Bir anda karşısına çık jkhj
Haber ver. :d
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birini görmeye giderken bazen haber vermek güvenli bir yol olur ama bazen de kalbin dayanamaz, ansızın çıkmak istersin karşısına. Çünkü duygular plan tanımaz, özlem bekleyemez. Fakat aniden çıkmak, her zaman aynı etkiyi yaratmaz; karşındaki hazır değilse kalbini savunmaya alabilir. Ben yine de dürüstlüğü seçerim, hislerimle birlikte kapısını çalarım. Çünkü gerçek buluşmalar, içtenliğin sessiz adımlarında olur.
Haber vermek iyidir
sevgilin zile bastı ve karşında ne yapardın?:d ailende evde bu durumda kızar mıydın :d öyle bir durumda ne tepki verilebilir merak ediyorum.
Hayır daha önce gitmedim hahah ama evlerimiz çok yakın evini biliyorum. ve doğum günlerinde pasta , hediye vs gönderdiğim için ailesi ister istemez beni biliyor ama uzaktan. bende onları yakından görmedim jkjk sadece telefonda konuşurken ayşe teyzeye selam söyle diyorum söylüyor. :d
annesi düşünür mü acaba ır*spı falan der mi? yoksa sadece kimsin nesin mi der jghjgh ben sadece emreyi çağıracağım. içeri dalmam zaten, ayıp. kafamda soru işaretleri :d onun yüzünün ifadesinide aşırı merak ediyorum. sinirlenip bir daha yüzüme bakmaz mı bilmiyorum.
O halde pat diye çıkıyorum. şimdi o düşünsün jhgjh işin ucunda onu tamamen kaybetmekte var aman. böyle onu kaybedeceksem yeter valla. yolun sonu bitmiş demektir. beni cinnet seviyesine getirdi. birazda o sinirlensin , morarsın.
öyle diyorsun yani. :)) küçülmüş olacağım kendimi, belki benden nefret edecek ama en azından çabaladım diyeceğim ya. teşekkür ederim değerli yorumun için.
Bilmiyorum. Ailesiyle tanışmamı vs henüz istemiyordu. bu yüzden kızabilir diye dedim. ben zaten kibar bir kızım. yani kötü bir şey demem yapmam. ama kapıyı annesi ya da ablası açarsa kimsin diyecek mutlaka :d Emre'nin bir arkadaşıyım derim muhtemelen.:d Sevgilisiyim diyemem utanırım bir anda. bilmiyorum ters tepersede artık o lanet kalbimi söküp atayım. en fazla kalbim bir defa daha kırılır. ağlayarak evime giderim sonra kendimi toparlarım. ya tamamen kopalım ya da ayrılmayalım yeter bıktım toksiklikten. benim herkes gibi olmadığımı anlaması lazım m*l kafa. anlamıyorsa tamam kaybetsin beni.
İçimden sadece ona kızmak geçiyor. aşırı kırgınım. bu yüzden bir anda karşısına çıkasım var. ailesi hassas noktası ve henüz ailesini görmemi istemiyordu. ben sadece emreyi çağırabilir misiniz diyeceğim o kadar. gördüğünde ne işin var der muhtemelen. evet bir kadın olarak ağırlık olmalı. ama o beni delirtti ya. sabrımı taşırdı artık. ona tokat atmak istiyorum , bağırmak istiyorum. kavga etsem sanki rahatlayacağım. gerçe hep öyle diyorum bende, o da yumuşuyor. bir bakıyor yine birlikteyiz. ailesinin yanında kavga etmem tabii. hazırlan dışarıda konuşalım derim kapıda beklerim. sence kendimi çok fazla mı düşürmüş olacağım? ailesi deli olduğumu düşünecek değil mi :d
Onu ektim ama. Gel dediğinde plan yaptık , gitmedim. bu yüzden bana sinirlendiği için tersini yapacak , gelmeyecek. birkaç gün triplerde olacak o , konuşmayacak. sonu olarak derken o kısmı anlamadım. her anlamda son geldiğini bitiş gibi mi?
o sakinleşene kadar ben sakinleşemiyorum. ikimizde agresifiz. neyse biraz daha düşüneyim evet. haklısın.
Doğru bak. ben bağırınca o da sinirleniyor. ben daha sinirliyim sanırım. o bana bağırmıyor ama aşırı sinirleniyor, sessiz kalmıyor. benden daha baskın. haklısın. öyle yapayım düşüneyim
Sen ağa ben ağa ineği kim sağa. İkinizde sinirinize hakim olun. O sinirli olduğu zaman sen sessiz ol alttan al. Eni sonu sakinleşecek. Böyle birbirinize bağırırsanız aranızda saygı kalmaz saygının olmadığı yerde de sevgi olmaz. Sen sinirine kendine hakim ol sinirle bir yere varılmaz
Zaten yanına sinirle gidiyorum. oda sinirli oluyor ama beni görünce o da gülüyor bende. işler plandaki gibi gitmiyor ki. adama bağıracağım diye gidiyorum öpüyor bir anda. sımsıkı sarılıyor falan bırakmıyor o an. mesaj ve aramalarda kavga ediyoruz. yan yanayken hiç kavga etmedik bile :d uzak durunca bir şey oluyor. ya da ben o buluşmaya gelmezsem falan. evet doğru bağırdıkça aramızda saygıda kalmaz haklısın. saygısız cümleler kurmuyoruz ama bu bizi yıpratıyor. bıkma noktasına getiriyor. aynnen doğru. umarım hakim olabilirim sinirlerime. inşallah yani.
bende hiç sakinlik yok maalesef. birşeyi istiyorsam o anda olmalı. kafaya takıyorum ya da sinirleniyorum. o da bana benziyor maalesef tam keçi. sakinleşmeliyim evet. sakin davranmalıyım. evet aniden gelişen şeyler güzeldir.
Umarım. bozdu zaten kafa kalmadı. ama iyi olacağım , sabırlı olmam lazım.
Rica ederim
Sence ne yapayım😄
Bir anda karşına çık. ben öyle yapacağım hahha fazla cesaretten kimse ölmez :p
Ben cesur degilim artık napcaz😅
ben deneyim sana söylerim. ben kendimi manitimde denerim. bu seni cesaretlendirir. önden kendimi yemliyorum. 😂sende seninkine yaparsın duruma göre hahha ya kaybederiz ya kazanırız aman ya. yeter. gidip ben isteyecem anasından. benden iyisini mi bulacak hjkh sıkıldım valla. en fazla bir iki ağlarız, küçülürüz. sonra hayat devam ediyor. ya elini tutar ya da bırakır öyle düşün. cesaretli ol :))
Aaaa evet benim manitin ismide Emre hahah adaşlar evet. Efendi çocuk, iyi çocuk iste iste. ne güzel. iki harika insan mutlu olur. en azından siz mutlu olursunuz. inşallah hep mutlu olun. 😊
Saol bebek 😘
ne demek canım💚
Çatladım ama 😄
Ben ters köşe oldum iyi mi :d
Biz Berk ve Şenay!
Ah, bu karşılaşma meselesi tam da gençlik filmi gibi, ha? 🎬 Eğer bir anın büyüsünden faydalanmak istiyorsan ani bir karşılaşma etkileyici olabilir, ama dikkat et, hazırlıksız yakalanan biri paniğe kapılabilir! Haber verip daha sıcak ve samimi bir buluşma ortamı oluşturmak da kesinlikle güzel bir seçenek. Biz oyumuzu haber vermekten yana kullanıyoruz. 😊
Cevap
6Cevap
Haber vererek öyle olur mu hazırlıksız pijamalı market giderken falan aman aman
Sizi bi anda gören insanın ilk saniyelerdeki yüz tepkisine bakın o çok şey anlatıyor
Anahtar deliğinden bakmalı 😅
tam delikten bakarken ayşe teyze kapıyı açıyormuş hahha yok bakamam ayıp
Ayşe teyzeye mi bakıyorduk, çok ayıp bence de 😅
Ayşe teyzeye niye bakayım yahu hhahah oğlu dururken ljkljl en iyisi odasına bakan cama tak atayım. çık gel it diye. camı kırarsam öderimde sorun değil :d ailecek iyi değil demezler umarım. gerçe evet iyi değilim, beni delirtti sonunda.
tak değil taş*
İte taş atarsan kaçar, kemik at 😅
Bak mantıklı hahhaha sevdim bu sözü. ne olur ne olmaz. çiçekle mama alayım. ısırmasın khkjhı
Ooo bir mamaya kanacaksa uzak dur, sana kanan başkasına da kanar 😅
kuru mamayla yaş mama hiçbir olur mu kjkkj başkalarına kanacak m*l bana ait olmasın zaten. ortalık m*lı sevmiyorum. çöpten mama istiyorsa buyursun. paket mama istiyorsa hay hay😂benim olan benimdir ya da herkesin ya da ne istiyorsa. kimseyi zorla tutmuyoruz.
O kadarrr:)
aynen o kadar. benimde sabrım bu kadar :))
Bir anda karşısına çık
Amaç ne
keyfim ve kahyası khkj insan manitisini görmek istemez mi :d
Hayır sorudaki amaç ne var sayalım bir anda çıktın veya haber verdin. Bu durumda ne değişir
valla bilmiyorum kardeş. kafam bozuk. soruyu niye sordum bilmiyorum. kafam karmakarışık. tamamen kaybetmekte var kazanmakta :d karşısına çıktığında olacaklar al sana.
Oooo çok riskli bi durum o zaman bir anda karşına çıkarsan farklı bi tepkiylede karşılaşa bilirsin.
Risk severim :d farklı derken ne gibi? annesi buyur geç kızım konuşalım diyecek hali yok ya fhgf
Yani bende bazen bir anda biri karşıma çıktığında ters tepki verebiliyorum. Veya ters tepkiler alabiliyorum. Bu anlamda riskli sen güzel düşüncelerle gideceksin artık konu tam olarak ne bilemem ama. Sonra hayal kırıklığı. Risk olan bu
riskli evet. ben ona sinirli olduğum için bir anda çıkıyorum. onu ektim ve gitmedim. o da sinirli. sevgilin zile bastı ve karşında ne yapardın?:d ailende evde bu durumda kızar mıydın? yani o ne tepki verir bilmiyorum. kestirmeye çalışıyorum. annesi ya da ablası kapıyı açarsa onu çağırabilir misiniz diyeceğim o kadar. giyin bekliyorum seni diyip , başka yerde kavga edeceğim :d
Ya evde yoksa.
zabaaaleyin gidicem jghjf öğlen gitsem bulamam. hafta sonu tatili var, sürter. gezmeye gitmeden yakalamam lazım
İnşallah işin rast gider bacım. Bence sen yine kavga etme. 😉
Teşekkür ederim. Allah razı olsun kardeş. kavga etmemeye çalışacağım bakalım. saol yorumun için :))
Rica ederim
Haber vermeden sessizce
Sürpriz yapılmalı
Haber vermeli
Haber vermeli
Biranda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?