Halepçe Sonsuz Umut
Halepce Hiway Nemir
İsminden bulursun sanırım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer BAAS'çı Saddam'ın Kürt düşmanlığını gösteren bir olay. Esad'ın Şam zindanlarında işkence ederken öldürdüğü Kürt demokratları İran'ın idam ettiği Kürtler , Türkiye devletinin Roboski'de sokaklarda Amed zindanında katlettiği Kürtler de aynı zihniyete kurban gitmiştir.
Diyarbakır'da mahalleye baskın yaptığında ufacık çocukları tekmeleyip siz de dağa gidinsene l*n ne işiniz var burada diyen polis de rahatça yeni Halepçeler yapmak için mücadele veren polistir. Sonra Kürtler hain tabii...
Haklısın yoldaş..
Düşünsene Halepçe bombalandığı gün islam Konferansı toplanıyor ve tek bir kelime konuşulmuyor bu katliam hakkında.. Nasıl bir dini anlayış bu?
İzlediğim belgeselde ki bir Kürt aydını soyle diyor.. Bu katliam dünyada sadece Kürtlere karşı yapılabilirdi.. Tek bir yürüyüş yapılmadı tek bir gösteri...
Ayrıca 1983 te başlanmış bu gazlar test edilmeye... Normalde fareler üstünde yapılan bu testler... Saddam Hüseyin rejiminde doğrudan Kürt köylerinde ve zindanlarda ki Kürt tutsaklar üzerinde denenmiş..
Halepçe'de bilinen ölü sayısı 5 bin.. Ama katliama kadar yapılan bu deneylerde ölen Kürt sayısı 5 binin üzerinde...
bizde bu katliamın fotoğraflarının olduğu bir albüm vardı çok kötü fotoğraflar var inekler koyunlar bile ölmüş karınları şişmiş yatıyorlar yol kenarlarında bebekler çocuklar kadınlar her yer ölülerle dolu
Bende bir çok resim gördüm aça şu an hiç görmediğim görüntüleri izliyorum... İçler acısı..
linkini atsana youutube'da falansa
eyvallah yoldaş
Sana belgeselin adını yazmıştım ama mesaj gonderilemedi herhâlde yoldaş...
Bitmeyen umut Halepçe veya son umut Halepçe idi sanırım.. Kürtçesini hiç hatırlamıyorum..
Rica ederim kardeşim..
güncellemede yazıyor ya gördüm :)
Sana yazacağıma oraya yazmışım :) yazdım diyorum çünkü :)
sjkhfskj olur öyle
:) eyvallah.
Hepsinin arkasındaki güç belli. O... Cocugu devletin işi... Abd... Günahsız bebekler katledildi orada bu isin ırkı olmaz
Çok acıklı bir olay.. Şimdi tv de bir belgeselde denk geldim. Her seferinde içim parçalanıyor.. Her hatrıma düştüğünde..
Cevap
0Cevap
fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar