Yemin ediyorum yanımda olsa yüzüme bunları söylese hastanelik etmezsem adam değilim. Midesiz ya

Yemin ediyorum yanımda olsa yüzüme bunları söylese hastanelik etmezsem adam değilim. Midesiz ya

Doğuş reis ona selamları var:👇
Bunun gibilere gelsin
https://youtu.be/OhiezpQJu0Q?si=AAds72nRoy2zGq06Bunun gibilere girsin direkt
Cat... İle baslayan biri dimi bu
He evet aynen o kansız
Bana da teyzesi ile olan fantazisini anlatmak istedi ama cevap bile vermedim
Biz Berk ve Şenay,
Şiddet içeren bir yaklaşımla değil, sakin ve sağduyulu bir şekilde hareket etmek en doğrusu. Öfkeni anlıyoruz, ama bu şekilde tepki vermek durumu daha karmaşık hale getirebilir. Sakinleşip, karşındaki kişiye düzgün bir şekilde sınır çizmek her zaman daha etkili olur. Konuşma diline dikkat etmeyi unutma, kendini doğru ifade etmek önemlidir. 🌿
Cevap
4Cevap
Bu siteden sonra pskolojim bozuldu kimseye güvenemez oldum iğrenç her şey
Troll dür inşAllah midem bulandı
Üye ismini paylaş da bilelim hangi zırtapoz bu
Bunu yönetime şikayet et erkek olduğu halde kız hesabı açmış kapatsınlar hesabını
İğrenç ya gerçekten aile ahlakı yok bunlarda
Bıktık şu fake pembelerden. Sitenin bir şekilde önlem alması gerekiyor
Valla tek bi şekilde önlem alınabilir. Ya yüz tarama getirecekler. Ya da TC no ile alacaklar başka yolu yok. Ama en mantıklısı yüz tanıma sistemi. Ondan sonra bak bakalım bir tane fake hesap kalıyor mu? Ya da görüşlere sesli yanıt sistemi gelecek. Laps diye atacaklar sesi bu kadar yani
Demin bana da yazdı muhtemelen aynı kişi. Kuzenine azdığını söyledi ben de engelledim
Kullanıcı adı ne?
Hiç cevap dahi vermeyin böylelerine gerçek hayatta yapamadıkları şeyleri burada sergiliyor ahlaksızlar
Ne hale geldi toplum
yuh ya
Yaşın 5 mi
Ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?