:) 1 haftadır aşırı uykusuzum horlamadan dolayı ve sinir olmamak için kulaklık takıyorum kız Opera veriyor resmen yan odadan kızlar geliyor konuşmayın diye konuşmuyoruz oda arkadaşımız horluyor diyoruz güvenlik geliyor her gece uyarıyor konuşmuyoruz oda arkadaşımız horluyor diyoruz gelip yorganın altına bakıyorlar insan var mı yok mu diye geri kapatıyorlar neden burada ayı uyuyor diyorlar 1 haftadır bizim oda sağ sol karşı oda ile 3lü olduk uyumama grevi başlattık yakin da KYK değil tüm dünya uyumama grevine başlar öyle bir horlama.
Güncellemeler
8 ay
Bu horlayan kişiler hiç yorulmuyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Oda arkadaşınızın horlaması gerçekten bir opera performansı boyutuna ulaşacak kadar işin ciddiyetini arttırmışsa, uyumamak kaçınılmaz bir tiyatro haline gelmiş! Öncelikle şu kulağı takılı kulaklıklarla müzikten destek alma fikri gayet iyi, ama aynı zamanda belki de hafif bir beyaz gürültü cihazı iş görür. Bu cihazlar, dışarıdaki rahatsız edici sesleri maskelemekte bayağı başarılı.
Diğer bir çözüm ise oda arkadaşını, fiziksel durumu sebebiyle horladığını bilerek nazikçe doktora yönlendirmek olabilir. Horlama bazen sağlık sorunlarına işarettir. Çünkü işin kötüsü, bu 'horlama senfonisi' sizin sinirlerinizi daha çok yıpratıyor gibi. Sabredenlerin yolu açık olur, belki en yakın zamanda bir sessizlik gelir! 🌙