Güncellemeler
8 ay
İlk gece
Güncellemeler
8 ay
Ya aslında benim derdim bu soru sormak değil başka bir soru aklımda hiç kimse cevap vermiyor cinsellik sorduğunda hemen cevap veriyor
Biz bir kız grubu var hepsi evli ben tek bekarım şu an hepsi ilk anlatıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlk gece ne yaşadıklarını mı anlatıyorlar? Çok ayıp ve çok günah.
Evet
AirDrop’tan Numara paylaşlırmı?
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi
Sorum bu
Airdrop'u ilkkez duydum. Ne desem yalan olur. 😫
İponada var sadece ben kullanmama rağmen oldugu 2.03 yıldır yani birkaç ay önce öğrendim normal yani boş ver onun için çok bilgim olmadığı için soru sordum
Aha aradığım şey dedikodu gibi bişey gel 😅😅😅
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi …Sorum bu
Ne anlariyorlarrrrrrrrrr
Boş şeyler
O zaman gruptan çık sarmiyorsaa hhsssjjkkknvy
Arada güzel şeyler var
Onlarida kaçırmamak gerek diyosun hahsjsjdd
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi
Sorum bu
Öyle bir şey yokk ki sen kendi numaranı gönderemezsin rehberde kayıtlı birini gönderebilirsin ama onun içinde rehbere girip seçmen gerekiyor. Numaranı birinden almış
Evet öyle yapmış yalancı
Video gönderdiğin kişi erkek miydi
Hayır kızzz
O zman biri için almis
ya işte bugün yazdım hani AirDrop‘da böyle bir şey olmuyor falan dedim numaramı kim için aldınız ya neden aldınız diye sordum hani hayır ya işte ben sizi tanımıyorum etmiyorum numaranızı da hiçbir kötü niyetle almadım bir şey için almadım video paylaşırken o arada numaranız da paylaşılmış falan dedi ben ayarlara girdim ben de dedim belki isim yerinde numaramı falan kaydetmiş olabilirim ama öyle bir şey de değil kendi ismin Kızın yazdıklarını sana atayım
https://hizliresim.com/8qllw5i
Tamam işte senin numaranı kendisyle paylaşmış bunu yapmamış olsa paylaşmaz
Nasıl yani
eslerı mı eslerınden baskası mı
İlk gece
anladım sanırım eslerı doyuramıyor asafasf dıle vurmus
Çok zevkli olur islanirsin
Ozl sor
Dm
Delirmişler mısınakoyim.
O ne demek
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi Sorum buuuu
O videoyu attığın kişiye sor bunu inşallah yuzun görünmüyordur cok tehlikeli bise yapmissin
Sordum
Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana h
Cevap bu
Engelle bence direk çıplak video demi
Ne çıplağı düğün videoları
İfşalama 😂
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi.. sorum bu
Sıkıntılı
Anlamadım
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi.
Soru buuuu
ilk derken
Gece
nasılmış :)
canım şeyler hiç dinlemedim
neden dinlemiyorsun da neden soru olarak sordun
Güncelledim
başka sorunu sor bildiğim bir şeyse cevap veririm
Bir hafta önce kuzenimin düğünü vardı. Kuzenimin görümcesi benden çektiğim videoları istedi ve bende. Ben de onu tanımadığımı, nasıl göndereceğimi sorduğumda AirDrop’tan at dedi ve videoları bu şekilde teslim ettim. Aramızda bir samimiyet yoktu, sadece o anlık bir konuşma oldu. Bugün bana bir numaradan Kimsin? diye mesaj geldi. Ben de Sen kimsin? diye cevap verdim. Profiline bakınca düğünden hatırladığımı söyledim. Numaramı nereden aldığını sorunca, Siz bana video atmıştınız, telefonum bozuldu, yeniden açınca numaranız çıktı, o zaman öğrendim” dedi. Ama bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi.
kesin ve net cevap hayır paylaşılmaz
Demi internet baktım
Öyle bir şey yok
işin uzmanına denk geldin diyelim
Nasılll
nasılı yok konuyu bilen biri ile karşılaştın diyorum
ya kıza sordum işte hani niye böyle bir şey yaptınız beni kandırmayın falan dedim ama hayır dedi siz video paylaşırken numaranızı da paylaşmışsınız yani işte ne bileyim ben videoları AirDrop’da paylaşırken benim numaram da o anda paylaşılmış ben de artık muhabbet muhatap olmadım