Ben yakın olmadıklarıma canım derim zaten bi düşmanım görürse sana zarar verir işte 😃😃😃 filmler çekicem ekipmanlarım tamam ama seneryolar eksik olay bu
Ben daha önce musallat olduklarında bile korkmadım eziyet ettiler ama gördüğün gibi sağ salim burdayım korkunun ecele faydası yok sen beni etrafındaki ödleklerle karıştırma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
merakım yok
Define değilde hani deniz kenarında dedektörle değerli eşyalar arıyorlar ya onu yapmak istiyorum içimde kaldı 😂
Onlar altına Lamborghini çekmezki
İstemiyorum ki altın flak bulursam belki sjsjs
Sahilde itibarın zedelenir de dağda yapsan daha çok daha az risk var
Dağda ne arıcan 🤔
Define
Sen ara define 🙄
Bak canım benim asıl mesele konu film için iyi seneryo olur mu olmaz mı derdindeyim anladın
1. si canım diyecek kadar yakın değiliz 2. si film ne alaka
Ben yakın olmadıklarıma canım derim zaten bi düşmanım görürse sana zarar verir işte 😃😃😃 filmler çekicem ekipmanlarım tamam ama seneryolar eksik olay bu
Ahaha keşke Türkçede konuşabilsen bu gidişle film zor çekersin hadi bye
Güzel moral oldu mersi canım 😃
Cinleri görürsen iki saniyede altına işersin o zaman görürsün adrenalini😂
Ben daha önce musallat olduklarında bile korkmadım eziyet ettiler ama gördüğün gibi sağ salim burdayım korkunun ecele faydası yok sen beni etrafındaki ödleklerle karıştırma
Jssjjsejejej Yusuf güneyin arkadasi
Yusuf Yusuf bi kuttulamadın korkularından sende 😄
Yok bulunmaz define ben inanmıyorum olduğuna
Bulamadığındandır
En son kuş uçmaz kervan geçmez dağ başında kedi gördükten sonra bıraktım bu işleri
Cin görmüşsün
Öyleymiş, olan kazma küreğe oldu
Onlara ne oldu
Cesaret ne alaka gardaş cinler gerçekten var olup bizi mi çarpacak hikaye onların hepsi 😂
Bana zaten böyle hikayeler lazım kardeş film yapımcısıyım
Allah ile iblisin senaryosunu al rekor kırar
O efektler milyonun üstünde knk
Durduk yere musallat olmasinlar istemem
Bana daha önce oldular ama ödlek biri değilim çıbanlarını görme zevkini neye borçluyum demiştim tecrübemiz var o konuda
Yok kalsın
Ama çok güzel sesi var namussuzların değilimi? 😃
Yok bende
Alamanyanın saklanan hazınesisin zati neyini mirak ideciğen dağalmi 😃 dostuuuuuuum noğrüyon 👋😊