Ben namazların kazasını kılıyom nafile namazda kılıyom sünnet ve nafile namazlar farz yerine geçermi
birde tutabildigim oruçlarının kazasını tutucam işşallah tutamadıklarımız nolacak
Hanefi mezhebindenim birileri beni aydınlatsın
Ben namazların kazasını kılıyom nafile namazda kılıyom sünnet ve nafile namazlar farz yerine geçermi
birde tutabildigim oruçlarının kazasını tutucam işşallah tutamadıklarımız nolacak
Hanefi mezhebindenim birileri beni aydınlatsın
İbadetlerin kazası ancak hastalık, unutma, meydan savaşı ve uyku durumlarında mümkündür. Bunun dışında hiçbir şartta bir ibadetin kazası olmaz. Kazası olmaz ama tevbesi mümkündür. Bilerek eda edilmeyen farz ibadetler için ALLAHA tevbe etmek ve bağışlamasınu umut etmek gerekir. Başka da dinen yapılacak hiçbir şey yoktur.
Cevap
8Cevap
Her vakit namazından sonra o vajtin kazasını kıl. Boyle boyle boşluğu kapatirsın.3 yilda 3 yillik kaza namazınıda cıkarmış olursun. Nafile namazlar sevap hanene yazılır. Kaza oruclarınıda istersen her yıl kışın tut.
Ya kaza namazlarını tamamlamadan kaza oruçlarını tamamlayamadan vefat edersem nolacak Allah geçinden versinde
Sen dogru yol üzerinde ol. Yukarı doğru ivme çiz Allah senin gunahlarını bile sevap sekkinde yazar. Onemli olan dosdogru istikamette olmak
Ben bu soruya cevap verdim ama o erkek profiliydi 😂😂
Ben aslında kızım yanlışlıkla erkek profiline basmışım düzeltemedim yeniden açmak zorunda kaldım Gece gece anırdımyaaaaa😂🤣
Rabbim yardımcınız olsun
Bir kere kalmadigin her namazın ancak kazasını kilarsin onlarda farzları her vakit namazından sonra kılabilirsin tövbe istiğfar edersen Rabbim affedicidir ondan af dile biz kullarina buna yorum yapmak düşmez
Sen ışığı burada değil doğru yerlerde ara bence buralarda o ışığı azaltirsin güzel kizim
Farz yerine hiç bişe geçmez. Kaza etmen gerekiyor
Kazalarını. iade ediceksin sünnetleri de terk etmeden Hanefi mezhebinde bu şekil
Kazasını vereceksin
Faizi varmidir
Alo190
Kazaya kalacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?