Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
7 ayCiddi anlarda gülesim geliyor tutamıyorum kendimi 😂 o yüzden hep dikkatimi dağıtırım bir şeyler düşünürüm
116 Yorumla- 7 ay
Sene 2040 Grush bir yazar olmuş ve son çıkardığı kitabın imza gününde hayranlarına imza dağıtıp fotoğraf çektiriyor. Çok güzel bir gün hem yeni kitabının lansmanı hem de seni bu kadar çok sevip sayan insanlarla birlikte olmak sana muhteşem hissettiriyor. Derken artık lansmanın bittiğini fark ediyorsun faka hala şoforun çadırın onune gelmedi arabayla seni almak için halbu ki yetişmek zorunda olduğun bir resim sergisi var. Bir yandan insanları kırmadan sahte -samimi karmaşık duygularla kitap imzalamaya devam ederken bir yandan da sürekli saati kontrol ediyorsun.''nerede kaldı bu adam?'' ... Bi 15 dakika sonra sofor geliyor ve sen herkese teşekkür edip kabanı ve çantanı kaptığın gibi insanları yara yara arabaya doğru ulaşmaya çalısıyorsun. Takıntılı erkek bir hayranın kolundan tutuyor ve ''nereye gidiyorsun henüz bizim kitapları imzalamadın'' diyor. Sadece öö öö özür dilerim diyebiliyorsun ve lasnmanı düzenleyen firma görevlileri hemen senle eleman arasına girip sana aracına kadar eşlik ediyorlar. -Nerede kaldın şofor bey? Sanırım geç kaldım lütfen biraz hızlı olalım diyorsun. -Peki efendim kusura bakmayın lütfen trafik vardı diyor, hafif rahatlamayla birlikte peki olur şeyler diyorsun kısık bir sesle ve bir anda ''ben demin ne yaşadım? O adam nasıl kolumdan tutup beni taciz edebildi'' diye düşünüyorsun ve araç ilerlerken arka camdan biraz once araca bindiğin alanı izliyorsun. O hayranın ise öylece durmus ve aracının ardından sertçe bakıyor. Korkuyor ve önüne dönüyorsun...
- 7 ay
Neyse araç şık bi plaza önünde duruyor asansorle plazanın konferans katına yani 32. kata çıkıyorsun. Asansor direkt sergi alanına açılıyor ve sen tanıdık bir kaç yüz görüp selam veriyorsun. Arkadaşlarınal resim sergisini geziniyorsun bi 45 dakika sonra tam arkanı donüp diğer duvarda ki resimleri izlemek üzere ilerleyecekken iri cüsseli bir adamla çarpışıyorsun... Seni kolundan tutan bu hayranın olduğunu farkettiğinde donup kalıyorsun. Hayranın cebinden küçük bir çakı çıkarıp kalbine sağlıyor ve arbede çıkıyor. Sesler yavaş yavaş kulağında kayboluyor ekolu boğuk sesler duyuyorsun ve sesler gittikçe kayboluyor. En son sen düşerken etrafındakilerin seni tutup yavaşçe yere yatırdığını ve bu adamın üzerine 8-10 güvenliğin atlayıp onu patakladığını görüyorsun. Dünyan yavaş yavaş kararıyor. Allah rahmet eylesin sen aslında iyi bir kadındın...
- 7 ay
Ajdjajdjakkfskkfks gerçekten gözlem yeteneğin çok güçlü 😂 sesli okudum annemle güldük 😂 benim kaygı anksiyete böyle senaryolar kuruyordu eyv 😂 güzeldi senden de yazarlık kokuları alıyorum dikkat et sonumuz aynı olmasın 🤣
- 7 ay
Ehehehe Anneye selamlar beğenmene svindim :D Evet biraz zihnim kurttur. Birisinin bir özelliği olsun onun hakkında bir bilgi olsun bir şey olsun derinlere bir yerlere saklıyor zihnim :D Yok yok benden yazar olmaz :D Fİkir beyan edebilirim kurgu yapabilirim ama yazım dili için kasamam ehehehe. Ama ünlü bir yazar olrusan şoforun olurum :D
- 7 ay
Şerlok gibi şöförüm olsun isterim olur valla 😂 çok beğendim ben bu kurguyu yazıcam defterime wjdjdjdjd ben mıç mıç edebiyat yapıyorum ya böyle aksiyonlara gelemiyorum zihnim çok sakin varsa yoksa felsefe ve derin tahayyülat 😂 hayal gücüm masalsı tozpembe
- 7 ay
Tamam grush edebiyat yapma bize kaldıramıyorum aahafhjah Şaka şaka senin bu kişiliğini seviyorum. Biraz bana benziyorsun. Yeri geldiğinde yerinde gibi davranmanı seviyorum. Derin konularada girebiliyorsun makaraya da ayak uydurabiliyorsun. Bende böyleyim çoğunlukla troll makara yaparım ama biz de deriniz. D
- 7 ay
Onu anladık yahu 😂 ama bu aksiyon kafasını da artık sevmeye başladım. Düşün ben miyazaki animeleri izlerdim öyle vahşetki şeylere gelemezdim geçen haftasonu kuzenim bizdeydi kardeşim (16) attack on titana başlattı ben de gittim kayın ulen ben de izlicem dedim ve bayıldım. Tamam vahşet kanımı dondurdu, cidden o insanların yenilme anındaki acıyı ben hissediyorum sjdje ama yine de sevdim adrenalin insanı diri tutuyor ve müthiş zeka ürünü. şu an ikinci sezondayım spoi verme 😂 ve son olarak attack on titan gibi zeka ürünü başka animeler biliyorsan önerilerine açığım (teşekkür çiçeği)
- 7 ay
Gels eni animeci yapım grush? Çünkü ben bir anime aşığıyım fakat, öyle çoluk çocuk animeleri izlemem nolan filmlerine taş çıkaracak anlamlı ya da yüzüklerin efendisi gibi epik animeler severim. Sana bu konuda çok yardımcı olurum ehehehe
- 7 ay
Epik severim bayyılırım hadi bakalım
- 7 ay
Death note izledin değil mi?
- 7 ay
En yakın arkadaşımlarından birinin favorisidir 16 yaşımdayken başlayıp bırakmıştım aşşırı vahşi gelmişti ama şimdi izleyebilirm hatta dün yine konuşmuştuk death note üzerine bak bu işaret 😂
- 7 ay
Vahşet miii Eheheh hayır çok güzel mind fck. Hem Artık 16 yaşında değilsin ve adaletsizliği iliklerine kadar yaşadın Türkiye de seversinn :) Ondan sonra code geass izle, berserk izler (berserk in edebi bir anlatımı vardır şiirsel ama vahşi, Bak bak sen herşeyden önce steins gate izle... Sıralama yapıyorum steins gate, death note, code geass, berserk...
- 7 ay
Tamam bakiciğim mesela en son blue period izlemiştim çok beğenmiştim felsefik sanatsal bi şeydi böyle buna benzer önerilere de açığım
- 7 ay
Hmmm sanat aynayışımız aynı dğeil :D Blue period güzeldir fakat bu tarz şeyler bana çok yavaş geliyor. Mesela steins gate yavaştır ama konuyu anlayabilmek animenin dilini anlamak herkese göre değildir. Bilime dair en azından temel düzeyde bilgi sahibi olmak gerekir gibi...
- 7 ay
Tamam aot bitince bakayım ona göre yorum yaparım
- 7 ay
Okiyyyy
7 ayallah rahmet eylesin yalniz kalmamak icin sacma sapan insanlarla iletisim kurabiliyorum malesf
13 Yorumla- 7 ay
E o zaman senin sonun dünden belli celeb hanım :D Bir gün bağcılarlı bir kekoya deli gibi bağlanacaksın. Ve onun etrafında pervane olacaksın. Çünkü sen aşk kadınısın sevdiğin zaman çok bağlanıyorsun. İçten ve derinden yaşıyorsun duygularını... Bu sevdiğin keko seni hep üzecek, süründürecek ama sen sanki bir başkası seni o kadar sevemeyecekmiş gibi onun etki alanından hiç ayrılamıyacaksın. Takii bunu mecazi anlamında kullanıyorum ''altın vuruş'' yapana kadar... Allah rahmet eylesin. Hiç kimselerin elinde bir şahsiyet daha pisi pisine yitti gitti...
- 7 ay
fal bakiyo musun...
- 7 ay
Hayır anlamıyorum o işlerden :)
- Diğer konusunda 346 cevap paylaştı.
7 ayÇok iyiymiş bu👍🏻karamsarım ve bazen aşırı derecede gereksiz cesur olabiliyorum. Nasıl ölecekmişim çok merak ettim
14 Yorumla- 7 ay
Bu iki özellik birbirinin düşmanı amaa. Dur bişiler uydurayım :) Kendi halinde bir insan olarak yaşamını idame ettiriyorsun. Bir gün eski bir arkadaşın ile yolda karşılaşacaksın. uzun zamandır görmediğin ve sevdiğin bir arkadaşındı. Sözleştiniz ve iş çıkısı birer kahve içmek için bir mekanda oturdunuz. Arkadaşın görüşmediğiniz bu süre içerisinde bir firmada yönetici olarak çalışmakta sen ise bir gelinlikçi de inci takı işleriyle uğraşıyorsun süslemeler falan . Arkadaşın sana bir iş teklif edecek ''bak jassmine ben biraz birikim yaptım ve artık kendi işimi yapmak istiyorum. Benim ufkum geniş 150 metrekare bir ofiste başlayacağım bu iş için kendisine sonsuz güvenebileceğim bir dostuma ihtiyacım var, bana destek olurmusun , gel ve yanımda ol'' dedi. Sen işi sordun o anlattı anlattı ve anlattı. Karamsar bir kişiliğin olduğu için onun anlattıkları sana mantıklı gelmedi. İçinden onun kafasında bir utopya kurduğunu düşündün ve teklifini kibarca red ederek bir kaç bahane sundun. Aradan 4 sene geçti ve bu arkadaşın artık ülke çağında irili ufaklı ismini duyurmaya başlayan zenginlik içinde yaşayan bir iş kadını olduğunu gördün. Hep karamsar olmanın aslında ayağına kadar gelen fırsatları yok ettiğinin farkına vardın... Tam bu noktada cesaretini topladın ve arkadaşını görüşmek için aradın. Onun hırslarını kavrayabildiğini ve bu iş için birlikte çalısmak istediğini söyledin. Arkadaşın da sana uçak biletlerini gönderip konusmaya davet etti. Fakat o gün inanılmaz şiddetli bir hava var. Yağmurlar şimşeklerrr rüzgar... Sen yine de bu teklifi geri çevirmek istemedin ve uçak oluyla onun ynaına uçmayı istedin. Uçak risgardan savruldu, pilot kontrolu kaybetti ve sisten görünmeyen o dağlara artık iş işten geçtikten sonra dikkat kesilse de uçağın bodozlama gimesine engel olamadı. Feci şekilde can verdin. Allah rahmet eylesin...
- 7 ay
Teşekkürler çok güzel bir ölüm olmuş R. İ. P Allah günahlarımk o affetsin :)
- 7 ay
Amin amin inşallah :D
- 7 ay
:)
- Diğer konusunda 760 cevap paylaştı.
u 7 ayOlmamış şeyleri görüyorum ve gerçekleşiyor. Söyle 🤔
15 Yorumla- 7 ay
Bu acıklı bir aşk hikayesidir. İnsanlar Bihter Hatunun başına gelenlerden ders almalılar. Hİkaye şöyledir ; Bihter Hatun duru bir görüye sahip, alımlı ve bilgili bir kahindir. İnsanlar ileride kendilerini neler beklediğini öğrenebilmek için Bihter hatunun kendini izole ettiği perili ormanda ki karanlık kulubeye giderler. Elbette bu kulubeye varmak meşakatli ve zordur, sadece ve sadece Bihter hatun un izin verdiği kişiler o kulubeye erişebilir. Çünkü Bihter hatunun cinleri olduğuna inanılır ve sürekli aynı düzlükte yürümesine rağmen insanlar dönüp dolaşıp aynı yere varmaktadırlar. Cinleri Bihter hatun a ulaşımı imkansız hale getirmiştir. Önünde ki future küresiyle ona erişmek isteyenleri görebilen Bihter Hatun yine kendisine zarar vermeyecek ya da dünyayı değiştirecek yenilikleri keşif edecek insanları huzuruna kabul eder. Zamanla insanlar kendisine Ormanın Tatlı cadısı Bihter lakabını takmışlardır. Tatlı cadı bir gün kapısının çalınma sesiyle yerinden fırlar.
- 7 ay
Hemen cinlerine kapıda kimselerin olup olmadığını sorar cinler ise hiç kimse yok derler. Fakat Bihter kapının çalındığından emindir, iyi bakın der. Cinler yine hiç kimsenin kapıda olmadığını kendisine fısıldar. Fakat Bihter emindir ve hemen kapıya doğru yönelir ve kapıda uzun boylu yakısıklımı yakısıklı nur gibi etrafına ışıklar saçan bir erkek görür şaşırır. Cinlerine bakarak nasıl kimse yok der? Kapıda ki bey ise gülümseyerek siz tatlı cadı dedikleri kişimisiniz? Kimle konusuyorsunuz diye sorar. Cinlerde aynı anda Bihter e iyimisin? Kapı da hiç kimse yok der. Bihter neyse işareti yaprak dleikanlıya içeri gel der. Delikanlı içeri gelir Bihter icnlerine emir verir içeride ki odada kalın diye. Sonra delikanlıyla konusmaya başlar ''kulubeye nasıl geldin? Büyü mü yaptın? Neden cinlerim seni göremez? Bana nasıl ulaşabildin'' vs vs... Delikanlı ise hiç bir şey bilmediğini, ormanlık alanda kaybolduğunu ve kulubeye kadar nasıl geldiğini hatırlamadığını söyler. Bihter delikanlıya inanmaz ama aynı zamanda onun zararsız olduğunu düşünür. Peki der hadi geleceğine bakalım bir an önce ve beni yalnız bırak der. Küresini önüne alır geleceğe bakar ama görebildiği tek şey kendisinin ölümüdür. Bu ölüm ise hasret ve aşk sebebiyledir. Bihter şok bihter iptal. Tekrar rituellerini tekrarlayarak küreye bakar, ama tekrar kendi ölümünü görür, Beyaz bir nur gelir ve kalbine girererek bihteri yavaş yavaş öldürür. Aylar yıllar sürer ızdırabı Bihterin.
- 7 ay
Bihter bir hışımla ayağa kalka ve gözleriyle korkunç bir şekilde dleikanlıya bakarak bir daha buraya gelirse onu öldüreceğini söyler delikanlı korkuyla koşa koşa kulubeden kaçar ve yavaş yavaş gözden kaybolur. Bihter o gece uyuyamaz. Bir kaç gün sonra kendine gelir ve o delikanlıyı sürekli rüyasında görür. Hemen ardından da kürede gördüğü o beyaz ışığın onu kucaklayarak kabine doğru emildiğini ve kendi ölümünü görür. Gel zaman git zaman bu çocuktan hoşlandığını fark eder. Artık onu özlüyordur. Her gün onun özleminden gündelik işlerini ve rituellerini yapamaz hale gelir. Hasretinden kendi içini yer bitirir. Her gün ağlar özlemle kavrulur. Günler gelir geçer ama Bihter kendine gelemez. Bir gün uykuya dalar ve bir daha hiç uyanamaz. Herşeyi gören bihter aşkın geldiğini görememiş ve onu kendi elleriyle kulubesinden kovmustur. Ve böylece aşkın ne kadar güçlü bir şey olduğunu nesilden nesile insanlar çocuklarına bu hikayeyle anlatır olur. Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun...
- 7 ay
Yaaa bari burada bihter yaşasaydı hahahah 😂😂😂 yalnız kurgu efsane olmuş on yıldız 🌠 cidden çok güzel ve anlamlı. Burdan bir mesaj 📩 çıkaralım ; vaktinde açan her şey çiçek açar yalnız. İşten işten geçtikten sonra verilen değer, anlaşılan duygu yemeğe sonradan katılan tuz gibidir. Tıkırtısı hep ağzında kalır. Çok güzeldi emeğine yüreğine sağlık 😇🙏
- 7 ay
Rica ederimm :))
7 ayPonçik soru güzel hikayelerinde güzel ama benim sonumu yazma etkileniyom ben 😃
16 Yorumla- 7 ay
Ehehehe sen huzurlu bir şekilde uykunda git o zaman colecikkk... Mutlu huzurlu günlerin olsun
- 7 ay
Yaa en istediğim biliyomusun 😃🤗 cansın sen
- 7 ay
Bana söylediğin şeyden ötürü karşılık veremiyorum boğazıma düğümlendi azıcık hayırlı uzun ve güzel ömrün olsun sonrasında huzurlu bi şekilde olsun çoook uzun yıllar sonra yani
- 7 ay
Aminnn
- 7 ay
Amin canponçik
- 7 ay
Amin ponçik bilmukabele🧡🤗
7 ayKral biraz kadın düşkünlüğü var bende şanıma yakışır bişiler olsun :d
11 Yorumla- 7 ay
Bİr gün takılmış olduğun siteden birinde deli gibi arzuladığın ve belki sxtingin dibine vuracağın bir kadın ile tanısacaksın. Sonra işleri ileri götürmeye karar vereceksin. Ama kadın evli. Kocası işe gidince ara ara seni eve davet ediyor günahlar şehrinde yaşıyorsunuz. Bir gün kocası işe giderken yolun yarısında kendisi için önemli olan bir şeyleri almak için geri dönüyor. Siz ise muzik eşliğinde işi pişiriyor olacaksınız. Hafif çalan kapıyı ikiniz de duymadınız ya da umursamadınız. Eve giren adam bir şeyler döndüğünü anlıyor ve mutfaktan kaptığı ekmek bıçağıyla sizi iş üstünde yakalıyor. Allah rahmet eylesin olay yeri inceleme ekipleri her bir parçanın evin değişik yerlerinden topluıyor. İyi adammıydın? Bilmiyorum ama hoş bir son olmadı senin için sanki :D
7 aytakıntılarım var delice, aynı yerlere gitmeyi sevmek, aynı tatları yemeye devam etmek gibi.
11 Yorumla- 7 ay
Bİliyor musun defalarca döndüm dolaştım senin için bir hikaye uyduramadım :D o yüzden kısaca yazacağım. Çok seveceksin, deli gibi takıntılı bir şekilde. Evleneceksin de bu adamla, ama adam seni senin onu sevdiğinin 10 da 1 i kadar sevmiyor ve değer vermiyor. Aldatıyor ve neredeyse her gün başka kadınlarla ilgileniyor. Sen bu duruma üzülüyorsun ama aynı zamanda da ondan vaz geçemiyorsun. Benim içim de büyüttüğüm sevgi ikimize de yeter diyorsun. Fakat bu durum kalbini çok yoruyor bir gün onu en yakın arkadaşlarından birisiyle samimi bir şekilde görüyorsun ve üzüntüden kalp krizi geçirip ölüyorsun. Allah rahmet eylesin...
Diğer konusunda 487 cevap paylaştı. Biraz sürat tutkunluğu var, 22 taklalı bi kaza yakışır bana 😂
13 Yorumla- 7 ay
Yeni rüzgarın oğulları, motorlu taşıtların tanıtıldığı bir fuara gideceksin. Ve orada Toprak razgatlıoğlu ve Kenan sofuoğlu ile tanısacaksın. Fuarın sonunda Kenan mikrofonu eline alıyor ve diyor ki '' Aranızdan seçeceğimiz bir kişi ile yeni araçlarımıza binerek test sürüşü yapacağız. Ben ve Toprakla birlikte yarışacak bu şanslı kişi'' diyecek. Ve sen hemen sahneye doğru atlayıp ben olmalıyım o beni seçin ne olur diyorsun. Toprak üzgünüm lütfen sahneden inin diyor. Üzülüyorsun ve başını öne eğerek sahneden aşağıya atlamak için hareketleniyorsun. Ama ayağın takılıyor ve sahnede kapaklanıyorsun. Orada ki insanlar sana moral olsun diye sana doğru tezahurat yapıyorlar ''yarııış yarııış'' diye bağırışıyorlar. Kenan sana elini uzatıyor ve seni yerden kaldırıyor. Hadi yarışalım diyor. Piste iniyorsunuz halbu ki dümdüz bir yolda 3 e ayrılmış şeritlerden kalkış yarışması yapacaksınız. Sevinçten havalara uçuyorsun. Aman yarabbim bu ne güzel bir gün rüya gibi diyorsun. Sağındaki araçta Kenan solundaki motorsiklette toprak sende bugatti veyron sxl 2025 model bir araca biniyorsun. Geri sayım başlıyor ve bayram iniyor. Tabii kenan ve Toprak çoktan kalktı ve sana şimdiden 50 metre fark attıla. Sen ise hala araca patinaj çektiriyorsun. Derken birden kalkış sağladın. Bastıkça basıyorsun gaza kendini göstermek istiyorsun. Bende hızlıyım bu kadar fark yemek istemiyorum diyorsun kendi kendine. 100-120-150-180-240 ibre artık 260 ı gösteriyor ve nereden geldiğini bile anlamadığın bir köpek aracının önüne atlıyor. O zavallıcığa çarpmamak için saniyenin 10 da 1 kadar bir zamanda refleksle direksiyonu kırıyorsun ve araç takla atmaya bşlıyor. Takla ata ata en son duvara çarpıyorsun ve araç ateş alıyor. Acılar içinde yanarak ölüyorsun. Alalh rahmet eylesin :(
- 7 ay
Helal ediyor musunuz hakkınızı ey cemaat? :D:D
7 ayÇok duygusal merhametliyim sjhd
16 Yorumla- 7 ay
Görüyorummm, görüyorummmmm, sene 2030 bilmem kaç... Bankaya gidiyorsun hesabına para yatırmaya... Tam olarak sen veznedeyken, içeriye kar maskeli adamlar giriyor ''herkes sakin olsun, para devletindir ama can sizin, sakın karşı koymayın ve yere yatın hemen şimdi'' diye bağırıp ayaktaki insanları silahın kabzasıyla ittiriyorlar. Sen ve hemen arkanda sıra bekleyen kadın çocuklarıyla birlikte yere çömeliyorsunuz. Heyecandan tir tir titriyorsunuz, korku panik heyecan hepsi iç içe geçmiş. Bu sırada bireyselde çalısan birisi gizli alarma basıyor. Hırsızlar veznedekilere hızlıca paralları çantalara doldurması konusunda baskı yapıyor. Yanında ki kadının çocukları 9-10 yaşlarında ve ağlıyorlar annelerine sarılmıs vaziyetteler. Henüz aradan 2 dakika geçmeden dışarıdan polis sirenleri duyuluyor hırsızlar tam çantaları yüklenip kapıdan çıkacakken polisleri görüyor ve çıldırıyorlar. Vezneye doğru yönelip sinirle bağırıyorlar ''alarma hanginiz bastı'' diye... O sırada yerdeki kız çocuğunun ayağına basıyorlar ve kız çığlık atıyor, hırsız hışım ve sinirle kıza dönüp bağırmaaa, sustur şuı çocuğu yoksa seni öldürürm diye annesine köpürüyor. İçin bir çocuğa ve çaresiz annesine bu şekilde bağırılmasına el vermiyor ve sende hırsıza sakin ol onlar daha çocuk diye çıkısoyrsun, hırsız seni itiyor ve yere kapaklanıyorsun. Osırada çocuğu kolundan tutuyor ve silahı çocuğa doğru doğrultuyor 'sus artık velet'' diye haykırıyor. Sen çocuğa bir şey yapmasından korkup çocuğu kendine doğru çekiyorsun ve dizlerinin üzerinde durup çocukla namlu arasına giriyorsun. Bu sırada hırsız ona hamle yapacağını düşündüğünden panikle tetiğe basıyor ve tam kalbinden vuruluyorsun. Kanlar içinde yere yığılıyorsun ve gözlerin yavaş yavaş kapanıyor. Allah rahmet eylesin bizler seni çok severdik :(
- 7 ay
Çok güzel bir senaryo emeğine sağlık! Çok uzun ve özenle hazırlanmış teşekkür ederim 😅🤭Sanırım bir daha bankaya gitmeyeceğim
- 7 ay
Ahahaha yaa bişey olmaz sallamasyon bunlar. Valla öyle duruyorum duruyorum anlık yazıyorum 2 dakikada hahaha. D
- 7 ay
2 dakika da boyle iş çıkarıyorsun bravo sana sallamasyonun kralı sensin🤭😅😅
- 7 ay
Gereksiz işler müdürüyüm sajfbasjk
- 7 ay
Estağfurullah 😅😀
- Diğer konusunda 655 cevap paylaştı.
7 ayTüm olasılıkları göz önünde buluneururhm
13 Yorumla- 7 ay
Çevrende çok sevdiğin senden 9-10 yaş ufak bir arkadaşınla ahbab olmayı seçeceksin. Ona mentorluk yapacaksın ve sürekli dertlerini nasıl bertaraf edeceği hakkında konusacaksın. Aradan günler geçtikçe arkadaşlığınız pekişecek. Birlikte kötü talihi kırıp rahat ve lüks bir yaşam için çalışmıs olduğun iş yerini soymaya koyulacaksınız. Başınız pek çok kez irili ufaklı belaya girecek ama sen önceden bu tehlikeleri ön gördüğün için zamanında aksiyonlar alacaksın. Sonra kasayı açıp içi mucevher dolu çantayı alacaksın... Bu arkadaşın senin bu özelliğini çok kıskanacak. '' Levi abla, keşke bende senin kadar yetenekli ve akıllı olsaydım'' diyecek. Sen de hep gülümseyecek ve her zaman olasılıkları hesaplarım can sende öğrenirsin diyeceksin ve yürümek için arkanı döneceksin. Bir kaç saniye sonra hem sırtında hem göğsünde bir sıcaklık hissedeceksin ve hemen elini göğsüne götüreceksin. O da ne kan... Arkanı döneceksin bitkin gözlerle bir kaç el silah sesi daha duyacaksın. Daha sonra bu arkadaşın sana ne oldu abla? Bunu da ön görebildin mi? diyecek kötü kadın şila gülüşü yaparak. Düşürmüş olduğun içi mucevher dolu çantayı alıp yanından koşarak uzaklaşacak. Sen ise kan kaybından öleceksin. Allah rahmet eylesin.
- 7 ay
Hahaaaa , ama ben dert dinkemeyi sevmem. Neysr şila nın kılıcı yommuyfçdy ya silah neredrn çoktı
- 7 ay
Sabfjh He man göndereyim istersen. D
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhametli biriyim
14 Yorumla- 7 ay
Sene 2047 3. dünya savaşının ortalarındayız, birbiriyle savaşmayan tek bir ülke kalmamış isviçre bile savaşa sürüklenmiştir. Tüm insanlık ortak bir bildiri imzalayarak çocuklarını Avustralya ya gönderiyorlar. Savaştan çocuklar zarar görmesin diye... Her 5 çocuğa bir bakıcı anne seçilmiş bir şekilde. Ve 7 24 televizyondan ve internetten bu çocukların yaşadığı şehirleri izleyebiliyorsun. Bir gün sabah şehirde patlayan bombalar eşliğinde açık bırakmış olduğun tv ye doğru zar zor açtığın gözlerle bakıyorsun ama etraf alev içinde... Meğerse sen uyurken, kuzey kore neredeyse işgal edilmenin eşiğine gelmiş ve çıldıran kim jong un Avustralya ya 3 adet atom bombası atıyor. Dünyanın sonu gelsin diye. Bu olayı öğrendiğinde kalbin önce bir tekledi nefes alamadın, üzülmeye bile fırsatın kalmadı içinde sanki volkanlar patladı ve lavları kalbine sıçradı. Tanımsız bir şekilde öldün. Alalh rahmet eylesin merhumenin ruhu şad olsun efenim...
- 7 ay
Sus sen artık öldün :D
Diğer konusunda 936 cevap paylaştı. Aşka fısıldayan adam😂
12 Yorumla- 7 ay
Bir gün birisine aşık olacaksın, ama artık sen aşka değil o sana fısıldamaya başlayacak. Hislerini kaybeden zil zurna aşık bir hamsi gibi gitmiş olduğun tatil mekanında dibe doğru dalıp, nefesinin yetmeyeceği yerlere kadar daldığını geç farkedip aşkın gözünü kör etmesi sonucu boğularak can vereceksin. Allah rahmet eylesin...
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Dinginliğe önem veren bir insanım
11 Yorumla- 7 ay
Bir dağ evi kiralayıp bu sene tatilini orada geçireceksen. Sabah yürüyüşüne çıkmak üzere kulaklığını takacaksın ve o en sevdiğin şarkıyı dinlerken tracking yürüyüşüne başlayacaksın. Ağaçlar, dere hafif bir ruzgar esintisi eşliğinde huzuru druhunun derinliklerine kadar hissedeceksin... Derken şiddetli bir his ile arkanı döndüğünde son gördüğün şey bir boz ayısının sana doğru sallamış olacağı pençeleri olacak. Allah rahmet eylesin hakkım helal olsun...
s 7 ayBomboş özelliksiz bir çarım.
13 Yorumla- 7 ay
Bir sabah uyanacaksın ve yürüyüş yaparken apartmanın birinden düşen saksıdan son anda yanındakinin seni kendine doğru çekmesiyle kurtulacaksın. Arkadaşa bakıp derin bir oh çekeceksin ve gökyüsüne doğru bakarken üzerinize doğru gelen büyük klima motorunu göreceksin. Allah rahmet eylesin kendinle birlikte bir başkasının da ölümüne sebebiyet verdin.
- 7 ay
Hahahaha en iyisi buydu djdjdk
- 7 ay
@Günesinkadini Hak etti :D
Gizli Üye(36-45)7 ayKaradenizliyim :)
15 Yorumla- 7 ay
Ehehehe kesinlikle hamsiyi kılçığıyla birlikte lüpletirken, boğazına takılan kılçık sebebiyle nefessiz kalıp bu şekilde hakkın rahmetine kavuşacaksın sen uyy ahaa. Allah rahmet eylesin eminim iyi bir insandın :)
Cevap sahibi7 ayIğrenç intihar edeyim daha iyi :)
- 7 ay
Öyle yok öldün bi kere :D
Cevap sahibi7 ayE iyi Allah affetsin o zaman ne diyeyim:)
- 7 ay
Amin inş. D
7 aySinirliyim
13 Yorumla- 7 ay
Nalet olsun 10 saniye ile metroyu kacirdin. Halbu ki zaten uykuda kalmistin ve yalapsap hazirlanarak kostur kostur metroya yetismeye calismistin. Simdi 15 dakika daha bekle, halbu ki 15 dakika da saclarini duzlestirir ufak bir makyaj yapabilirdin... Zaten giden arac cok kalabalikti... Pff simdi mudurun senin gec kaldigini farketmemesi icin dua ediyor oldugun yerde cani SIKILMIS bir sekilse bekliyorsun... Istasyon doldukca doluyor bu ne arkadas herkes mi bir yerlere gitmek icin bu saati bekledi? Bu ne kalabalik... Hemen yanina davar tipli bir insan yaklasiyor hemen ardinda muhtemelen karisi ve bebek arabasinda 4-5 yasinda cocugu. Cocuk avazi ciktigi kadar bagiriyor annesi ve babasinin ise zerre umrunda degil. Ikiside telefona dalmis takiliyorlar. Senin ise basin sismis durumda. Sese dayanamiyorsun ve arkani donup annesine "cocukla ilgilenmeyecek misiniz? Cocuk kendini yirtiyor susturmak icin ugrasmayacak misiniz" diyorsun. Yaninda ki davar hemen kolunu tutyor ve diyor ki bana "sanene lan isine bak kadin" sen omuzunu silkip kolunu kurtariyorsun ve adama bir tane yapistiriyorsun. Tam bu sirada istasyon yaklasmakta olan metro aracinin ruzgariyla esiyor. Millet olan biteni gormesine ragmen sana arka cikmiyor. Tokat attigin adam sana kufurler ederek ustune dogru yuruyor tam bu sirada millet adami tutuyor, o sirada adamin esi sana hakaretler ediyor ve senin gorus acinda olmayan bir yonden seni itiyor tokezliyor ve raylara dusuyorsun. Son gordugun sey ise uzerine dogru yaklasmakta olan metro aracinin isiklari. Allah rahmet eylesin. Hakliydin ama sinirinin kurbani oldun...
- 7 ay
Tüh yapcak bişey yok
- 7 ay
:))
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayDuygusal
111 Yorumla- 7 ay
DIşarıda yağmur var, sağanak ve şimşek çok şiddetli çakıyor. Rüzgar sesi kapının ve pencerenin boşluklarından bir ıslık gibi evin içine giriyor. Işıklar ise bazen dıztt fızzt edip sönüyor 3-5 saniye sonra tekrar geri geliyor. Emel çok korkuyorum lütfen mesajımı alırsan bana gel, senden başka tanıdığım kimse yok... Dedi ve telefonu kapattı cooldüşünce... Memur olarak atandığı bu yeni kasabada sadece Emeli tanıyordu. Çünkü Emel de tıpkı cool düşünce gibi kasabaya henüz yeni atanmıştı öğretmen olarak,2 ay kadar önce.. Ve çok iyi biliyordu yeni gelecek olan kişilerin uyum sağlamasının zorluğunu. Şİmşekler çaktıkça cooldusunce irkiliyordu. İstanbul da bu kadar yüksesk sesli şimşekler yoktu çünkü. NE Emele dönüş yapıyor ne hava diniyordu. Yapacak bir şey olmadığını anladı ve gecelik elbiselerini giyip, sıcak bir kahve yaptı kendine bol sütlü... Eline en sevdiği polisiye romanını aldı ve okurken uyuyakalmayı umdu... Giriş katta idi dairesi zaten apartman da 4 katlıydı. Henüz komsularla tanısma fırsatını yakalayamamıştı ama Emel bu havada nerede olabilirdi ki akşam saat 7 den sonra hayatın bittiği bu küçük kasabada? Bir yandan arkadaşı için endişeleniyor bir taraftan da kendisi için korkuyordu... Henüz akşamlık perdesi yoktu bu yüzden 2 şeffaf perde takardı belli belirsiz hem içerisi hem dışarısından görünürdü her şey. Kitabını okurken sanki pencerenin önünde gölgeler görüyor şimşeğin aydınlattığı havayla da belli belirsiz sanki bir şeyler görüyor gibi oluyordu cooldüşünce... Korkmaya başladı ve kitabını da kapatıp battaniyeyi başına kadar çekip uyumaya çalıstı.
- 7 ay
Yav dün yağmur yağdı rüzgar azdı öyle arkadaşım yok komşuları es geç pek komşuluk yok burada
- 7 ay
Dur iş girdi araya devamı var saklnfalskj
- 7 ay
Xd
- 7 ay
Tamam iş bitti yazıyorum, ulan nerde kalmıstım dur bi okuyım ne sallamısm asfbasjk
- 7 ay
Evt de ilginç allah korusun ya
- 7 ay
Heh devam ediyorum... Birden bire şimşek daha şiddetli çakmaya başladı sanki dışarıda değil de senin yarım metre yanına düşüyor gibi ürkünç bir ses , içini titreten. Kulaklarını ellerinle kapatıyorsun artık. Sonra başına kadar çektiğin yorganın zemini görebildiğin o 3-4 cm lik boşlukta birden bire bir gölge görmeye başladın. Aman Allah ım ne bu? gözlerin fal taşı gibi açıldı bu gölge yavaş yavaş sanki geldi ve baş ucunda durdu. Garip fısıltılar kulağına neşrediyor bildiğin duaları okumaya çalısıyorsun ama sanki boğazın düğümlenmiş hiç bir şey söylüyemiyorsun. Alalh ım o ne hırsız mı yoksa başka bir şey mi? Ben cinlere inanmam ki? Peki ya ruh? Ya bubir Ruhsa? Lan ruhun gölgesimi olur ne bu derken birden bire arkanı dönüyorsun ve elinle battaniyeyi iyice kafana doğru çekiyorsun. Battaniyenin altında sen ve telefonun o kısık ışığı var. Sonra yavaş yavaş gözlerini açıyorsun ve yatağın içinde seninle birlikte korkunç bir sulilet görüyorsun. Bu sulilet ağzını kocaman açmış gösleri yukarı doğru bakıyor ve avazı çıktığı kadar bağırıyor orada kalbin artık iyice teklemeye başlıyor ve kalp krizinden gidiyorsun. Alalh rahmet eylesin...
- 7 ay
Üç harfliler var orası olmuyo ve dünde elektrik gitti devamı yokmu xd
- 7 ay
Eeheh yok şimdilik bu kadar :D Hem sen öldün sklfnfasj Çalısıyorum o yüzden uzun uzadıya salalyamıyorum ajfbask
- 7 ay
Devamı getirdin ama önceden Allah korusun ya
- 7 ay
Eheheh hayali olarak yaa Alahalla tabii ki Allah korusun
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Umursamazim
13 Yorumla- 7 ay
Bİraz zaman geçmiş ve 34 yaşına gelmişsin. Orta düzeyli bir beyaz yakalısın. Lüks bir rezidansın 21. katında yaşıyorsun. Gece saat 04.16 suları sanki yatağının altından biris sana tekme atıyormus gibi havalara zıplayarak uyanıyorsun. Kan ter içindesin ve yavaş yavaş eşyaların etrafa savrulduğu fark ediyorsun. Yere kapaklanarak depremm diye panikliyorsun. Dışarıda ise kulağa glen inanılmaz bir uğultu ve karmaşa sesi var. Çok korkuyorsun ve hemen yatağın yanına çömelerek bilidiğin bütün duaları okuyorsun.57 saniye sonra sarsıntı kesiliyor. Korkuyla ayaklanıyorsun ve yatağa oturuyorsun. Dışarıdan alarm sesleri geliyor elektrik yok her yer karanlık telefonunu yere düşmenin etkisiyle ışık saçıyor hemen onu alıyorsun perdeleri araladığında yaşadığın yerde sadece 8-10 binanın ayakta kaldığını görüyorsun. İnanılmaz yüksesk sesli bir haykırışla hayırrr diyorsun... Hemen paltonu kapıp dışarıya doğru merdivenlerdne iniyorsun. Neyse ki Rezidans çok sağlam bir kaç çatlak harici bir şey olmamıs. Bir yandan da telefonla sevgiline ulaşmaya çalısıyorsun ne hat var ne internet. Neyse aşağıya iniyorsun ve her yerde bir kosusturma bina yıkıntıları siren sesleri alarm sesleri bir taşın üstüne oturuyor ve sigara yakıyorsun aynı zamanda sürekli telefonunu kontrol ediyorsun internet var mı diye. Neyse internet bir 45 dakika sonra çok zayıfta olsa geliyor. Haber sitelerine girmeye çalısıyorsun sadece trt nin yayında olduğunu görüyorsun. Sunucu kırmızı alarm verip çok büyük bir tsunami dalgasının beklendiğini sölüyor. Sen bunu ciddiye almıyorsun. Alalh ın Ataşehirinde ne tsunaması deyip umursamıyorsun. Aslında gitmek istediğin çok yer var ama tüm binalar çökmüş bulunduğun yerden pek hareket edebilecek bir yerlere gidebilecek gibi de değils. n Aradan 20 dakika geçiyor ve çok büyük bir tsunami senin rezidansla birlikte seni de içine alıyor. Allah rahmet eylesin yerin mekanın cennet olur inş...
- 7 ay
Aminn :))
- Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı.
7 ayDuygusal biriyim
13 Yorumla- 7 ay
Bir gün Tibete gideceksin, orada güzel bir eğitim aldıktan sonra Çin'e shao lin tapınağına gideceksin ve orada bu işin piri olan keşişlerle birlikte meditasyon yapacaksın. Bu olay seni çok duygulandıracak. Doğayla bir olacaksın resmen bir çiçek olacaksın. Bu olay senin nirvanan olacak ve hıkık bile etmeden yüzünde bir gülümsemeyle öleceksin. Cenazen bile Türkiye ye ulaşmayacak. Allah rahmet eylesin biz seni iyi bilirdik.
- 7 ay
Haha ciddi olamazsın biliyorsn ben hep keşiş olmak isterdim aydınlanma yolunda yürümek çok hoş beni tarif ettn resmen umarm meditasyon yaparken ölmem
- 7 ay
İyice keyfine vardığın ve artık tatmin olduğun o an öleceksin deyip yumusatalım biraz ahahah. Keşiş olmak istediğini bilmiyorum ama meditasyonu sevdiğini biliyorum :)
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayEgoistim
13 Yorumla- 7 ay
Bİr gün tv de bir haber göreceksin. Bulunduğunuz şehre doğru bir göktaşı yaklaşıyor lütfen şehri olabildiğince çabuk boşaltınız diye. Sen bu çağrıya uymayacaksın ve gök taşının çarpmasıyla birlikte hakkın rahmetine kavuşacaksın. Çünkü sen savaş mavaş çıkar diye bir sığınak inşa ettirmiştin sana herkesin bu sığınağın seni bu göktaşından koruyamayacağını söylemesine rağmen siz ne bilirsiniz lan tırrekler deyip orada kalmayı seçeceksin...
- 7 ay
Helal olsun çok güzel öldürdün beni dkdks
- 7 ay
QWTRWQTWQ
Aşırı kıskancım
17 Yorumla- 7 ay
Sevgilinin doğum gününde ona surpriz yapmak için o işe gitmeden önce evinin önünde bekleyeceksin. Halbu ki o seni okula gittin sanıyor. Bir ağacın arkasına saklanıp onun kapıdan çıkmasını bekliyorsun heyecanla. Derkennn birden kapı açılıyor ve 2 tane güzel Rus karısı kapıdan gülerek çıkıyor sen Allahalla ne alaka demeden kapı kapanmadan hemen önce bir el kapıyı tutuyor ve hemen ardlarından sevgilin çıkıyor. Bulunduğun yerde kıskançlık krizine girip çatlayarak feci çekilde can vereceksin. Dünya bir güzellik daha kaybetmiş oldu Allah rahmet eylesin.
- 7 ay
En gıcık olduğunuz şey onlardır diye tahmin ettim ehehehe
- 7 ay
Ehehehe cahil erkek Rus aşığıdır :) Ayrıca her Rus güzel bile değildir :) Rusya da yaşamış birisi olarak söylüyorum. Bu arada biraz önce çatır çatır çatladın Ruslarımı konusacağız gerçekten :D
- 7 ay
Uzaktan her şey güzel :)
Gizli Üye(25-29)7 ayYaşının adamı ol la meymenetsiz
12 Yorumla- 7 ay
İnternette kendince troll yapıyorsun. Fotoğraf yok nick name sallamasyon, gizli ve anonim olduğunu düşünüyorsun. Fluencerların yayınlarına deep web te ki kiralık katillerin vs kol gezdiği sitelere girş ypaıp insanlara hakaret ediyorsun. Sana bstarf of web lakabı takmışlar. İnsanların canlı yayınlarına girip onlara ızdırap oluyorsun. Bir gün fluencer bir kızın yayınına girip onun eski ilişkisi hakkında olmayacak bilgileri ifşalıyorsun. Ailesi bunu öğreniyor ve kızı öldürmekten beter hale getiriyor. Kız seni takıntı haline getiriyor. Kendini hack konusunda geliştiriyor yazılım öğreniyor tüm hedefi seni bulup senden intikam almak. Neyse bir gün yine bir fluencer ın yayınına girip ''kalıbının adamı ol lan mymenetsiz kaç yaşında adamsın boş boş işlerle uğraşıyorsun falan '' yazıyorsun. Halbu ki bu kız da o an yayında ve ip nin açığa çıkarıyor. Aradan 5-6 gün geçiyor ve işsiz sapsız 400 kilo bir halde ekipmanlarının başında olan sesn siparişim geldi heralde diye yağlarının tuta tuta ayağa kalkıyorsun. Kapınındeliğinden kimin geldiğine bakıyorsun, ama kız göz deliğine namluyu dayamıs senin yanaşmanı bekliyor. Ne olduğunu bile anlamıyorsun en son hatırladığın şey o kızın yüzü ve silah sesi. Seni mezar bile kabul etmiyor cehennemde yanıyorsun. Alalh rahmet eylememiş benim hiç umrumda değilsin kanks. Senin de sonun böyle...
Cevap sahibi7 ayGüzel yazmışsın kanks be
7 ayMalim
13 Yorumla- 7 ay
95 yaşında ecelinle ölürsün
- 7 ay
Est. deme öyle. Bunu özellik olarak saymıyorum ama muhtemelen birilerine güvendiğin için ihanet edilecek ve pis pisine gideceksin diyeyim. Allah rahmet eylesin... İyilik mallık olarak adlandırılıyor bu devirde...
- 7 ay
Daha fazla mal olduğumu kanitladin Şu an sağol
Merhametliyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Eğlenceli bir teklif olmuş, kara mizah kokuyor 😄. Bize uygun bir özellik sorarsan "meraklıyız" deriz. Öyle bir hikaye yaz ki biz, yılların bilgi ve kavram tutkusuna kapılıp, evrenin en büyük sırrını çözmeye uğraşırken kaybolalım. Ormanda bir yazıt, bir kara delik ya da tarih öncesinden kalmış bir tuhaflık… Kim bilir, merak bazen tehlikeli yollar yaratabilir 🤷♂️🤷♀️.