Her şeyin belirli bir ölçüsü vardır elbette fakat özgürlük denilen şey haklısınız ki bizim ülkemizce bir kavram değil.
Açık giyinmeyi elbette severim, edepsizlik olarak algılayan insanlara cahil gözüyle bakmışlığım olur çünkü şort giyerim, bacağım açık diye insanlar demediğini bırakmaz bu ahlaksızlık değildir. Özgürlükle de nitelendiremeyiz bunu fakat insanlar ne giymesi konusunda özgürdür. Yargılayan toplumu oldum olası sevmem, öncelikle değişmesi gereken şey cahil insanların zihniyeti-daha sonrasında da değişen kıyafetler olsun :)23 Yorumla
Soran+1 yılaçık giyinemkden kastımın ne olduğunu anladığınız umud ediyorum bile bile erkeğin gözüne sokmakdan bahsediyorum
Soran+1 yılvucudunu sergilemekten herşeyin bir ölçüsü var bununda olmalı insanız biz değilmi hayvan değilizki
Soran+1 yıl
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsteyen istediği kadar eksilesin ya da karşı çıksın
Edep denilen bir şey var bir yerden sonra özgürlük yok. Burası Türkiye ya edepli giyineceksin ya da olanlara katlanıcaksın. Bir yerden sonra abartıdan sonra edepsizlik ve ahlaksızlık oluyor. Bu benim düşüncem105 Yorumla
Soran+1 yılheh işte teşekkür ederim bende o edepten bahsediyorum işte hayvanlarda edep olmaz ama
Soran+1 yılyoo hayvan diyorum ben görüşüm bu benim mehmet akifde öyle diyor
Soran+1 yılteşekkür ederim...
+1 yılbir kadının özgürlüğünü arap bozuntularının gelenekleriyle kısıtlayacaksan eğer aynı gelenekleri seninde dikkate alman gerekiyor, yani git arap kandurası al ve giy bir erkek olarak oranı buranı göstermek zorunda değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman kadınları seks objesi gibi göstterip erkeklere bizi seks objesi olarak görmeyin diyemezsin?
- +1 yıl
bu senin içinde geçerli dar kot giyip kasık bölgelerini veya dar tişört giyip göğüs bölgelerini kızlara göstererek bak ben bir seks makinesiyim demeye hakkın yok bu durumda arapların erkek kıyafetlerinden giymek gerekecek uzun beyaz çarşaflardan..
Lanet olsun boynuz kulağı geçermiş araplardan daha aşağılık bir toplum oluyosunuz, araplarda hiç değilse özgürlük kısıtlamaları toplum genelinde geçerli türkiye de ise sadece kadınlarda, peki soruyorum siz türk erkeği bozuntularına ne sanıyorsunuz kendinizi?
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/pRGWJN.jpg
Ahlaksizliktir.33 Yorumla
Soran+1 yıleiz cevap için senden özür dilerim sen olmalıydın saol kardeşim alaha emanet selametle
- +1 yıl
Estağfurullah. Önemli değil.
ALLAH ' a emanetsin.
Soran+1 yılallah zalimler topluluğuna karşı bize güç ve sabır versin kardeşim eyvallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılOy vermiyorum cunku iki cesidi var acik giyinmenin..
bir cesidi ozgurluktur biraz uc noktaya kadar varabilir ama bir siniri vardir
bir cesidi ise neredeyse ic organlari gosterecek duzeyde bir giyim tarzi onuda ozgurluk olarak gormuyorum malesef. Ve neden kendi turum teshircilige bu kadar merakli ve neden kendini sadece seksuellikle sevdirmeye begendirmeye calisiyor diye bir soru takiliyor aklima belki geri kafalilik diyen olucak ama herseyin bir siniri olmali diye dusunuyorum :/24 Yorumla
Soran+1 yılişte bundan bahesdiyorum bende kadınlar hem diyorlarki erkek kadını seks objesi olarak görüyor mal gibi görüyor diye dert yanarlar hemde kendilerini seks objesi olarak göstermekten vazgeçmezler bu nasıl bir ironidir analaamakda zorlanıyorum tşkler
- +1 yıl
Kadinlari anlamak cidden cok zor :)
Soran+1 yılben bıraktım zaten o işi pes ettim ama zamanı gelince de taşı gediğine koyarım :D tşkler tekrar
- +1 yıl
Hahah rica ederim :)
+1 yılKesinlikle ahlaksızlıktır. Bizim kültürümüzde, ahlaki degerlerimizde açık giyinmenin yeri yok. Zaman geçtikçe ahlaki değerlerimiz köreliyor ne yazık ki...
63 Yorumla
Soran+1 yılaçık giyinemk değil konu ona takılmayın tama oda var ama burada bahsedilen asıl öenmli olan konu teşhircilik bu bence normal değil ve olmamalı
Soran+1 yılneden aklı yetmeyen cevapları verenler hemen engelliyor kaçıyor kaçarak birr yere varamazsın @AppleCrow tahammülün yoksa neden buradasın
- +1 yıl
Haklısın kesinlikle sana katılıyorum
Diğer konusunda 499 cevap paylaştı. Mehmet Akif Ersoy du yanlis hatirlamiyosam demiski "Medeniyet dedigin acmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni." O misal..
61 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Sevdiğim hatun açık giyindiği zaman kaç kişiyle kavga ettim davalık oldum hapise girdim, denetimli serbestlik devam ediyor. A2 ehliyetime el koydular ve hatun aldattı beni :) bende birşeylerin farkına vardım hayatımda böyle kadın istemiyorum. Başkalarının dikkatini çekecek, tahrik edici giyinecek ve başımızı belaya sokacak insan yanlış insandır. İlişkiler yıpratmaz yapıcı olur sağlıklı olan budur. Hayatınıza aldığınız insana dikkat edin. Yarın bir gün onun için uzun yıllar hapiste bedel ödersiniz gençler.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. açık saçık giyinmek değil, nasıl giyineceğine karar verebilmek özgürlüktür. açık giyinmek bir tercihtir.
25 Yorumla
Soran+1 yıloff açık saçık değil teşhircilik konumuz
Soran+1 yılnasıl yani teşhircilik normal mi yani?
Soran+1 yılaanlıyorum seni !
+1 yılBen antalya da yaşadığım. için açık giyiniyordum çünkü hem sıcak hem rahat bir yer erkek arkadaşım rahatsız olduğu için artık dikkat ediyorum açıkçası böyle daha özgürüm bir mekana gittiğimde salyalarıyla beni süzen sapiklarla ugrasmiyorum
115 Yorumla
Soran+1 yılanlatamıyorum galiba açık giyinemk değil sorun teşhir etmek
- +1 yıl
Yok ya niye öyle bir derdimiz olsun ama sırf dikkat çekmek için giyinenler de vardı çünkü başka türlü ilgi toplayamazlar
Soran+1 yılheh işte bende onu diyorum ayrıca madem teşhir etmek vucudunu ahlaksızlık değilse tecavüz etmekde ahlaksızlık değil özgürlüktür bence
- +1 yıl
Yahu öyle saçmalık mi olur bir iki laf atınca egosu tatmin oluyo diye kiz açık giyiniyosa gidip rizasiz zorla şey mi yapmak lazım gitsin yavsasin tamam da tecavüz diyosun tecavuzzz !!
Soran+1 yılbende diyorumki kimi laf atar kimi yavşar kimide tecavüz eder tecavüzü savunmuyorum ama kadın kendini bir seks objesi olarak gösterirse erkekde onda seks arar çünkü karşısındaki kadın erkeğe seks objesi olduğunu gösteriri
vucudunu teşhir eden karşıdan ne bekler buna cevap veririmisin? vucuttan kastım cinsel bölgelerini gözüne gözüne sokan kadından bahsediyorum- +1 yıl
demek istediğini anladım ben. Birisi kendi vücudunu kendi istediği kişiye veya kişilere kendi istediği oranda kendi istediği şekilde gösteriyor diğeri kendisine ait olmayan bir vücuda rizasizca tecavüz ediyor. Anlatabildim mi? Diğeri diye bahsettiğim canavarın özgürlükle alakası yok diye dusunuyorum.
Soran+1 yıloff tamam tecavüzü özgürlük olarak görmuyorum sorumun cevabı bu değil sorumun cevabını veri, rimisin lütfen
Soran+1 yılbunlarda kızların düşünceleri kızlar yapınca sorun yok erkek yapınca sorunmu oluyor
www.kizlarsoruyor.com/.../q2570824-kizlara-soruyorum-bu-soruyu-hayal-ettigin-asik-oldugun-arzu-ettigin- +1 yıl
Yorumumu alttaki görüşe yorum olarak yazdım yanlislikla ordaN oku :D
Soran+1 yılokduum ben tecavüzü savunmuyorum sadece kapıyı açık bırakırsan hırsız girer diyorum anlamak istemiyorlar ama
Soran+1 yılkapıyı az açarsan hırsız görmez,,,, ve girmez ama sonuna kadar açarsan girer ve soyar olması gereknde bu bence sonrada kapıyı açanda suç yok dermişler yalan
- +1 yıl
Sen de anlamissindir umarım
Soran+1 yılben anladım ama kıza bakarmısın çıplak vucut görünce tahrik olmak suçdur diyor
- +1 yıl
Pff sen hukuk filan okuma sakin çünkü ben okuyorum :D
Soran+1 yılyok hukuk uzak bana ama senin okumana sevindim normal insanlara ihtiyacımız var
Müslüman ülke sonuçta belli kurallar var uymayan da sonuçlarına katlanır yani dapdar şortla minilerle falan çıkıp sonra bana bakıyor erkekler demek kadar saçma bir durum yok:)) ben bile bakıyorum çünkü totoları açıkta
11 Yorumla- +1 yıl
Sapık olduğun için bakıyorsundur :) çok istiyorsan p*rno izle bende senin anneni kapalı olduğu gizemli bulup istekli istekli bakayım nasıl olur 😉
Herkes ne yapmak ne giymek istedigi konusunda serbesttir ama kesinlikle ozgurluk degildir edep onemli sey cok acik giyinmeye bende karsiyim...
11 Yorumla
Soran+1 yıltşkler
Tamamen özgürlüktür kadın içinde erkek içinde. her birey özgürdür isteyen kara çarşafına kapanıp gezer isteyen bikinisiyle gezer hergesin hayatına kimse garışamaz yani :D
110 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sende kendini teşhir et ve vucudunu sergile madem özgürlükse
- +1 yıl
Dilerse yapar.
Soran+1 yılyapamaz bunu hepimiz biliyoruz bu işi kadınlar yapar
- +1 yıl
Çok saçma ve mantıksız konuştun şu an isteyen istediği gibi giyinmekte - davranmakta özgürdür diyorum ozaman sende kendini teşhir et diyosun seni ilgilendirmez benim ne yapıp yapmiyicağım herkez istediği gibi giyinir soyunur kimse karışamaz sende çok meraklısın heralde insan vücuduna bu kafayla gidersen bir şeye sap olmazsıns en devam et böyle
Soran+1 yılsana son bir soru, ama doğru cevap vermeyeceğini bildiğim için sormuyorum, ya da dur sorayım bakalım ne diceksin dürüst olabiliecekmisin?
karşında bir kadın var güzel alımlı bir kadın evde yalnızsın gögüs dekoltesi var kadının ve mini eteğini giymiş bacaklarını filmlerdeki gibi ayırıp sana gösteriyor iç çamaşarını ne düşünürsün böyle bir durumda dürüst ol ama aklından yemek yemek geçmez dimi? ama wcye gidebilirisn :D
Soran+1 yılo haldeki kadının aklından cinsellik geçmediğin düşünmek akıl yoksunluğudur. dürüst ol demiştim sana ama cevabımı aldım... ben başka sorum yok sanık sizindir hakim bey :D
Soran+1 yılo zaman kadınları seks objesi gibi göstterip erkeklere bizi seks objesi olarak görmeyin diyemezsin?
+1 yılAhlak sadece islam çevresinde gelişmez. Çıplaklıktan tahrik olmak da doğal bir şey değildir.
213 Yorumla
Soran+1 yılislamdan bahseden yok ahlak her yerde ahlaktır
tecavüz de özgürlük olmalı teşhir etmek özgürlükse
Soran+1 yılçıplaklıktan tahrik olmak normal değilmi? sen gerçek olamayacak kadar hayal ürünü olmalısın ya da yaşadığın yer dünya değil dünyada çıplaklıktan tahrik olmayan bir birey göster bana ben olmam deme dürüst ol
- +1 yıl
Tecavüzü savunarak seviyeni belli ettin. İstediğin kadar iğrenç fikirlerini savun, açık giyinene birşey demezler ama tecavüz etmen yasal değil. Düşünebilen insan da aradaki farkı anlar. Senin gibi dinci yobazlar yüzünden insan doğası da bozuldu.
Soran+1 yılsende teşhiri savunarak niyetini belli ettin teşhiri normal gören tecavüzüde normal görmeli bence farkı yok ikisininde diyorum anladınmı di, cem ama nerdeeeeeeeee
- +1 yıl
Anlamamakta ısrar ediyorsun? Gideceğim şeyi seçmek benim en temel özgürlüklerimden bir ancak sen kimse açık giyindi diye tecavüz edemezsin, öyle bir düşüncen varsa da hiç uğraştırmadan akıl hastanesine git. Ülkeyi yeterince nefret edilecek hale getirdiniz.
Soran+1 yılbu neye benziyor biliyormusun aç olan bir insana gözlerinin önünde kızarmış tavuk yersen ve sende yeme dersen bakma dersen ona engel olamazssın ve bu insanın doğasında var kimi tecavüz etmez eve gider onu düşünür mast yapar kimi laf atar kendini tatmin etmek için kimi kendine hakim olamaz tecavüz edr ben yapılanı savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diye sorarlar adama
üşüyen bir insana mont, kaban göster ve ona dokunma de bakalım ne olacak gösterirsen o montu alıp giyer medeniyet açmaksa aç ama açınca onun neler getireceğini ve adamın gözünün içine sokarsanda sonuçları bunlar olur diyorum anlama- +1 yıl
İslam ülkelerinde bütün kadınlar ninja gibi geziyor da ne değişiyor? Benim yaşadığım ülkede herkes istediğini giyiyor ve taciz/tecavüz oranları Türkiye ve Iran gibi ülkelerin çeyreği bile değil. Sorun beyninde ve bunu kabul etmek istemiyorsun.
Soran+1 yılsana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zorsenle uğraşmıycam yazdıklarımı oku ve umarım birşeyler anlarsın o kadr
- +1 yıl
Potansiyel bir tecavüzcü ile daha fazla tartışmayı düşünmüyordum zaten.
Soran+1 yıldürüstçe bir soru sorucam sana ama dürüst ol tamam mı? hayalindeki erkek karşında duruyor ve sana kendini vucudun gösteriyor arzu ettiğin bir erkek, düşüncen ne olurdu ama dokunmanı istemiyor sadece izletiyor sana kafandan neler geçerdi onu merak ediyorum hiçbirşey geçmez deme kendinide bizide kandırma dürüst ol
Soran+1 yılbirde bu cevaplara bakıp yorum yap lütfen :D gerçekler bunlar işte
www.kizlarsoruyor.com/.../q2570824-kizlara-soruyorum-bu-soruyu-hayal-ettigin-asik-oldugun-arzu-ettigin- +1 yıl
Hayatımda ilk defa bir kızın ağzından böyle bir cümle duydum daha doğrusu okudum. Bence durum böyle değil yani bir erkek çıplak bir kadına bakıp tahrik olabilir ama bir kiz belki anatomisi gereğidir belki toplum böyle empoze ettiği içindir bilmiyorum yani belki de sadece ben boyleyimdir ama çıplak bir erkeğe bakıp tahrik olamaz :) sonuç olarak tecavüz eden erkek de bu yorumları yapan kızlar da ya şaka yapıyorlar ya da farklı bir canavar tarzı
Soran+1 yıl@denizdeakşam beni anladığını umuyorum ne demek istediğimi
açık seçik giyinmek özgürlüktür onun erkek arkadaşı içinde genişliktir... sevdiği kızın bedenini kendinden başka herkese gösteren bir sevgilisinin yaratmış olduğu genişliktir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı çarşafa girmiş bir kadın nasıl ilkel, gerici, yobaz değil ise açık giyenen kadında ahlaksız değildir.
17 Yorumla
Soran+1 yılaçık giyinene lafım yok teşhircilik edenle benim sorunum bile bile gözünün içine vucudunu sergilemekten bahsediyorum anlamıyorsun soruyu ve güncellemeyi iyi oku
Cevap sahibi+1 yılKapalı çarşaflı giyinip insanları tahrik etmek amacı ile kıvırta kıvırta yürümek gibi o da bir ahlaksızlıktır.
Çünkü niyet farklı.
O nedenle açık ya da kapalı farketmiyor bu durum ahlaksızdır.
Soran+1 yılçarşaf giymenin neyi ahlaksıklıktır ya da neyi seni tahrik eder
Cevap sahibi+1 yılAçık giyinen insan rahat ettiği için giyinebileceği ve başkasını tahrik etmek gibi bir niyeti olamayacağı gibi, kapalı , çarşaflı giyenen insanların da başkalarını tahrik etmeme niyetinde olamamasıdır.
Açık kadının kötü bir düşüncesi ve niyeti yoktur, kendini rahat hissediyordur.
Kapalı bir kadının da niyeti kötüdür, kapalı olsa da yüzüne sürdüğü makyajlar, bakışlar, kıvırtarak yürümesi bile insanı tahrik eder.
Niyet önemli olan.
Soran+1 yılçarşafla tahrik olan bence sen teksin ve numuneliksin kardeşim normal biri değilsin sorunun çok ulu ve büyük ata
Cevap sahibi+1 yılKadın kapalı örtüler altında kıvırtarak yürürse niyeti kötüdür ister istemez seni tahrik edebilir.
Zaten İslam'da dinimizde kadının sesi haram diye düşünenler yok mu?
Kadınların dışarı çıkmasını istemeyenler yok mu?
Ben tek değilim.
Ben açıktan da tahrik olmam, kapalıdan da eğer niyeti tahrik etmek ise o zaman başka kapalı da olsa, açıkta olsa insan tahrik olup etkilenir.
Nerden bileceğiz orasını burasını açmak için açık giyindiğini?
05 Yorumla
Soran+1 yılgörünen köy senin kılavuzun karga ise göremesin ama dimi?
Soran+1 yılatı alan üsküdarı geçti... sür eşşeğini niğdeye :D zekan fena değil
Soran+1 yılfena değil yalandı zekan 0-12 yaş ben yaşarım ölürüm sen ölme emi
Aynı mantıkla böyle Paylaşım yapman özgürlükte benim seni öldürmemde özgürlük Olmalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılgel öldür beni bakalım kim öldürüyor seni?
Gizli Üye(30-35)+1 yılahlaksızlıktır hele ki belli bir yerden sonra tamamen böyledir
21 Yorumla
Soran+1 yıltşkler
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz. Ben şu şekıl giyinirim bu bayan şu şekıl giyinir.
010 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın... ama edp denen bir şey var dimi insan oğluna ait olması beklenen ama ait olamayan edep yahu?
- +1 yıl
Ya ben işin şakasına dedim ama. Benim görüşüm şu; açık seçik giyinmek denince direkt akıllara kadınlar geliyor. Erkekler de kendilerini teşhir ediyorlar ama kimse bu durumdan rahatsız değil. Eğer erkekler istedikleri yerde istedikleri gibi giyiniyorlarsa bizde giyinebiliriz. Özgürlüktür
Soran+1 yılerkekler istedikleri gibi giyinre bir örnek sen ver bende kadınlara veriyim bakalım hangisi daha bartılı tamam
- +1 yıl
Erkekler yazlık yerlerde veya kadınların yanında üstü çıplak (yarı çıplak) gezebiliyor ama kadınların en ufak bir dekoltesine teşhircilik diyorlar
Soran+1 yılerkeklerin na mahrem bölheleri kgöbeği ile diz kapağı arası yani kadınlar göbek ve diz kapağı arasındaki ler dışında görürseler bu normal ve haram değil anlatabiliyormuyum erkek kadın eşit olamaz bu konuda
- +1 yıl
Normal mi ondan da kadınlar tahrik oluyor. Eğer işe bu açıdan bakarsan erkekler de öyle giyinemez ben zaten giyinmesinler demiyorum isteyen istediği gibi giyinir bunda kadınlar da dahil. O onun bileceği iştir kimseye ahlak bekçiliği yapmayın
- +1 yıl
Öyle dediğimi nerden biliyorsun ki? ;)
Soran+1 yılyanlışlıkla sanada gönderdim kardeş kusura bakma affet
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılözgürlük ile ahlaksızlık arasındaki ince çizgidir
13 Yorumla
Soran+1 yılheh işte bende onu soruyorum ama bunu özgürlük olarak görenlerde var o zaman bende yolun ortasında çırılçıplak gezeyim dimi ama madem özgürlükse bu
- +1 yıl
Hayır kesinlikle bunun bir sınırı vardır gostermek icin cabaliyorsan ahlaksizlikdir ama her zaman acik giyinmek seksi yapmaz insanı bakışlar bile yeter bazen
Soran+1 yılaynen bence de
Herkesin hayatina kimse karisamaz. :)
13 Yorumla
Soran+1 yıletki tepki olunca karışsın istiyorsun ama
Soran+1 yıltecavüz etmek özgürlüktür diyorsun yani bence yanı ikside
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeşhircilik sapıklıktir.
10 Yorumla
+1 yılfantazi meselesi canım karım külotsuz etek gıyer kıme ne o bızım fantazımız
01 Yorumla
Soran+1 yılSen normal degilsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalık bir anlamı yok amaç ne
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim amacım teşhiri özgürlük olarak görmenin yanlış olduğu ve tecavüzlerin önüne geçilmesi gerektiği sen birini tahrik edersen onun karşılığını muhakkak alırsın senin amacın nedir?
Cevap sahibi+1 yıl:S bende açık giymenin saçmalık olduğunu söylüyorum
Soran+1 yılyok canım açık giyinemk den kastım benim teşhircilik açık giyienen saygılıyım ama ölçülü olması lazım bence
+1 yılBu bize tanınmış bir haktır, özgürlüktür.
110 Yorumla
Soran+1 yılteşhircilik özgürlükmüdür yani peki sende yapıyormusun teşhiri?
- +1 yıl
Teşhircilik yanlış bir adlandırma. Bir kız bacağı göründüğü için kendini teşhir etmiş olmaz. Kadınların doğalarında bulunan güzel görünme dürtüsüdür bu. Mazur görülmeli. Kabul edilmeli. Erkekler de küpe takıyor saç uzatıyor. Onlar nasıl erkeklerin yakışıklı görünme arzusu ise bu da kadınlarınki.
Soran+1 yılbenim ne demek istediğimi anlamıyorsun teşhirciliğin o olmadığını biliyorum ama teşhircilik diye bir şey de var bile bile göstermekden bahsediyorum ben anladın
- +1 yıl
Şu gözün önüne serenlerden bahsediyorsun. Anladım. Onlarınki ahlaksızlık değil bence. Kendini küçük düşürme çabası. Saçmalık. Zaten o tiplerin ne olduğu biliniyor. Burada yazmayacağım. Onların da işi o. Öyle demen gerek.
Soran+1 yıl@cansuateş aynen senin o deiğin tiplerden bence saygılar
- +1 yıl
Bence değil. Söylediği mantıklı. Kimin nasıl yorumladığını bilemiyorsun.
Soran+1 yılama sen dedin öyle tiplere ne dendiğini bence o..
Soran+1 yılsanırım haklısın göstermeyi seven insanlarda var?
- +1 yıl
O insanları değerlendirmeye gerek yok. İşlerinin gereği de geç bence :)
Soran+1 yılhaklısın sustum
+1 yılKişiye göre değişir
03 Yorumla
Soran+1 yılsana göre
- +1 yıl
Bana fikrini söyle dendiğinde bana göre olan kendi fikirlerimi söylerim, başkalarınkini değil
Soran+1 yılbende senin fikrini söylüyorum başklarının fikrini sromadım söyleme zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılahlaksızlık dır
20 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler, sana ne, adamsan gözünü kapa
27 Yorumla
Soran+1 yılteşhircilik özgürlükmüdür yani peki sende yapıyormusun teşhiri?
- +1 yıl
seni tahrik etmek için açılıp saçıldığımı nereden biliyorsun abazan ya da sana bir yerlerimi gösterme peşinde olup cinsel yönden haz ve doyuma ulaştığımı? Sevdiğimden ( tarz meselesi) short ve yahut mini etek giyiniyorum, ama sokakta da görüyorum ki senin gibi sapkınlık peşinde olan boş tiplemeler yanlışa çekiyor, türlü tiksinç fanteziler kuruyorsunuz kim bilir, bakma sen de kardeşim, baştan aşağı süzersin burada gelip namustan şereften bahsedersin, bu senin yaptığın namus göstergesi mi?
Soran+1 yılhayvanların zevkleri için geçerli bu durum bence insanlarda ahlak ve edep olmalı ama sende yoksa sorun senin
- +1 yıl
bu zihniyetinle hayvandan daha aşağılık bir yaratık olduğunu düşünüyorum, sen bana ahlak ve edepten bahseden en son kişi bile olamazsın, Eic a bak bir de kadın olacak, sen ve öyleleri toplumun yüz karası işte, sabaha kadar sövsem kafi gelmez, tek açık giyinenlere mi tecavüz ediyorlar, herifin kapalıya zaafı oluyor kırk bin fantezi üretiyor o zaman sana tecavüz etmek de farzdır
- +1 yıl
sulu aulu bır seftalı gormek ınsanın ıhtahı kabarır acıkırsın, gozumu kaparsaam ondekı tampona carpablırım
Soran+1 yıldüşüncelerime tercüman olmuşsun yakışklı eyvallah
+1 yılEdep yoksunluğudur.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yılahlaksızlık
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözgürlüktür
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri