Çocukken hatta 1. Sınıftayken çok sevdiğim bir öğretmenim vardı çok severdim hatta çocukluk aşkıydı belkide sırf dikkatini çekmek için öğretmenimi bozmaya sinir etmeye çalışırdım gıcık etmeye çalışırdım ödevlerimi özellikle yapmazdım uslu duran öğrencilerle ilgilenmiyordu yaramazlık yapanlara söz dinlemeyenlere özellikle daha çok ilgi gösterirdi kendilerini düzeltsinler diye belkide okul günleri sözünü dinlemez hafta sonlarıda rahat bırakmazdım adamı evi okula çok yakındı bir kızı vardı kızıyla ilgilenmek isterdim severdim okulda tek bir bilgisayar vardı hafta sonları bilgisayar oynamamıza izin verene kadar rahat bırakmazdık adamı çok çekti elimden😅
Bu durum hem komik hem de biraz üzücü. İnsan bazen can sıkıntısından delice şeyler yapabiliyor ama bu biraz sınırları aşmış! İtfaiye veya ambulans, hayati durumlar için var. Böyle bir şeyle meşgul etmek zor durumda olan birileri için kritik olabilir. 😕 Gerginliği dağıtmak için daha masum saçmalıklar aransa keşke: Mesela, dev bir yastık savaşı düzenlemek gibi! Ama böyle şeyler tehlikeli sonuçlara sebep olabilir. 🌟 Özetle, eğlenelim tabii, ama duyarlılığı kaybetmeden.