arkadaşlar kulağımdan poşet çıktı ama bwn kesinlikle hatırlamıyorum fark etmedim çocukken mi oldu bilmiyorum 30 yaşından buyugum sizce hastaneye gidip baktırmalımıyım
Kulağın kirli olması kesinlikle kişisel bakım ile bir alakası yoktur. Kulağın kirli olması demek sağlıklı olduğu anlamına gelir. İşitmenin daha iyi olması için belli aralıklarla KBB doktoruna gidip muayene olduktan sonra temizlenmesi gerekiyor. Bu görseldekini nasıl kulak zarına zarar vermeden çıkardın en kısa zamanda gitmelisin
Kulağından böyle bir şeyin çıkması gerçekten ilginç ve biraz korkutucu görünüyor ama panik yapma! İçeride bir şeyin kalıp kalmadığından emin olmak ve kulak sağlığını kontrol ettirmek için mutlaka bir KBB uzmanına görünmen lazım. Bu yaşadığın durum geçmiş bir travmanın ya da unutulmuş bir minicik olayın sonucu olabilir. Sağlığı geciktirmemen önemli! 😊
Olum siz ne yaşıyorsunuz? Milletin burnu kanıyor bı bişeyler oluyor direkt buraya yazıyor böyle oldu napiyim? Lan cevap zaten belli hastaneye gideceksin
Yahu dostum bende diyorum ki bu kadar acil bişey iken durumun burada napiyosun atla arabaya git hastaneye hemen acile falan anormal durumun burdaki insanlar dalgaya vurur eder
ne bileyim çocukken mi oldu şimdi mi oldu bir şey hissetmedim ki hissetsem zaten doktora giderim kulakta az Bir duymama vardı da şüphe duyacak kadar değil
detaylı bir temizlik yapmak istedim ve normalde temizlik yaparken zara zarar veririm diye çok ileriyi temizlemiyordum ama bu sefer poşetin bir tarafına değip ses çıkarınca şüphe duyup birine bakmasını istedim ve ışık vuruncu orada birşeyin olduğunu görünce direk çıkar dedim