%100 haksız olduğu konuda bile onu affetmeye hazırken o bana öküz gibi davrandı. Ben fedakar bir insanım, neden bunları hak ettim?

3 yıllık evliyim. Biraz kilom var ama hem bakımlı, hem süslü bir kadınım. Çeşit çeşit kıyafetler giyinirim. O da her seferinde bana ne gerek var doğal halin çok daha güzel der. Geçende telefonunu karıştırdım. Benle aynı evin içindeyken ben başka odadayken abuk sabuk şeylere bakmış. Bu adam öyle bir profil çiziyordu ki gözümle görmesem hayatta inanmazdım. Günlük hayatta başını aşağı indirir film izlerken bile bakmaz falan falan. Çok utangaçmış gibi davranır. Kaç kere bende kusur varsa söyle hoşlanmadığın ya da istediğin bir şey varsa söyle dedim yok dedi. Hatta kaç kere beni fazla isteklerin var diye suçladı sapık muamelesi bile yaptı pen… görmek istediğim için. Ama kafasındaki dünya bambaşkaymış. Ben kabul etmesini beklerken kanıt sunduğum halde inkar etti. Ben girmedim bulmaya çalışıcam neden olduğunu dedi durdu. Sonra girilen cihazlardan biri farklı bir cihazmış gibi gösterdi ama aslında kendi cihazı inanmış gibi yaptım. Üstüne birlikte de olduk. Sonra ertesi günü aslında o sitelere kendi girmesi dışında bir ihtimal olmadığını söyledim, yine inkar etti. Hem kendi google hesabı, hem de girilen cihazlar onun. Hem de o saatte, günlerde evde hala nasıl inkar ediyor aklım almıyor. Sonra benle konuşmamaya başladı mümkün olduğunca az konuşuyor. Yani anlayacağınız haltı da o yedi, trip atan da o. O konuda sorunları olan da o , bu haltı yiyen de gene o. Ben ne yaptım yine de bu adama yemekler yaptım, duşumu alıp parfümümü sıkıp giysiler giyindim. Hadi tamam ben meseleyi kapattım sarılalım bak bu da yeni kıyafetim dedim. Gitti odaya kapattı kendini. Sebebini sorduğumda beni rahat bırak ve artık sus dedi. Susunca ne olacak dediğimde ne olacağı umrumda değil dedi. Beni yine ağlattı yani. Gece yanıma gelip yatmış ama sosyal medyadan profil fotolarını da kaldırmış.(ilk defa yapmıyor) Bugün de haliyle o gelince konuşmadım, o da yine konuşmayıp odasına gitti.

Güncellemeler
7 ay
Yarın da doğum güni hediye de almıştım hatta pasta da hazırlayacaktım, dün bilerek de olayı uzatmak istememiştim ki doğum günü mahvolmasın diye ama ben onu düşünürken o benim kalbimi paçavra gibi attı. Adama diyorum ki ben şimdi sana ne yaptım, bana dediği bir şey yaptın demiyorum ama artık sus ve konuşma
Güncellemeler
7 ay
Bu sırada işte melektir kendisi. Herkesin yardımına koşar, fedakarlıklar yapar. Çok iyi bir insan olduğunu düşünürsünüz aklınıza zerre kadar karısına psikolojik olarak zulmedecek biri olduğu ihtimali gelmez.
%100 haksız olduğu konuda bile onu affetmeye hazırken o bana öküz gibi davrandı. Ben fedakar bir insanım, neden bunları hak ettim?