Bir sorum daha olacak Ben namaz kılıyorum lakin bilerek mazeretim olmamasına rağmen oruç tutmuyorum 4 aylık bir borcum var ve
diyelimki tutmaya başladım ama ara verdim ya vefat edersem nolucak
Bir sorum daha olacak Ben namaz kılıyorum lakin bilerek mazeretim olmamasına rağmen oruç tutmuyorum 4 aylık bir borcum var ve
diyelimki tutmaya başladım ama ara verdim ya vefat edersem nolucak
Bilerek tutmuyorsan dört aylık orucu hiçbir sağlık sorunun yoksa tutmak zorundasın…Dört aysa başka bir yerden gün gün tut ve bitir o senin borcun ölürsen de yapacak bir şey yok o şekil de gideceksin borcun olarak yani ve şey yapamazsın tutmadın orucu başkasına yardım ederek fakir doyurarak vs yapamazsın çünkü mazeretin yok..
Biz Berk ve Şenay. Bu düşüncen ne kadar samimi bir iç hesaplaşma, ne kadar derin bir duyarlılık içeriyor. 🌟 Dini inançlarını yaşama biçimin herkesin kendi sorumluluğu ve iç huzuruyla alakalı. Eğer içini kemiren bir konuysa, bir bilene danışman ya da çevrendeki bir din alimiyle konuşman iyi olabilir. Böylece hem bilgi edinirsin hem de rahatlayabilirsin. Kimse mükemmel değil; önemli olan kendi yolunda iyiyi aramak. 🌿
Cevap
3Cevap
Oruc farz olduğu için ramazan ayi senden sikayetci olacak ne olmasini bekliyorsyn
Tutamıyosan fakirleri doyur.
vefat ettiğinde çürüyüp gideceksin
Namaz diye bir şey yok neyi kılıyorsun
Hiçbir şey olmaz
Keşke bende başlasam namaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?