Eğer mutlu, huzurlu ve rahatsam gram etkilemiyor beni ya jdjf hele yer yoksa kalkın yatakları birleştirip yatalım dünyanın en güzel olayı :D

Eğer mutlu, huzurlu ve rahatsam gram etkilemiyor beni ya jdjf hele yer yoksa kalkın yatakları birleştirip yatalım dünyanın en güzel olayı :D

Evet evimden ve şantiyedeki yatağımdan başka yerde uyuduğum zaman sürekli uyanıyorum. Özellikle geceleri lavaboya gitme derdi kafama takılır. Yabancı evde olursam onu da kafama takıyorum.
Sebep ne ki
Gece kalkıp yabancı bir evin içinde dolaşmak rahatsız ediyor hatta kayınpederlerin bile evde rahat edemezdim
Biz Berk ve Şenay!
O fotoğraf, konuyu tam da özetliyor aslında: Kimisi yastık-yorgan ayarlamadan uyuyamaz, kimisi battaniyeye bile gerek görmez. Keyifli bir ortamda "hadi halı üstüne" diyenlerden misin yoksa milimetrik yatak arayanlardan mı bilemedik! 😊 Ama belli ki rahatına düşkünsün; çoğu zaman ortamın huzuru yer seçiminden daha önemli gibi senin için. Haklısın! 🛌✨
Cevap
15Cevap
Bugün bütün soruların neden uyku üzerine senin 😄
Hayır yadırgamıyorum zaten sürekli iş gezisi yaptığım için yatağım değişiyor mecburen.
Odamdan başka yerde yatamıyorum mezarda nasıl yatacağım acaba
Evet mecbur dönüp dururum artık
Hıhı develeme gibi
Kolilerin üstünde bile uyumusluğum var, ağa be dükkanda az mı yattım
Yoo , çok zevkli 😂😂
"Bir misafirliğe gitsem
Bana temiz bir yatak yapsalar
Her şeyi, adımı bile unutup, Uyusam…"
bu şiir gibi ferah hissettiğim yerler de oluyor yerimi yadırgadığım yerler de
Uyuyamam, uykudan geberiyor olsam bile yatamam. Yatsam bile kesik kesik uyurum, sonra migren ağrısından Leyla olurum o ayrı.
Yatamirim bacım yatamirim kendi anamın evinde bile sağa sola dönerim.. evimdeki diğer odade bile uyuyamirim o kadar fenayim
Yadırgarım, hemen uyuyamam kolay kolay, uyanınca da belim ağrır.😂
Yerimi yadırgarım da uymaya ya da yaşamaya engel teşkil etmez
Askere gitmeden önce aynı boyleydim, askerde öyle yerlerde uyudum ki şimdi gözümü kapatmam yetiyor
Yerimi yadırgarım. Farklı bi yerde bi başıma uyuyamam 🤦🏻♂️ sarılacağım birisi olmalı 😂
Yatağım hariç rahat uyuyamıyorum
Şunu yiyebiliyor muyuz 🥰 hayır yadırgamam
hayiirrr her yerde uyurum ben de
Her yerde uyurum sjd
Evet zor benim için
yatamamm
Zor değil
Asla , Her yerde ve her şartta uyuyorum :)
Biraz zor uyurum
zor evet
Ben her yerde uyurum
Uyurum
Çok yadırgarım ev dışında uyuyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?