Diğer Tag yapmak istiyorum da sizce yapmalımıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Martı tag Tag yapmak istiyorum da sizce yapmalımıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 7 ay Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Keyfine kalmış gadası 0 0 Yorumla
Asafdg Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yasal değil diye biliyor m ama araç ne var sizde 0 2 Yorumla Soran 7 ay Megane 4 Yorumla Asafdg 7 ay Yap ama dikkatli ol Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yap ama riski göze alarak yap.. 0 13 Yorumla Soran 7 ay Bi yasal olmadı şu ya Yorumla Dominant1adam 7 ay Yani olacağını sanmıyorum.Kaçak da olsa adam parasını kazanıyorYasak olmadığı için devlet de parasını kazanıyorOlan yine millete oluyor.Ayrıca kız olarak yapman. Da biraz risk sanki. Her türlü insan var Yorumla Soran 7 ay Emin ol kız olmam hiç sorun değil kendimi koruyabilecek potansiyeldeyim tekwandocuyum aynı zamanda koruma görevlisiyim 🫶💅🫠 Yorumla Dominant1adam 7 ay Ben de bundan sonra seninle mi gitsem gideceğim yerlere 😅 Yorumla Soran 7 ay Olur hayatımmm💅😅 Yorumla Dominant1adam 7 ay Nerdesin İstanbul mu Yorumla Soran 7 ay Yesss Yorumla Soran 7 ay Sende a*mcı tipi var gibi🤣 Yorumla Dominant1adam 7 ay Ayıp ediyorsun ama. Öyle. Bişey. Olursa ha hi ho verirsin ayarı 🤣 Yorumla Soran 7 ay 🤣🤣🤣 Yorumla Dominant1adam 7 ay Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran 7 ay Sana kaç lazım evlat 😅💅 Yorumla Dominant1adam 7 ay Offf şu dalga işlerini bırak. Ya. 28 yaşındayım ben sne kaç. Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Risk şeysi de var 🙃 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 7 ay Diğer konusunda 737 cevap paylaştı. Olur yapılabilir kazançlı 0 7 Yorumla Soran 7 ay Gerçekten polissen bunu polisin demesi bile garip ve enteresan 😅 Yorumla Yunuslarr 7 ay Nerde yaşadığını bilmiyorum ama İstanbul'da kullandıysan eğer Tag ı kullanıcıların birçoğunun polis olduğunu görebilirdin 😅 Yorumla Soran 7 ay Ciddimisin ya oha 😅 Yorumla Soran 7 ay Polislerede hak veriyorum adamlar napsın aldığı maaş belli ev geçindirmek kolay değil heleki büyükşehirlerde 😥🌼 Yorumla Yunuslarr 7 ay Kesinlikle öyle kimse keyfinden yapmıyor arkadaşlar da günü kurtarma peşindeler 😁 Yorumla Soran 7 ay Allah yardımcıları olsun 🫶 Yorumla Yunuslarr 7 ay Senin de öyle 😊 dikkat et yakalanma Yorumla
bykelebek34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 7 ay Yapmak istiyorsan yap tabiki😘 0 2 Yorumla Soran 7 ay Hayırdır Yorumla bykelebek34 7 ay Soru sordun cevap verdim sadece Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 7 ay Diğer konusunda 692 cevap paylaştı. Tehlikeli ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay 1 sene yaptim. Şu an icin önermem. Yapma 0 2 Yorumla Soran 7 ay Niyeki Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sürücü çoğaldı, talep düşük, üyelik ücretli, trafik kontrolü çok, cezalar yüksek, taksiciler de takmış durumda . Hadi hepsine okeyy. İnsanlarla uğraşmak zor. 1001 türlü cins var anasını satayım Yorumla
psikolojisibozuk3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 7 ay arac nedir 0 4 Yorumla Soran 7 ay Megane 4 Yorumla psikolojisibozuk3434 7 ay yapabilirsin bana ulas detaylari konusalim Yorumla Soran 7 ay Niye sana ulaşayım 😅 Yorumla psikolojisibozuk3434 7 ay o zaman yapmaya basla ilk turda yakalan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Keyfine kalmış gadası
Yasal değil diye biliyor m ama araç ne var sizde
Megane 4
Yap ama dikkatli ol
Yap ama riski göze alarak yap..
Bi yasal olmadı şu ya
Yani olacağını sanmıyorum.
Kaçak da olsa adam parasını kazanıyor
Yasak olmadığı için devlet de parasını kazanıyor
Olan yine millete oluyor.
Ayrıca kız olarak yapman. Da biraz risk sanki. Her türlü insan var
Emin ol kız olmam hiç sorun değil kendimi koruyabilecek potansiyeldeyim tekwandocuyum aynı zamanda koruma görevlisiyim 🫶💅🫠
Ben de bundan sonra seninle mi gitsem gideceğim yerlere 😅
Olur hayatımmm💅😅
Nerdesin İstanbul mu
Yesss
Sende a*mcı tipi var gibi🤣
Ayıp ediyorsun ama. Öyle. Bişey. Olursa ha hi ho verirsin ayarı 🤣
🤣🤣🤣
Kaç yaşındasın sen
Sana kaç lazım evlat 😅💅
Offf şu dalga işlerini bırak. Ya. 28 yaşındayım ben sne kaç.
Risk şeysi de var 🙃
Olur yapılabilir kazançlı
Gerçekten polissen bunu polisin demesi bile garip ve enteresan 😅
Nerde yaşadığını bilmiyorum ama İstanbul'da kullandıysan eğer Tag ı kullanıcıların birçoğunun polis olduğunu görebilirdin 😅
Ciddimisin ya oha 😅
Polislerede hak veriyorum adamlar napsın aldığı maaş belli ev geçindirmek kolay değil heleki büyükşehirlerde 😥🌼
Kesinlikle öyle kimse keyfinden yapmıyor arkadaşlar da günü kurtarma peşindeler 😁
Allah yardımcıları olsun 🫶
Senin de öyle 😊 dikkat et yakalanma
Yoğ yoğ yoğ
Niye
Yapmak istiyorsan yap tabiki😘
Hayırdır
Soru sordun cevap verdim sadece
Tehlikeli ya
O ne demek
Martı tag şoförlük yeni
Yani
1 sene yaptim. Şu an icin önermem. Yapma
Niyeki
Sürücü çoğaldı, talep düşük, üyelik ücretli, trafik kontrolü çok, cezalar yüksek, taksiciler de takmış durumda . Hadi hepsine okeyy. İnsanlarla uğraşmak zor. 1001 türlü cins var anasını satayım
Marti tag mi
Evet
arac nedir
Megane 4
yapabilirsin bana ulas detaylari konusalim
Niye sana ulaşayım 😅
o zaman yapmaya basla ilk turda yakalan
ben yapıyorum