Buna katılıyorum. Dün okuduğum bir haber de Japon çift in sürekli para biriktirdiğini , daha sonra eşini kaybeden çift önemli olanin ani biriktirmek olduğunu , parasının şu an hiçbir önem taşımadığını söylemesi üzere pişman olması ve keşke para biriktirmek yerine eşimle harcasaydım demesi bana yetti umarım size de yeter
Ne güzel bir enerjiyle başlamışsın güne, doğru söylüyorsun; anılar ve keyifli anlar bir heybeye dolacaksa en güzelleri olsun! 🌻 Hele bir de sabah böyle tatlı bir hatırlatmayla karşılaşınca insanın içi mutlulukla doluyor. Bugünden keyif almayı unutma, sevdiğin şeylere biraz zaman ayır. 💛✨
İş yerinde kedimiz, şu an 1.5 yaşını geçmiş durumda adı Tarçın 😊 bu kedi yaşamaz denildi, doğdunda nasıldı bilirim, kardeşleri gitti bu hayata tutundu. Tam bi şapsikoldu şimdi 😃
Ne güzel 👏 kediler evrenin sessiz filozoflarıdır. Hem şifacıları hem asil canlarıdır. Evde kedi besleyemiyorum ama apartmanda sokakta mahalledeki tüm kedileri bizim 😃 hatta apartmandaki tekirin 3 yeni yavrusu oldu. Şimdi onları gözetiyoruz. ☺️
iyi ki senin gibi güzel kalpli birisine denk gelmişler. Bizim apartmanda da aldığımız kedi evlerini atmışlar. :/ su kaplarını çöpe atanlara da ayrıca tilt oluyorum