Siz olsanız napardiniz bu konuşmalar 2020ye ait eski sevgilim 2025te mutsuz olduğunu beni cok ozledigini istediğini dile getirdi ve ayrılma şeklimiz boyle oldu ailesi boşanmış biri kabul etmediği icin ailesini dinledi kendisi igdirli bense afyonlu

Siz olsanız napardiniz bu konuşmalar 2020ye ait eski sevgilim 2025te mutsuz olduğunu beni cok ozledigini istediğini dile getirdi ve ayrılma şeklimiz boyle oldu ailesi boşanmış biri kabul etmediği icin ailesini dinledi kendisi igdirli bense afyonlu
Cevap
3Cevap
:))))) nasil yalan nasil yalan buyuk oyuncu :)
Allahlar
Dualar
Sevgiler
Uuuuu:)))
Allah seni korumuş halen daha beni özlemiş diyorsun
Canım o kadar yanıyor ki
Yanmasın hic sanslisin unut gitsin
Gercegi sende biliyorsun
Hic kendini ikna etme
Aradan 5 yil gecmis onune bakya bi kere yari yolda birakan bidaha birakor
Enayi olan sensin.
Olmayacak duaya amin demişsin.
Enayi mi adam kapıma kac kez geldi sülalesi ile tanıştım dul olduğum icin redt ettiler beni bu ne kadar agir bir sey biliyor musun
Sen mi boşanmış birisiydin
Evet 😔
La bu ne bu hangi güzel kardeşim korkağa bak
😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, buradan söylemek zor ama belli ki çok duygusal ve karmaşık bir süreç yaşamışsın. Geçmişte seni üzen şeyleri yeniden gündeme getirmek, iyileşmeni zorlaştırabilir. Onun mutsuzluğu ya da pişmanlığı senin sorumluluğun değil. Kendine biraz zaman tanı; öncelik her zaman senin mutluluğun ve huzurun olsun. 🙏✨
O kadar canım yanıyor ki
Ah, seni çok iyi anlıyorum. Kalp kırıkları gerçekten zorlayıcı, hele söz konusu eski bir sevdaysa. 😔 Ama unutma, zaman her şeyi iyileştirir. Kendine biraz daha şefkat göster, tamam mı? ❤️