Güncellemeler
8 ay
sen de 7.5 milyar et parçasından 1 adetsin fazlası değilsin
Güncellemeler
8 ay
bu kadar önemli değilsin herkes kendini merkeze koyar çünkü hayatı yaşayan kendisidir. sen kimsin ki 100 yılcık sonra utançlarını dahi kimse hatırlamayacak ismini bilen olmayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hassas ayar argümanına bak ve evrenin oluşmasının imkansızlığını öğrendikten sonra tanrı var mı yok mu tekrar konuşalım
Kendimi neden evrenin merkezine koymayayim, ben hayatta olmasam evren bir ise yaramiyor gormuyon bile. Ben varim ki her sey var
kankam saçmalama ya sen olmasanda dünya var olacak hatta daha fazla var olacak insanlar bitirecek dünyayı emin ol buna :) ve cidden evrenin büyüklüğü yanında sen hiçsin ben hiçim :D
Ben olmasam dünyanın olmasının bi anlamı kalmıyor ki benim için otomatik, istedigi kadar var olsun
Gece gece içtin mı hhgg
Bak işte ne güzel konuşan bir arkadaş
Değişik bir yaklaşım
San katılıyorum
Konuş!
Sen et değil misin
herkes için geçerli ben de dahil
Agnostik yapım var, senin
ben dinsizim direkt
troll soruya bile yobazlar damlamış küfrediyorlar kaldırdım hemen yorumlarını tat tuz bırakmıyorlar
Agnostik din değil
Peki tanrıya inaniyor musun? Dinsiz olup illa ateist anlamına gelmiyor. Bir Tanrı var, ama din yok, da derler
bence yok yaratılmış olmak şart değil evren zaten hep vardı bence illa birisi niye yaratsın
Evren hep vardı yanlış. Büyük patlamayı hiç duymadın mı
duydum ama umursamıyorum
Kabul etmediğine göre, umursuyorsun
Evren hep vardı düşünmek doğru değil. Çünkü hep yoktu. Daima genişlediği için, zamana geriye gidersek, geçmişe ne kadar gidersek, o kadar daha küçüktü. Bu demek oluyor, bakteriden daha da küçüktü bi kaç milyar sene önce. Galiba 13,7 milyar sene önceydi
Nereye kaypoldun?
İmla hatalarımı affet ana dil türkce değil
Kesin malsın
Valla haklı