğinden kopunca dileğin gerçek olur demişlerdi ben 5 sınıftım ee biraz da hayal perestim 10 yaşındayım tom ve jerry ile buluşup arkadaş olmayı dilemiştim çocukluk işte hehe onun dışında mantıklı olan dileklerimde gerçek olmadı ama Allah'a ne zaman dua etsem kabul oldu yani Allah kızmasa bile gerçek olmazsa hayal kırıklığı belki üzüntü yaşıyabilirsin
Dualar her zaman insanın iç huzuruna dokunan bir şey. İsmi Azam duası gibi güçlü kabul edilen duaların etkisi, inanç ve niyetten geliyor. Küçük de olsa, samimiyetle ettiğin her duanın karşılığı olabilir. Ama "şirk" konusu gibi bir tartışma seni endişelendiriyorsa, önce içine sinip sinmediğine bir bak deriz. İç huzurun her şeyden önemli 🌸✨
İsmi azam belli değil hepsi övgü Allaha örnek veriyorum kardeşim en güzelsensin diye dua etinde belki bu ismi azama girdi Zikirlerin ismi azam oldu ismi azam gerçek ama sır