Diğer Kuyumcu makinelerini merak ediyor musunuz? zeir_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim de sektör bu.Sorunuz varsa yardımxı olurum. Güncellemeler7 ay https//www. tiktok. com/@semih. medya?_t=ZS-90Y80A0zitj&_r=1 Kuyumcu makinelerini merak ediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mavisafircik2 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% 7 ay ortadaki makineyi görmüştüm ben daha çok tasarımına ilgi duyuyorm ilerde belki bu işide öğrenebilirim 2 1 Yorumla zeir_0 7 ay Size bir tesadüften bahsedeyim. O baktığınız bilyeleme makinesinin ücreticisi Safir Makine.Dilerseniz iletişme geçebilirsiniz, yardımcı olurum. Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır azçok bilirimBir de kapalı çarşı kültürüne göre yaşamaya dikkat ederim 0 4 Yorumla zeir_0 7 ay sektörün devlet eliyle batırılduğını da bilrisin, nadir iar özbey gibi Yorumla zeir_0 7 ay https://vt.tiktok.com/ZSU5sf82Y/ Yorumla Damrancomran 7 ay Devletin batırmadığı alan var mıTurizm tarım tekstil vsvs Yorumla zeir_0 7 ay Haklısın da bu altın sektörüne dokununca, işin ucu bana da dokundu Yorumla
RedMann Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 898 cevap paylaştı. işim yok 1 2 Yorumla zeir_0 7 ay https://vt.tiktok.com/ZSU5sf82Y/ Yorumla zeir_0 7 ay öğren Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Hayır. 1 23 Yorumla zeir_0 7 ay Fakir insanlar ne bilsin Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Nr alaka Yorumla zeir_0 7 ay Yani altında gözün yok, ilgin de yok Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Aynen öyle Yorumla zeir_0 7 ay Ben ve benim gibiler de sanayiyi makineleri seviyoruz. Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Olabilir Yorumla zeir_0 7 ay bak sana bi kanal önerixem abone olur musun, barış özcanın zinciri kırma sürecini uygulayacağım Yorumla zeir_0 7 ay www.tiktok.com/@semih.medya?_t=ZS-90Y80A0zitj&_r=1 Yorumla zeir_0 7 ay Her gün üç kuyumculuk videosu Yorumla zeir_0 7 ay Piyasada böyle bir kanal yok. Makine bakımından Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Hmm Yorumla zeir_0 7 ay Safir Makine benim tanıdığım bir kurumun. sonra steel makine ve ozgun vs hepsinin mallarının tanıtıcam burada Yorumla zeir_0 7 ay Kanal büyütmek için tikton diyo ki, bana 100₺ at günlük, ben sana günlük 10 bin izleme vereyim Yorumla zeir_0 7 ay güzel bir yatırım olayo ama, yapılır Yorumla zeir_0 7 ay takip edersen sevinirim Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Tik tok kullanmıyorum Yorumla zeir_0 7 ay Youtube a abone olursın, dur atayım Yorumla zeir_0 7 ay youtube.com/shorts/hwLjBlezjz4?si=GFv50FmjzMdUJq3P Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Kimseye abone olmuyorum ama Yorumla zeir_0 7 ay Yalnızlık insana kazanç sağlamaz pek fazla. haberin olsun. Neys eiyi geceler sana. Türkyie maçını izlicme arka planda Yorumla sesizlerinsesi 7 ay Yalnızlık insana kendisini kazandırır, hırs pek bişey kazandırmaz. İyi geceler Yorumla zeir_0 7 ay Yalnızsın insansı anksiyetik bir asosyal yapar Yorumla zeir_0 7 ay Bende de var o durum. Faxla stres yapıyorum bazen Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok etmiyorum 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. kızlaaaaar altınlısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ortadaki makineyi görmüştüm ben daha çok tasarımına ilgi duyuyorm ilerde belki bu işide öğrenebilirim
Size bir tesadüften bahsedeyim. O baktığınız bilyeleme makinesinin ücreticisi Safir Makine.
Dilerseniz iletişme geçebilirsiniz, yardımcı olurum.
Hayır azçok bilirim
Bir de kapalı çarşı kültürüne göre yaşamaya dikkat ederim
sektörün devlet eliyle batırılduğını da bilrisin, nadir iar özbey gibi
https://vt.tiktok.com/ZSU5sf82Y/
Devletin batırmadığı alan var mı
Turizm tarım tekstil vsvs
Haklısın da bu altın sektörüne dokununca, işin ucu bana da dokundu
işim yok
https://vt.tiktok.com/ZSU5sf82Y/
öğren
Hayır.
Fakir insanlar ne bilsin
Nr alaka
Yani altında gözün yok, ilgin de yok
Aynen öyle
Ben ve benim gibiler de sanayiyi makineleri seviyoruz.
Olabilir
bak sana bi kanal önerixem abone olur musun, barış özcanın zinciri kırma sürecini uygulayacağım
www.tiktok.com/@semih.medya?_t=ZS-90Y80A0zitj&_r=1
Her gün üç kuyumculuk videosu
Piyasada böyle bir kanal yok. Makine bakımından
Hmm
Safir Makine benim tanıdığım bir kurumun. sonra steel makine ve ozgun vs hepsinin mallarının tanıtıcam burada
Kanal büyütmek için tikton diyo ki, bana 100₺ at günlük, ben sana günlük 10 bin izleme vereyim
güzel bir yatırım olayo ama, yapılır
takip edersen sevinirim
Tik tok kullanmıyorum
Youtube a abone olursın, dur atayım
youtube.com/shorts/hwLjBlezjz4?si=GFv50FmjzMdUJq3P
Kimseye abone olmuyorum ama
Yalnızlık insana kazanç sağlamaz pek fazla. haberin olsun. Neys eiyi geceler sana. Türkyie maçını izlicme arka planda
Yalnızlık insana kendisini kazandırır, hırs pek bişey kazandırmaz. İyi geceler
Yalnızsın insansı anksiyetik bir asosyal yapar
Bende de var o durum. Faxla stres yapıyorum bazen
Yok etmiyorum
Etmiyorum cano
kızlaaaaar altınlısı