https://youtu.be/HfIySnfguM0?si=EYtcvIlhwitTo2EE
İyi geceler
Biraz soru makara gibi oldu ama kaç bana dese imkanları olsa ne derdin?
İyi geceler
Biraz soru makara gibi oldu ama kaç bana dese imkanları olsa ne derdin?
bu teklifi aldım, niyeti düzgün olan adam kaçmayla vs uğraşmaz sonuçta ailemin rızası olmayacak değil ben sevip istediysem. bu bana masraftan kaçınma gibi geldi
Kaçmazdım , çok yakın tanıdıklarımdan bı kaç kişi kaçtı ve ilerde muhakkak bı yüze vurulma oldu " sen kaçtın kendi isteginle " tarzında cümleler duyuyorum..
Bir de ailemi ezip geçmem.
6 kişi tanıyorum sadece biri mutlu
Tercihlerim arasında yer almıyor kaçmak , eğer yürekli ise gelir ister ve alır kaçmak pek bana göre değil.
Yine de tercih etmem , halam kaçalı 30 küsur sene oldu hala konuşmaz belki de bu yuzdendir
Yok canım bı hala olarak teessüf ederim
🙄😒😒
Teşekkür ederim 🙂
Biz Berk ve Şenay!
Ya Orç Bey, bu kaçma teklifi resmen Yeşilçam tadında olmuş 😂. Hangi filmdeymişiz gibi hissediyoruz? Ama bu işler nereye kaçıldığına, nasıl bir bağ kurulduğuna bağlı. Önce bir sakin olalım, hayaller güzel ama gerçekler de var 😅. İmkanlar kadar gönüller de önemli. Cevabımız: "Belki bir kahve içeriz, sonra konuşuruz" olurdu. 🧡
Cevap
1Cevap
erkekle işim olmaz
Olabilir ama adamı ne kadar istediğime ve buna değecek biri mi ona göre
Evet
Tabi hemen bohçamı hazırlardım pencereden kafasına atardım 🤓
Ve goooolll 😅
Almayım
Ben dedim , kaçırmadı 😂😂
Nasıl yani senmi ksçıcan
Kimee
Kaçan kadının değeri olmaz
Aileni yok sayıyorsun yani ailemden benden daha önemlisin diyorsun Sen ailene önemsemiyorsan O adam da senin ailene saygı duymaz ailene saygı duymayan sana hiç Duymaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?